Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/4107982

Бухгалтер, економіст, ревізор

Занятость:
Неполная занятость.
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бухгалтер з обліку ТМЦ, розрахунки з дебіторами і кредиторами та інше

с 12.2021 по наст. время (2 года 4 месяца)
Освіта, наука

бухгалтерський облік, робота з первинними документами на всіх ділянках бухгалтерського обліку, ведення основних засобів: купівля, оприбуткування, введення в експлуатацію, укомплектування та розукомплектування, ремонт, модернізація, списання, проводила щорічну інвентаризацію. Облік запчастин та матеріалів: оприбуткування та списання. Облік ПММ та опрацювання шляхових листів. Розрахунки з дебіторами та кредиторами (постачальниками), робила акти звірок по оплаті, інвентаризацію боржників. Рознесення банківської виписки. Працювала на всіх ділянках бухгалтерського обліку, крім зарплати, формувала фінансову квартальну звітність. Є досвід впровадження нового програмного забезпечення для ведення бухгалтерського обліку.

Провідний бухгалтер

с 01.2015 по 12.2021 (6 лет 11 месяцев)
Вінницький обласний центр зайнятості, Вінниця (Державні організації)

провідний бухгалтер сектору матеріального забезпечення та розрахунків з дебіторами і кредиторами, ведення основних засобів: купівля, оприбуткування, введення в експлуатацію, укомплектування та розукомплектування, ремонт, модернізація, списання. Облік запчастин та матеріалів: оприбуткування та списання. Облік ПММ та опрацювання шляхових листів, проводила щорічну інвентаризацію. Працювала з договорами постачальників товарів та послуг від укладання договору до його повного виконання (договір, специфікація, оплата товару, оприбуткування, списання, акти виконаних робіт по договорам послуг, контроль залишків, звіряння оплат і т.д.). Працювала на всіх ділянках бухгалтерського обліку, крім зарплати, формувала фінансову квартальну звітність. Є досвід впровадження нового програмного забезпечення для ведення бухгалтерського обліку.

Економіст відділу маркетингу

с 02.2012 по 08.2013 (1 год 6 месяцев)
ВД УДППЗ "Укрпочта", Вінниця (Роздрібна торгівля)

перевірка поштових відділень ( зовнішній вигляд відділення та його працівників, обслуговування клієнтів, корпоративна етика, співвідношення фактичного товару с документацією, інвентаризації)

Економіст, бухгалтер-касир, головний бухгалтер

с 10.1995 по 07.2008 (12 лет 9 месяцев)
ТОВ "Торгово-промисловий концерн "Преса", Вінниця (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

бухгалтерский облік, економічний аналіз плановых показників, планування закупок і реалізації товарів, інвентаризація ТМЦ роздрібної та оптової мережі.

Ревізор-аудитор

с 05.1993 по 09.1995 (2 года 4 месяца)
Державна податкова інспекція, Винница (Державні організації)

документальні перевірки бухгалтерского та податкового обліку підприємств.

Комірник, товарознавець з якості

с 06.1990 по 04.1993 (2 года 10 месяцев)
Обласне об'єднання "Спорттовари", Вінниця (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

ведення складського обліку ТМЦ, перевірка якості товарів в роздрібній мережі, оформлення повернення бракованої продукції постачальникам, інвентаризація в роздрібній та оптовій мережі підприємства.

Образование

Киевский торгово-економічний університет

Економіка підприємства, Вінниця
Высшее, с 1990 по 1995 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертификат

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК Бухгалтерський облік Парус ІС-ПРО Афіна 1С:Бухгалтерія

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Економічний стаж понад 20 років, досвід роботи товарознавця з якості в оптово-роздрібній торгівлі, досвід роботи ревізором у податковій інспекції, досвід роботи економістом, бухгалтером-касиром та головним бухгалтером понад 15 років, знаю майже всі дільниці ведення бухгалтерського обліку, є досвід роботи економістом-маркетологом, неодноразово була головою інвентаризаційної комісї.
Вільне літературне володіння російською та українською мовами. Знання ПК на рівні користувача (Word, Excel - працюю з таблицями та формулами в XL). Наявність лідерських якостей та управлінських навичок. Займаюся самоосвітою, всебічно розвинена, вмію швидко знаходити спільну мову з будь-якими категоріями населення, люблю лад і дуже ретельно ставлюся до виконання поставлених завдань. Маю аналітичний склад розуму.
Займаюся самоосвітою та саморозвитком. Не зупиняюся на досягнутому. Шукаю додаткову роботу для підвищення матеріального становища та розширення своїх знань бухгалтерського обліку та аудиту на підприємствах різного виду власності та сфер діяльності. Маю досвід самостійного опановування бухгалтерських програм.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: