Наталя
Ветеринарний лікар (контроль, якість та безпечність в харчовій промисловості)
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4317830/
Опыт работы
Заступник керівника відділу якості, помічник технол,ветеринарний лікар
с 02.2005 по 08.2024
(19 лет 7 месяцев)
Держпродспожив служба , ТОВ "Салтівський М/К, Харків (Харчова промисловість)
Ветеринарний лікар, заступник начальника відділу вхідного контролю якості
с 02.2004 по 08.2024
(20 лет 7 месяцев)
держпродспожив служба, ТОВ "Салтівський м/к, Харків (Харчова промисловість)
Інспекторська діяльність на мʼясо переробних підприємствах , включаючи перевірка вхідної сировини щодо критеріїв та стандартів якості на всіх етапах виробництва .
Образование
Полтавська державна аграрная академія
Харчові технологіі, Харків
Высшее, с 2024 по 2025 (1 год)
Харківський Зооветеринарний інститут
Ветеринарний , лікар Вет медицини, Харків
Высшее, с 1996 по 2001 (5 лет)
Дополнительное образование и сертификаты
Київський Національний Університет Харчових технологій
2022 рік підвищення кваліфікації ( Внутрішній аудіт системи безпечності харчових продуктів і спеціальності Менеджемт
Знания и навыки
- Комунікабельність
- Написання регламентів
- Виконання планів та задач
- Співпраці з виробництвом
- Знання законодавчої бази
- Критерії якості щодо сировини
- Взаємодія з постачальниками
- Організація трудового процесу
Дополнительная информация
Ветеринарний лікар по контролю якості і безпечності харчових продуктів . Ветсанекспертиза продуктів забою , лабораторні дослідження , технологія обвалювання мʼяса свинина , яловичини .
Контроль якості сировини тваринного походження включаючи натуральну кишкову оболонку на всіх етапах простежування руху сировини на виробництві ( вхідний контроль, зберігання, переробка )
Контроль ветеринарно- санітарного стану на підприємстві ( дезинсекція дератизації дезинфекція виробничих приміщень , облік температурних режимів холодильних камер.
Відбір проб по показникам якості та безпечності харчової продукції
Перевірка та правильність оформлення супровідних документів на продукцію, вхідний контроль супровідних документів на продукцію , допоміжних матеріалів . Звітність , написання регламентів , знання законодавчої бази , нормативної документації (ТУУ, ДСТУ , системи сертифікації НАССР )
Ведення журналів уставноі форми , ведення звітності , створення графіків робочого часу організація робочого процесу . Моніторинг на підприємстві документації по системі сертифікації Насср .
Ключові навики :
Вхідний Контроль сировини .
Документальне супроводження
Контроль якості на виробництві
Управління виробничим процесом щодо якості надходження та переробки сировини.
Внутрішня документація
Робота в команді
Мови :українська , руська
Водійське посвідчення , категорії В
Власне авто .
Похожие кандидаты
-
Ветеринарный врач пищевое производство, эксперт по качеству пищевых продуктов
Харьков -
Головний технолог харчової промисловості
Харьков, Ивано-Франковск , еще 8 городов -
Лікар загальної практики
Харьков -
Асистент ветеринарного лікаря
Харьков -
Асистент ветеринарного лікаря
Харьков