Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 апреля 2023

Роман

Оператор на виробництво

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
42 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительное образование и сертификаты

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертификат

Знания и навыки

MS Office AutoCAD Карти Google

Дополнительная информация

Бать Роман Ярославович
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета: Знайти цікаву , достойно оплачувану роботу.
Освіта:
12.2004- 11.2007 Національний університет «Львівська політехніка», інститут хімії та хімічної технології, спеціальність екологічна безпека, аспірант.
09.2002- 12.2003 Національний університет «Львівська політехніка», інститут хімії та хімічної технології, спеціальність екологія та охорона навколишнього середовища, диплом магістра.
09.1998- 08.2002 Національний університет « Львівська політехніка», хіміко технологічний факультет, напрямок екологія та охорона навколишнього середовища, диплом бакалавра.
Досвід роботи:
11.2015 – 12.2022 оператор пульту керування бетонозмішувального вузла на ТзОВ «Львівський бетон». Обов’язки контроль дотримання заданої рецептури і якості бетонної суміші. Технічний огляд та профілактика бетонозмішувальних установок та ведення табелів. По сумісництву відповідальна особа за дотриманням на підприємстві природоохоронних вимог.
02.2015–05.2015 інженер з об’єктивного контролю відділу оперативного реагування КП «Адміністративно-технічне управління». Обов’язки контроль за зовнішньою рекламою, демонтаж самовільно встановленої реклами та вивісок.
12.2012 – 02.2015 інженер-еколог 3-ї категорії ЗАТ «ЕнергоСтройПроект» Львівське відділення. Обов’язки: визначення стаціонарних джерел забруднення на підприємстві,
визначення фактичних обсягів та видів забруднюючих речовин, які утворюються і викидаються при здійсненні діяльності підприємства, укладання договорів на утилізацію відходів з суб’єктами господарювання, оформлення документів на передачу відходів суб’єктам господарювання, розробка заходів по охороні навколишнього середовища під час будівництва та експлуатації електричних підстанцій та ліній електропередач, розрахунок санітарно-захисної зони електричних підстанцій, розробка проекту рекультивації земель, пошкоджених в процесі будівництва.
03.2012 – 11.2012 менеджер з продажу в ТОВ «Неомет». Обов’язки: розширення і підтримання клієнтської бази, ведення переговорів, розробка схем, форм, методів і технологій продажу товарів, просування товарів на ринок, робота в 1С , «холодні дзвінки».
11.2011- 03.2012 Спеціаліст з розширення ринків збуту складської навантажувальної техніки ТОВ «Демікс». Обов’язки: Розробка й організація проведення передпродажних заходів щодо створення умов для планомірного продажу товарів, задоволення попиту покупців на товари. Здійснення контролю за розробкою і реалізацією бізнес-планів і комерційних умов угод, що укладаються, договорів і контрактів, оцінка ступеня можливого ризику, робота в 1С , «холодні дзвінки».
06.2011-10.2011 Менеджер з продажу професійної техніки для прибирання в ТзОВ «Чистий світ». Обов’язки: розробка і забезпечення реалізації заходів щодо організації і створення мережі збуту товарів ,виявлення потенційних і перспективних покупців товарів, розширення і підтримання клієнтської бази, встановлення ділових контактів, ведення переговорів та проведення демонстрацій, робота в 1С .
09.2008- 05.2011 Менеджер з продажу систем опалення, водовідведення і теплопостачання в ПП «Яра». Обов’язки: Проведення переговорів по продажам з покупцями, вивчення ринку товару, пошук нових клієнтів, виявлення потенційних потреб покупців, розширення і ведення клієнтської бази, розширення асортименту, «холодні дзвінки».
12.2008-05.2008 еколог ТОВ «Екологія» Обов’язки: робота з проектною і робочою документацією, розробка і контроль виконання нормативної та дозвільної документації в області ОВНС, оформлення поточної виконавчої документації (нормативних актів, висновків), планування та підготовка звітності в області ОВНС, проведення розрахунків викидів в навколишнє середовище, відбір проб для хімічного аналізу з джерел забруднення. Пошук об’єктів для проведення екологічного контролю.
05.2004 – 08. 2004 Виконавчий директор громадського об’єднання «Інженерна екологія».
05.2001- 09.2003 Промоутер рекламної агенції «Європа Центр».
Навички:
Дисертація на тему: «Утилізація промислових відходів переробки деревини шляхом створення біопалива»
Проектування заходів по зниженню забруднення навколишнього середовища в промисловості
Windows, MS Office, Internet, 1С, Skype – досвідчений користувач
Посвідчення водія категорії В, С з 1998 року
Ділове спілкування, робота з людьми.
Мови: Українська – рідна, російська – вільно.
Активність: Наукова робота в «Західно-регіональному Відділенні Всесвітньої Лабораторії» та на кафедрі «Екологія та охорона навколишнього середовища» 2002-2007 рр.
Особисті дані: Рік народження 1981
Відповідальний, комунікабельний, організований, безпартійний ,одружений, виховую 3-х синів.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: