Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 мая 2024 PRO

Наталія

Кухар, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
52 года
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар волонтер

с 02.2022 по 09.2022 (7 месяцев)
4.5.0, Харків (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Займалась волонтерерською діяльністю. Працювала на посаді : кухар універсал, Су шеф, адміністратор по кадрам

Кухар горячего цеха

с 12.2021 по 02.2022 (2 месяца)
Флай Кидс, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 10.2021 по 12.2021 (2 месяца)
Отантотто 88, Харків (Гостинично-ресторанный бизнес)

Кухар универсал

с 05.2021 по 10.2021 (5 месяцев)
Старгород ресторан, Харків (Гостинично-ресторанный бизнес)

Перші страви, пательні (картопля с грибами, по Старгородськи), мидії в сливочном соусе, креветки в пиве, раки по особому

Кухар горячого процесу

с 01.2021 по 03.2021 (2 месяца)
фоззи фуд, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювала
в м'ясному и горячему цехах кулінарії

Кухар універсал

с 06.2019 по 01.2021 (1 год 7 месяцев)
Синдикат Вкуса ресторан микс Монтана, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота на гарячому процесі, перші страви, італійська кухня (пасти), дотримання тамінгу видачі готових страв і робота з тк

Кухар універсал

с 03.2019 по 05.2019 (2 месяца)
ресторан грузинской кухни Чито Вгрито, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування страв відповідно до вимогам технічних карт та регламенту ресторану

Кухар горячого процесу

с 11.2018 по 03.2019 (4 месяца)
Флай кидс, Харьков (Послуги для населення та бізнесу)

Праця відповідно до вимогам технічних карт, регламенту ресторану та тамінгу видачі готових страв

Кухар горячого процесу

с 05.2018 по 11.2018 (6 месяцев)
ресторан украинской кухни Пузата хата, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Перші страви, гарнири, працювала на жарочних поверхнях(електропательні)

Кухар горячого процесу

с 11.2017 по 01.2018 (2 месяца)
Класс, Харків (Роздрібна торгівля)

Асортимент згідно калькуляційних карт виробництва

Кухар горячого процесу

с 04.2015 по 11.2017 (2 года 7 месяцев)
Сильпо, Харьков (Роздрібна торгівля)

Весь асортимент, який притаманний в цеху кулінарії, гранири, м'ясні страви, перші страви, салати

Образование

Университет НЮАУ

Правоведение, Харьков
Высшее, с 1989 по 2005 (16 лет)

Юрист правовед

Дополнительное образование и сертификаты

Харківський центр професійної освіти, кухар

2015, 6 месяцев

Знания и навыки

Кулинария

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Освіта базова для роботи кухарем - курси від центра зайнятості, фах - кухар 3 розряду. 2015 год.
Загальний стаж работы поваром: 9,5 років.
Дитячий садок - 6 місяців,
Кулінарні цеха 2,5 років
Ресторани, кафе 6 років
Санитарна книжка - дійсна до липня 2024 року.
До роботодавця: роботи пов'язані з тістом, як то вареники, піца, заміс тіста - не розглядаю, маю захворювання хребта, яке не дозволяє великі навантаження.

Розгляну пропозиції
с графиком 4/2,4/3, 3/3,5/2.
Мешкаю в м.Харків, район Журавльовка.
30 хвилин пішки, за умови гарної погоди, до метро Київська.
Посилання на профіль в фейсбуці [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: