Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 апреля 2018

Юлия

Бухгалтер (общепит)

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

MS Excel MS Word 1С:Бухгалтерия 1С:Предприятие Бухгалтерский учет Продажи 1С:Торговля и склад 1С-Рарус

Дополнительная информация

1995-2000 р Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Біологічній факультет. Цитологія, гістологія.
Диплом спеціаліста.
2006-2009 р Київський університет ринкових відносин Фінанси - Диплом специалиста. 2017р МАУП-отримала свидоцтво про пидвищення квалификации " 1 С:Бухгалтерия 8. 3 Автоматизований бухгалтерський облик."
Досвід роботи:
2004-20016 ДП «Нафтогазобслуговування» НАК «Нафтогаз України»
2014-2016 Заступник начальника відділу організації громадського харчування
• Контроль, організація и управління роботою відділу (30 люд.)
• Облік руху сировини та товарів, переданого у виробництво
• Облік руху сировини та товарів у коморі
• Торговельна націнка
• Калькуляція страв
• Технологічні картки страв
• Товарні звіти, списання товару
• Інвентаризація
2004-2014 Головний спеціаліст, провідний спеціаліст сектору організації громадського харчування.
Звільнена у зв’язку з скороченням штату
2000-2004 ООО «ЛД» ресторан «Мисливець» (мережа ресторанів «Козирна карта»)
2002-2004 Адміністратор ресторану «Мисливець»
• Постанови, розпорядження, накази, інші керівні і нормативні документи вищестоящих і інших органів, що стосуються організації суспільного харчування.
• Організацію виробництва і керування підприємством суспільного харчування, задачі і функції його підрозділів.
• Організація процесу обслуговування відвідувачів.
• Асортимент реалізованих послуг.
• Порядок ціноутворення.
• Планування й оформлення приміщень, вітрин, організації реклами.
• Організація оплати і стимулювання праці.
• Правила внутрішнього трудового розпорядку.
2000-2001 Офіціант ресторану «Мисливець»
1998-2000 Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
Технік 1-ої категорії відділу генетики клітинних популяцій
2001-2002 Інститут експериментальної патології, онкології и радіобіології АН України
Інженер 1-ої категорії.
Професійні навички:
• Категорії і види стандартів, іншу нормативно-технічну документацію щодо сертифікації якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції.
• Технологія приготування їжі.
• Володіння комп'ютером на рівні упевненого користувача. (Microsoft Word, Excel) 1С Общепит).
• Програма 1С:Предприятие «Торговля склад», 1С:Рарус «Общепит».1С:Бухгалтерия 8.3

• Основи маркетингу та менеджменту в організації виробництва та реалізації продукції закладів харчування.
• Порядок організації бухгалтерського обліку та звітності.
• Основи трудового законодавства.
• Форми та методи організації та оплати праці.
• Правила і норми охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії і гігієни.
• Правила виробництва і реалізації продукції (послуг) суспільного харчування.
• Економіку суспільного харчування.
• Основи естетики, етики, психології й обслуговування відвідувачів.
• Законодавство про працю.
Ділові якості:
Здатність до ухвалення рішень, вимогливість до себе і що оточує, прагнення до організації чіткого і збалансованого виробничого процесу.
Особисті якості:
Відповідальність, комунікабельність, пунктуальність, стрессостійкість, прагнення до навчання, креативне мислення, націленість на результат, уміння брати відповідальність на себе.
Інше:
Посвідчення водія категорії «В»

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: