Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Наталя

Ветеринарний лікар (контроль, якість та безпечність в харчовій промисловості)

Рассматривает должности: Ветеринарний лікар (контроль, якість та безпечність в харчовій промисловості), Адміністратор ветеринарної кліники, Керівник відділу, майстер дільниці, помічник технолога, Начальник відділу якості, Помічник технолога
Вид занятости: полная, неполная
Возраст: 46 лет
Город: Харьков
Рассматривает должности:
Ветеринарний лікар (контроль, якість та безпечність в харчовій промисловості), Адміністратор ветеринарної кліники, Керівник відділу, майстер дільниці, помічник технолога, Начальник відділу якості, Помічник технолога
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
46 лет
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник керівника відділу якості, помічник технол,ветеринарний лікар

с 02.2005 по 08.2024 (19 лет 7 месяцев)
Держпродспожив служба , ТОВ "Салтівський М/К, Харків (Харчова промисловість)

Ветеринарний лікар, заступник начальника відділу вхідного контролю якості

с 02.2004 по 08.2024 (20 лет 7 месяцев)
держпродспожив служба, ТОВ "Салтівський м/к, Харків (Харчова промисловість)

Інспекторська діяльність на мʼясо переробних підприємствах , включаючи перевірка вхідної сировини щодо критеріїв та стандартів якості на всіх етапах виробництва .

Образование

Полтавська державна аграрная академія

Харчові технологіі, Харків
Высшее, с 2024 по 2025 (1 год)

Харківський Зооветеринарний інститут

Ветеринарний , лікар Вет медицини, Харків
Высшее, с 1996 по 2001 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Київський Національний Університет Харчових технологій

2022 рік підвищення кваліфікації ( Внутрішній аудіт системи безпечності харчових продуктів і спеціальності Менеджемт

Знания и навыки

  • Комунікабельність
  • Написання регламентів
  • Виконання планів та задач
  • Співпраці з виробництвом
  • Знання законодавчої бази
  • Критерії якості щодо сировини
  • Взаємодія з постачальниками
  • Організація трудового процесу

Дополнительная информация

Ветеринарний лікар по контролю якості і безпечності харчових продуктів . Ветсанекспертиза продуктів забою , лабораторні дослідження , технологія обвалювання мʼяса свинина , яловичини .
Контроль якості сировини тваринного походження включаючи натуральну кишкову оболонку на всіх етапах простежування руху сировини на виробництві ( вхідний контроль, зберігання, переробка )
Контроль ветеринарно- санітарного стану на підприємстві ( дезинсекція дератизації дезинфекція виробничих приміщень , облік температурних режимів холодильних камер.
Відбір проб по показникам якості та безпечності харчової продукції
Перевірка та правильність оформлення супровідних документів на продукцію, вхідний контроль супровідних документів на продукцію , допоміжних матеріалів . Звітність , написання регламентів , знання законодавчої бази , нормативної документації (ТУУ, ДСТУ , системи сертифікації НАССР )
Ведення журналів уставноі форми , ведення звітності , створення графіків робочого часу організація робочого процесу . Моніторинг на підприємстві документації по системі сертифікації Насср .

Ключові навики :


Вхідний Контроль сировини .

Документальне супроводження

Контроль якості на виробництві
Управління виробничим процесом щодо якості надходження та переробки сировини.



Внутрішня документація

Робота в команді
Мови :українська , руська
Водійське посвідчення , категорії В
Власне авто .

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: