Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 июля 2022

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/4279776

Викладач C++, 39 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Черновцы
Готов работать:
Удаленно, Черновцы

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Грудень 2017 — досі: викладач в комп’ютерній академії IT-Step. Викладання основ програмування мовою С++: типи даних, змінні, операції введення / виведення, основні оператори, умови, цикли, списки, вектори, побітові операції, функції, методи обробки стрічок і черг, обробка винятків, об’єкто-орієнтований підхід до програмування, бібліотека STL. По закінченню студенти реалізовують комп’ютерну гру на зразок: хрестики-нулики, п’ятнашки, вихід з лабіринта, шашки. Вікові категорії студентів: від 13 до 17 років, від 18 і старші.
Організація і проведення курсів з підвищення кваліфікації вчителів інформатики міста Чернівці (Python, JavaScript). Презентація напрямку навчання “Розробка програм” на днях відкритих дверей. Переклад методичних матеріалів з англійської мови українською. Підготовка участі команд в конкурсах, зокрема CS50 Puzzle Day від Гарвардського Університета.
Досягнення: випущено 3 групи навчання за курсом “Python Essentials”.
Травень 2015 — липень 2019: системний адміністратор інтернет-провайдера "Аргоком". Створення скриптів за допомогою JavaScript, Python і SQL. Перевірка роботи програмних інтерфейсів (API). Розробка макросів та шаблонів для OpenOffice.
Досягнення: розробка засобами Python 2.7 спеціалізованого веб-сервера для обробки даних за ключами API.
Листопад 2011 - квітень 2015: фрілансер. Редагування та заповнення сайтів на базі Drupal, Elgg. Налаштування та заповнення семантичними медіавікі статтями (SMW). Розробка веб-сайтів на Joomla. Надання послуг з налаштування банківських програм та операційних систем на замовлення корпорації Miratech.
Досягнення: розробив і розмістив в Інтернеті власний веб-сайт.
Освіта: вища, спеціальність «Інформатика», Чернівецький національний університет.
Навички
Мова програмування: С++ 17, Python3 (версії 3.6.8-3.8.1).
Середовища розробки: VisualStudio, PyCharm.
Операційні системи: Linux Mint/Ubuntu, Windows 10/11.
Офісні програми: Google Office, OpenOffice, Jira.
Особисті якості: навички систематизування і структурування відомостей, врівноваженість.
Приклади програм: https://repl.it/@LeonidUkrainets

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты