Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 июня 2017

Эльмира

Юрист, помощник юриста, юрисконсульт

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

помічник судді

с 06.2015 по наст. время (8 лет 11 месяцев)
Господарський суд Луганської області, Харьков (Юриспруденція)

У функціональні обов’язки входило: здійснення підбір актів законодавства та матеріалів судової практики, які необхідні для розгляду конкретної судової справи; за дорученням судді готувала проекти запитів, листів, інших матеріалів, пов’язаних із розглядом конкретної справи, проекти судових рішень, інших процесуальних документів, які приймаються суддею або під головуванням судді, виконавчих документів; здійснення підготовки та оформлення статистичних даних, звітів, узагальнень, інформації про кількість і стан розгляду суддею справ усіх категорій тощо; вивчення та узагальнення практику розгляду справ і застосування законодавства; виконання інших доручень судді, що стосуються організації розгляду судових справ.

Образование

«Національна юридична академія України імені Ярослава Мудрого»

Господарсько- правовий, Харьков
Высшее, с 2008 по 2013 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

2013-2014 р. р. працювла в Антрацитівському міськрайонному суді Луганської області на посаді помічника судді. У функціональні обов’язки входило: здійснення підбор актів законодавства та матеріалів судової практики, які необхідні для розгляду конкретної судової справи; за дорученням судді готувала проекти запитів, листів, інших матеріалів, пов’язаних із розглядом конкретної справи, проекти судових рішень, інших процесуальних документів, які приймаються суддею або під головуванням судді, виконавчих документів; здійснення підготовки та оформлення статистичних даних, звітів, узагальнень, інформації про кількість і стан розгляду суддею справ усіх категорій тощо; вивчення та узагальнення практику розгляду справ і застосування законодавства; виконання інших доручень судді, що стосуються організації розгляду судових справ.

2014-2015 р.р. працювала в Дзержинському районному суді міста Харкова на посаді секретаря суду та секретаря судового засідання. У функціональні обов’язки входило: здійснення судових викликів та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; забезпечення фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами; складання за встановленими формами статистичних звітів про результати розгляду судових справ; здійснення підготовки та передачи до архіву суду судових справ за минулі роки, провадження у яких закінчено; здійснення прийому громадян, видачу копій судових рішень, інших документів, які зберігаються в канцелярії суду, та судових справ для ознайомлення учасникам судового розгляду відповідно до встановленого порядку; виконання інших доручень голови суду, керівника апарату суду та старшого секретаря суду щодо організації роботи канцелярії суду.

Професійні навички: моніторинг законодавства, систематизація інформації та підготовка консультацій, вміння аналізувати нормативно-правові акти, узагальнення судової практики, знання іноземних мов - англійська - розмовний, українська, російська – вільно, досвідчений користувач ПК .
Особисті якості: здатна до швидкого навчання, прагнення до професійного зростання, амбіційна, відповідальна, вмію працювати в команді, уважність, стресостійкість, урівноваженість, охайність, вміння встановлювати психологічний контакт із різними категоріями громадян, бажання жити в правовій державі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: