Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 августа 2017

Ирина

Юрист

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Р Е З Ю М Е

Соколець Ірина Валентинівна, 21 червня 1978 року народження, проживаюча: вул. Хабаровська, 7 кв. 235, м. Кіровоград, Україна, 25004.
Освіта: закінчила у 2001 році Київський інститут внутрішніх справ при Національній академії внутрішніх справ України і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію юрист.
Робота за фахом:
З 2000 року призначена на посаду спеціаліста ІІ категорії Олександрійського міського управління юстиції Кіровоградської області, де прийняла Присягу державного службовця.
З 2001 року призначена на посаду головного спеціаліста Знам’янського міського управління юстиції Кіровоградської області /присвоєно 14 ранг державного службовця/.
З 2003 року призначена на посаду спеціаліста І категорії правового відділу обласного управління юстиції Кіровоградської області за переведенням з посади головного спеціаліста Знам’янського районного управління юстиції Кіровоградської області, як таку що зарахована до кадрового резерву з присвоєнням 13 рангу державного службовця 6 категорії з напрямком роботи – систематизація законодавства, звернення громадян.
З 2003-2006 роки додатково працювала секретарем тендерного комітету при обласному управлінні юстиції у Кіровоградській області.
У 2005 році присвоєний черговий ранг державного службовця 6 категорії посад, як такій, що успішно відпрацювала на займаній посаді 2 роки.
З грудня 2015 року переведена на посаду головного спеціаліста відділу правової роботи, правової освіти, реєстрації нормативно-правових актів та легалізації об'єднань громадян, як така, що успішно пройшла стажування.
У 2007 році присвоєний 11 ранг державного службовця, як такій, що успішно відпрацювала на займаній посаді 2 роки.
У грудні 2007 року звільнена з посади головного спеціаліста відділу правової освіти, реєстрації нормативно-правових актів та легалізації об’єднань громадян Кіровоградського обласного управління юстиції у Кіровоградській області.
У березні 2007 року призначена на посаду головного спеціаліста відділу правової роботи, правової освіти, реєстрації нормативно-правових актів друкованих ЗМІ, легалізації об'єднань громадян та систематизації законодавства Головного управління юстиції у Кіровоградській області, в порядку переведення з Кіровоградського обласного управління юстиції.
У 2011 році переведена на посаду провідного спеціаліста відділу державної реєстрації юридичних осіб, легалізації об’єднань громадян та державної реєстрації друкованих засобів масової інформації реєстраційної служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області з напрямком роботи реєстрації друкованих засобів масової інформації, звернення громадян та публічної інформації.
У 2015 році переведена на посаду провідного спеціаліста відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, друкованих засобів масової інформації та легалізації громадських формувань управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.
Обов’язки: надання письмових консультацій; планування роботи відділу; ведення ділової переписки; складання різного роду заяв та скарг; розгляд, аналіз і роз’яснення нормативно-правових актів, прийом громадян, реєстрація друкованих засобів масової інформації, публічної інформації та звернення громадян, робота та взаємодія з державними органами та ін.
Досягнення:
У 2002 році Головою Знам’янської районної ради та І-м заступником голови Знам’янської державної адміністрації за сумлінну працю по забезпеченню прав і свобод громадян та з нагоди Дня юриста нагороджена грамотою РДА та районної ради.
У 2003 році з нагоди 25-річчя з дня народження оголошена подяка у вигляді грошової премії у розмірі 100 гривень.
Знання мов: українська-вільно; російська-вільно; англійська-середньо.
Додаткова інформація: пунктуальна, комунікабельна, відповідальна, ввічлива.
Причина звільнення: звільнена із займаної посади за згодою сторін.

Похожие кандидаты

Юрист
25000 грн, Кропивницкий, Полтава

Юрист-господарник
Кропивницкий

Юрист, адвокат
35000 грн, Кропивницкий, Киев , еще 3 города

Вчитель історії, правознавства
Кропивницкий

Юрист
Кропивницкий

Помічник юриста
6000 грн, Кропивницкий

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: