Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 мая 2019

Николай

Менеджер по сбыту нефтепродуктов

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Христиновка

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме
Робочий Микола Костянтинович

Дата народження: 21.05.1984р.
Домашня адреса: м. Христинівка, Гагаріна, буд. 46, кв. 25
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта: · з 2001 по 2006 навчався в Уманському державному аграрному університеті і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит» та здобув кваліфікацію спеціаліста з обліку і аудиту.
Досвід роботи: з 08.01.2008 по 12.03.2012 р працював в Христинівській районній раді на посаді провідного спеціаліста відділу з питань формування бюджету, управління майном районної, комунальної власності та господарського забезпечення виконавчого апарату Христинівської районної ради. З 27.06.2013 по 23.04.2014 р. працював в Христинівській районній раді на посаді провідного спеціаліста відділу з питань формування бюджету, управління майном районної, комунальної власності та господарського забезпечення виконавчого апарату Христинівської районної ради на умовах строкового трудового договору. З 26.06.2014 по 10.11.2015 був обраний та працював на посаді секретаря Христинівської міської ради.
Родинний стан: одружений, маю доньку.
Додаткові відомості: вільно володію російською, українською мовами. Працюю з комп’ютером (Word,Excel). Маю відмінні організаторські та комунікабельні здібності, високо дисциплінований, врівноважений, вимогливий, відповідальний.
Наявність закордонного паспорту, водійські права категорії "В" .

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: