Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 PRO

Наталі

Графічний дизайнер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Графічний дизайнер

с 08.2022 по 05.2023 (9 месяцев)
Ліберті Україна, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Розробка: рекламних макетів для соц мереж, ресайзи, дизайни пакування кави і чаю (всіх видів і фасувань) підготовка макетів для виробництва в Італії, реклама продукції і послуг в періодичні видання, каталоги товарів, інструкціі для кавомашин, презентації пропозицій, акцій для партнерів, брендування кіосків, авто і тп. для всіх сфер діяльності компанії: продаж кавового обладнання (продаж, аренда і супровідний сервіс), торгові автомати для вендінгу, продукція власних брендів кави і чаю (потужності в Італії), супутні товари кавових автоматів (запчастини, засоби догляду, сервіс) тощо

Дизайнер

с 10.2017 по 04.2020 (2 года 6 месяцев)
"Румес", Киев (Маркетинг, реклама, PR)

Розробка дизайнів для торгових марок Торчин, Світоч, Nescafe, Nesquik, Philip Morris, Сolgate, Amway, Bacardi, Gordon's, дитяче харчування Gerber, Nestle NAN, ПроКредитБанк, макети для Total та багато інших…як з нуля так і за наданим стилем/брендбуком всіх видів ПОС матеріалів; створення дизайну логотипів і фірмового стилю, розробка ілюстрацій, дизайн пакувань, оформлення стендів, вивісок; підготовка складних макетів у друк/передача на виробництво.

Дизайнер

с 10.2010 по 10.2017 (7 лет)
Пряма співпраця з Ferrero, Київ (Дизайн)

Договір з ТОВ «Ферреро» Україна на повний супровід рекламних послуг для брендів: Raffaello, Nutella, Tic Tac, Kinder Surprise, Kinder Chocolate, Kinder Bueno, Kinder Joy, Ferrero Rocher:
Розробка всіх видів ПОС матеріалів (щомісячні каталоги продукції та каталоги ПОС матеріалів; вітальні листівки; рекламна продукція в мережі магазинів, оформлення стендів, театралізацій; стопери/воблери/постери/ростові фігури/стікери і т.п.). Розробка Key Visual з нуля і до подальшої передачі у друк/виробництво. Створення веб дизайнів макетів на базі існуючої продукцїі/матеріалів, ребрендінги пакувань тощо..

Графический дизайнер

с 03.2008 по 02.2009 (11 месяцев)
PROVID BBDO, Киев (Маркетинг, реклама, PR)

Графический дизайнер, художник-иллюстратор

с 03.2007 по 03.2008 (1 год)
Rumes, Киев (Маркетинг, реклама, PR)

Графический дизайнер, художник-иллюстратор

с 10.2006 по 10.2007 (1 год)
Маркс, Киев (Маркетинг, реклама, PR)

Образование

Київська державна академія декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука

Факультет Дизайн, Кафедра графічного дизайну, дизайнер графік, Київ
Высшее, с 2002 по 2008 (6 лет)

Стаціонар

Знания и навыки

Adobe Photoshop Adobe Illustrator CorelDRAW Adobe InDesign Adobe Corel Painter Умение рисовать от руки в разных стилях (планшет) Креативність Цілеспрямованість Розробка фірмового стилю Розробка брендбуків Розробка дизайну банерів Розробка дизайну логотипів Дизайн пакування Творчий підхід Корекція кольору Розробка візуальних концепцій Типографіка Інфографіка Додрукарська підготовка оригінал-макетів Розробка макетів для соц. мереж Графічний дизайн

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Портфоліо: https://mramornaya11.wixsite.com/koko

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: