Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Ірина

Керуючий рестораном, бухгалтер, 30 000 грн

Рассматривает должности:
Керуючий рестораном, бухгалтер, Бухгалтер з первинної документації
Вид занятости:
полная
Возраст:
54 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бухгалтер

с 09.2021 по 12.2021 (3 месяца)
Товариство з обмеженою відповідальністю " МЕЛТА ", Київ (Виробництво аморфних та нанокристалічних матеріалів)

Бухгалтерський облік, первинна документація, звітність

Старший бухгалтер

с 09.2018 по 11.2018 (2 месяца)
Приватне підприємство " Бастіон ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бухгалтерський облік, первинна документація, звітність

Завідувач виробництва кафе гіпермаркету " Епіцентр К "

с 02.2018 по 06.2018 (4 месяца)
Товариство з обмеженою відповідальністю " Епіцентр К ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обеспечення безперебійної роботи кафе, контроль та керівництво персоналу, вирішення поточних питань.

Директор

с 11.2012 по 06.2014 (1 год 7 месяцев)
Ресторан "Реваз", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління продажами у ресторані;
Коригування концепції діючого ресторану;
Організація та контроль сервісу ресторану;
Розробка основного меню; сезонного меню;
Організація бенкетів, вечірок, свят;
Відбір та навчання персоналу ресторану;
Контроль якості продукції, контроль термінів видачі страв;
Участь у бюджетуванні;
Створення програми мотивації персоналу;
Створення програми з покращення продажів;
Участь у розробці та здійсненні заходів щодо виконання фінансової дисципліни та раціонального використання ресурсів;
Підтримка позитивного морального клімату у ресторані;
Участь у ціноутворенні.
Досягнення: за 4 міс. моєї роботи в ресторані підприємство з "-" вийшло в "0", а ще через місяць - "дали прибуток". На сьогоднішній день ресторан працює за розробленою мною схемою.

Бухгалтер

с 01.2012 по 06.2012 (5 месяцев)
Ресторан "Реваз", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Введення первинної документації;
Облік ОЗ, ТМЦ, витрат за виробництво і продукції, результатів господарсько-фінансової діяльності, розрахунків із постачальниками;
Внесення даних щодо інвентаризації ТМЦ;
Контроль за дотриманням співробітниками касової дисципліни; Стеження за збереженням та оформленням бухгалтерських документів ресторану та їх своєчасна передача до підрозділу головного бухгалтера;
Участь у складанні технологічних та калькуляційних карт;
Забезпечення керівників звітністю та достовірною бухгалтерською інформацією за відповідними напрямками обліку.

Замісник головного бухгалтера

с 01.2007 по 12.2011 (4 года 11 месяцев)
Ресторан "Казбек", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Постановка та ведення бухгалтерського та податкового обліку;
Ведення основних ділянок бухгалтерського та податкового обліку відповідно до законодавства України;
Формування та складання регламентованої звітності до контролюючих органів;
Взаємодія із зовнішніми контролюючими органами, проходження податкових та аудиторських перевірок.
Досягнення: заохочення із боку управління.

Директор

с 09.2005 по 06.2006 (9 месяцев)
Порто Мальтезе, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану з "нуля";
Управління продажами у ресторані;
організація та контроль сервісу ресторану;
що у створенні основного меню, сезонного меню;
Організація бенкетів, вечірок, свят;
участь у відборі та навчанні персоналу ресторану;
Контроль якості продукції, контроль термінів видачі страв;
Участь в бюджетуванні;
Участь у створенні програми мотивації персоналу;
створення програми з поліпшення продажів;
Підтримка позитивного морального клімату у ресторані;
Робота із іноземним персоналом;
спілкування з контролюючими органами;
Участь у ціноутворенні.
Досягнення: через місяць роботи ресторану ми стали одним із найпопулярніших ресторанів Києва, окупили витрати та "дали прибуток".

Адміністратор

с 05.2005 по 09.2005 (4 месяца)
Порто Мальтезе, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка до відкриття ресторану (закупівля обладнання, посуду, благоустрій іноземного персоналу, участь у розробці реклами, оформлення документів підприємства, підготовка до презентації ресторану);
Зустріч відвідувачів ресторану, спілкування з ними, розсадження у залі;
Прийом замовлень, розробка планів проведення банкетів, фуршетів та інших урочистих заходів;
контроль роботи офіціантів за обслуговуванням гостей;
Контроль за своєчасною та якісною видачею страв.
Досягнення: через місяць після відкриття ресторану переведено на посаду директора.

Офіціант

с 11.2001 по 07.2002 (8 месяцев)
Стейкхаус Маредо, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч та обслуговування гостей, знання меню та винної карти, знання етикету, робота з R-Keeper.

Адміністратор зали

с 05.2001 по 10.2001 (5 месяцев)
Таверна Пантагрюель (Остерія Пантагрюель), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч відвідувачів ресторану, спілкування з ними, розсадження у залі; Прийом замовлень, розробка планів проведення бенкетів, фуршетів та інших урочистих заходів; контроль роботи офіціантів за обслуговуванням гостей; Контролює якісну роботу кухні та бару.

Офіціант

с 05.1997 по 10.2001 (4 года 5 месяцев)
Таверна Пантагрюель (Остерія Пантагрюель), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч та обслуговування гостей, знання меню та винної карти, знання етикету, робота з R-Keeper. Досягнення: підвищення до старшого офіціанта, переведення на посаду адміністратора зали.

Образование

Школа ринкової економіки

Бухгалтер-економіст, Київ
Среднее специальное, с 2004 по 2005 (1 год)

Курс підвищення кваліфікації головних бухгалтерів за спеціальністю бухгалтер-економіст.

КНЭУ

Економічна інформатика та автоматизовані системи управління, Київ
Высшее, с 1990 по 1994 (4 года)

Кваліфікація: інженер-економіст

Одеський електротехнічний інститут зв'язку

Економічна інформатика та автоматизовані системи управління, Київ
Неоконченное высшее, с 1989 по 1990 (1 год)

Кваліфікація: інженер-економіст

Знания и навыки

  • MS Excel
  • MS Word
  • Користувач ПК
  • Знання офісних програм
  • R-Keeper
  • Відповідальність
  • TRIO
  • Старанність
  • Висока працездатність
  • X-Door
  • Мотивація та побудова ефективної команди
  • Бюджетування, оптимізація витрат, фінансування
  • Спілкування з контролюючими органами
  • Управління змінами, гнучкість

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

У ресторанному бізнесі пройшла шлях від офіціанта до директора. Працювала: Таверна "Пантагрюель", Стейкхаус Маредо, Ресторан "Порто", Ресторан Казбек, Ресторан Реваз. Щоб дізнатися на практиці економіку підприємства, працювала зам.головного бухгалтера ресторану "Казбек". Брала участь у відкритті Ресторану "Порто", "Золотий берег" (філія "Порто"). З останнього місця роботи пішла сама через догляд за двійнятами. Зараз діти підросли, і я можу повернутися до своєї улюбленої роботи! " Якщо ти любиш свою справу, це - не робота, це захоплююче подорож до мрії "(Конфуцій).
Працювала бухгалтером в трьох ресторанах та на виробництві

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: