Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 мая 2024 PRO

Віктор

Директор, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Житомир, Киев, Львов, Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор

с 01.2011 по 10.2018 (7 лет 9 месяцев)
ТОВ "Нова-Пак", Ровно (Виробництво продуктів харчування, спеції їх суміші (купажі), суміші сухі десертні, кондитерські декорації.)

Участь у постановці цілей компанії на рік та бачення розвитку на 5 років уперед.
•Сприяв побудові корпоративної структури з чітко визначеною відповідальністю кожного працівника. Фіксації персональних обов’язків, відповідальності та субординації у робочих інструкціях
•З огляду на ринковий попит, планував: кількість необхідної сировини, пакувальних матеріалів, допоміжних витратних матеріалів їх закупівлю та облік, кількість продукції, що має бути виготовлена, оптимальне завантаження станків та використання ручної праці.
•Забезпечував встановлення норм виробітку їх дотримання та облік.
•Аналізував правильність обліку сировини, пак. матеріалів, доп. витратних матеріалів, напівфабрикатів, готової продукції їх відображення в 1С, оперативне переміщення та списання. Контролював відповідність даних в 1С наявним залишкам.
•Аналізував невиробничі втрати, розробляв заходи по їх зменшенню.
•Організовував щорічні інвентаризації та вибіркові міні ревізії.
•Розробляв та формалізував процес запуску нових видів продукції на виробництві.
•Очолював групу відповідальну за впровадження системи управління якістю та харчовою безпекою та особисто розробляв процедури. За основу обрано міжнародні стандарти ISO 9001 та 22000 (FSSC)
•Забезпечував дотримання правил документування процесів та збереження записів.
•Здійснював управління людськими ресурсами, оптимізував та інтенсифікував ручну та автоматизовану працю для покращення показників виробітку.
•Контролював забезпеченість виробництва персоналом відповідно до запровадженої корпоративної політики, структури та штату.
•Забезпечував постійне підвищення компетентності персоналу шляхом організації проведення навчань, тренінгів, залучення усього персоналу до даного процесу, заохочення до самонавчання.
•Залучав персонал до процесу покращення продукту та процесів за принципом "кожний вміє, кожний знає, кожний може."
•Організовував виробничий процес за принципом розподілу етапів на процеси. Робота суміжних відділів за принципом «продавець – клієнт.»
•Встановлював правила комунікації між працівниками з використанням e-mail, viber, bitrix, контролював дотримання. Вимагав правильну постановку задач та обов’язковий зворотній зв’язок, обов’язкового дотримання строків. Провадив політику нетерпимості до приховування проблем, ігнорування колег, маніпуляцій «не чув, не бачив, не знав, не був, забув».
•Організовував залучення всіх працівників до виявлення непродуктивних витрат, підвищення продуктивності праці та ефективності виробництва (ощадливе виробництво).
•Постійно аналізував натуральні показники виробничого процесу і результатів фінансово-господарської діяльності підприємства.
•Вів перемовини з клієнтами, контролював ЗЕД, здійснював пошук партнерів, контролював укладання контрактів імпорт експорт, валютну дисципліна.
•Удосконалював систему мотивації прац

Образование

Тернопільський національний економічний університет

Економіка, Тернополь
Высшее, с 2012 по 2014 (2 года 4 месяца)

Друга освіта. Отримав кваліфікацію менеджер з економікм

МАУП

Правознавство, Киев
Высшее, с 2002 по 2006 (3 года 8 месяцев)

Спеціалізовано вивчав господарське та трудове право.

Знания и навыки

MS Office Користувач Internet Windows 1С:Бухгалтерія ЛІГА:ЗАКОН Linux Бухгалтерський облік OpenOffice Законодавство України НАУ Консультування

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

•Свідоцтво Аудитора для проведення внутрішніх аудитів СУБХП(ISO 22000) Свідоцтво аудитора №21/СУ-11 від 25.05.16
Тайм-менеджмент: технологія ефективного управління часом квітень 2015 організатор PM Business Solution, Рівне.
•КМБШ за темою "Механізми управління ризиками бізнесу" лютий 2015 р., Рівне
•"Система менеджменту безпечності харчових продуктів (FSSC 22000)", 2014 р., Київ.
•Системи менеджменту безпечності харчових продуктів(ISO 22000), 2014 р., м. Київ.
•Базові програми забезпечення безпечності харчових продуктів (ISO/ТS 22002-1), 2014р., м. Київ.
•Основи Організації проведення внутрішніх аудитів (ISO 19011),2014р., м. Київ.
•"Розроблення, впровадження та сертифікація СУБХП(ISO 22000) на прикладі сучасного виробництва , 2014р, м. Київ.

Особисті якості:
Цілеспрямований, енергійний, наполегливий, відповідальний, ініціативний, здатний до самонавчання.

Захоплення:
Шахи, подорожі, новітні комп'ютерні технології.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты