Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 июня 2017

Роман

Электромонтажник по строительству КЛ и ВЛИ 0,4 кВ, электромонтер, электрик

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Сумы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

Притула Роман Сергійович

Контактна інформація:
Тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта: вища, СНАУ (агрономія); отримую другу вищу освіту на заочній формі в СумДУ (правознавство).
Досвід роботи: з 2008-го по 2013-й рік працював в ПАТ «Сумиобленерго», Білопільський РЕМ на посаді електромонтера; з 2014-го по березень 2017-го року проходив військову службу за контрактом в ЗСУ на посадах водій-електрик, старший механік-водій, начальник апаратної. Виконував завдання в зоні проведення антитерористичної оперції на сході України.
Навички: маю досвід роботи в електроустановках 10/0,4 кВ, займався ремонтом та обслуговуванням кабельних і повітряних ліній електропередач, маю досвід роботи з ПК та офісною технікою, робота в середовищі Windows та Internet, вільно володію програмами: Word, Excel.
Додаткові відомості: 29 років, неодружений, дітей немає. Маю водійські права категорії A, B, C; досвід водіння 5 років. Маю досвід керівництва колективом. Здатний швидко навчатися новим видам діяльності. Наполегливий в досягненні мети, відповідальний, організований, оперативний, цілеспрямований, доброзичливий, спокійний.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: