Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Наташа

Юрист

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Николаев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Борян Наталя Юріївна

Дата народження: 27 квітня 1986 р.
Сімейний стан: незаміжня, дітей немає.
Адреса: Україна, м. Миколаїв, вул. Крилова, 44/39.
Конт. Координати: тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), 34-06-92, або тел. в м. Нова Одеса –
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Освіта:
1992-2003 рр. навчалася в Новоодеській ЗОШ №3.
В 2003 р. вступила до Одеської Національної Юридичної Академії Миколаївського Комплексу. В червні 2006 р. закінчила денну форму навчання і отримала базову вищу освіту за напрямом ” правознавство” та здобула кваліфікацію молодшого спеціаліста господарсько - правової спеціалізації. Також продовжую навчатися на 5-му курсі заочного відділення в Одеській Національній Юридичній Академії Миколаївського Комплексу для здобуття кваліфікації спеціаліста цивільно – правової спеціалізації.

Професійні знання та навички:
Під час навчання проходила практику в районному центральному суді м. Миколаєва. З листопада 2006 р. по березень 2007 р. працювала в Державній виконавчій службі Заводського району м. Миколаєва державним виконавцем.
Володію українською ( рідна мова ), російською ( вільно ),почала вивчати англійську мову. Володію ПК на рівні користувача.

Особисті якості:
Цілеспрямованість, ініціативність, комунікабельність, креативність, енергійність, здатність працювати в незвичних ситуаціях та на користь компанії. Пунктуальність, організаторські здібності, швидко вчуся новому, готова працювати в команді. Вважаю, що володію достатньою теоретичною базою, щоб набути практичного досвіду. Прагну реалізувати себе, навчитися новому. Займаюся спортом. Люблю активний відпочинок, шкідливих звичок не маю.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: