- PRO
Ірина
Керуючий рестораном, бухгалтер, 30 000 грн
- Рассматривает должности:
- Керуючий рестораном, бухгалтер, Бухгалтер з первинної документації
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 54 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4320203/
Опыт работы
Бухгалтер
с 09.2021 по 12.2021
(3 месяца)
Товариство з обмеженою відповідальністю " МЕЛТА ", Київ (Виробництво аморфних та нанокристалічних матеріалів)
Бухгалтерський облік, первинна документація, звітність
Старший бухгалтер
с 09.2018 по 11.2018
(2 месяца)
Приватне підприємство " Бастіон ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бухгалтерський облік, первинна документація, звітність
Завідувач виробництва кафе гіпермаркету " Епіцентр К "
с 02.2018 по 06.2018
(4 месяца)
Товариство з обмеженою відповідальністю " Епіцентр К ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обеспечення безперебійної роботи кафе, контроль та керівництво персоналу, вирішення поточних питань.
Директор
с 11.2012 по 06.2014
(1 год 7 месяцев)
Ресторан "Реваз", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління продажами у ресторані;
Коригування концепції діючого ресторану;
Організація та контроль сервісу ресторану;
Розробка основного меню; сезонного меню;
Організація бенкетів, вечірок, свят;
Відбір та навчання персоналу ресторану;
Контроль якості продукції, контроль термінів видачі страв;
Участь у бюджетуванні;
Створення програми мотивації персоналу;
Створення програми з покращення продажів;
Участь у розробці та здійсненні заходів щодо виконання фінансової дисципліни та раціонального використання ресурсів;
Підтримка позитивного морального клімату у ресторані;
Участь у ціноутворенні.
Досягнення: за 4 міс. моєї роботи в ресторані підприємство з "-" вийшло в "0", а ще через місяць - "дали прибуток". На сьогоднішній день ресторан працює за розробленою мною схемою.
Бухгалтер
с 01.2012 по 06.2012
(5 месяцев)
Ресторан "Реваз", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Введення первинної документації;
Облік ОЗ, ТМЦ, витрат за виробництво і продукції, результатів господарсько-фінансової діяльності, розрахунків із постачальниками;
Внесення даних щодо інвентаризації ТМЦ;
Контроль за дотриманням співробітниками касової дисципліни; Стеження за збереженням та оформленням бухгалтерських документів ресторану та їх своєчасна передача до підрозділу головного бухгалтера;
Участь у складанні технологічних та калькуляційних карт;
Забезпечення керівників звітністю та достовірною бухгалтерською інформацією за відповідними напрямками обліку.
Замісник головного бухгалтера
с 01.2007 по 12.2011
(4 года 11 месяцев)
Ресторан "Казбек", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Постановка та ведення бухгалтерського та податкового обліку;
Ведення основних ділянок бухгалтерського та податкового обліку відповідно до законодавства України;
Формування та складання регламентованої звітності до контролюючих органів;
Взаємодія із зовнішніми контролюючими органами, проходження податкових та аудиторських перевірок.
Досягнення: заохочення із боку управління.
Директор
с 09.2005 по 06.2006
(9 месяцев)
Порто Мальтезе, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану з "нуля";
Управління продажами у ресторані;
організація та контроль сервісу ресторану;
що у створенні основного меню, сезонного меню;
Організація бенкетів, вечірок, свят;
участь у відборі та навчанні персоналу ресторану;
Контроль якості продукції, контроль термінів видачі страв;
Участь в бюджетуванні;
Участь у створенні програми мотивації персоналу;
створення програми з поліпшення продажів;
Підтримка позитивного морального клімату у ресторані;
Робота із іноземним персоналом;
спілкування з контролюючими органами;
Участь у ціноутворенні.
Досягнення: через місяць роботи ресторану ми стали одним із найпопулярніших ресторанів Києва, окупили витрати та "дали прибуток".
Адміністратор
с 05.2005 по 09.2005
(4 месяца)
Порто Мальтезе, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Підготовка до відкриття ресторану (закупівля обладнання, посуду, благоустрій іноземного персоналу, участь у розробці реклами, оформлення документів підприємства, підготовка до презентації ресторану);
Зустріч відвідувачів ресторану, спілкування з ними, розсадження у залі;
Прийом замовлень, розробка планів проведення банкетів, фуршетів та інших урочистих заходів;
контроль роботи офіціантів за обслуговуванням гостей;
Контроль за своєчасною та якісною видачею страв.
Досягнення: через місяць після відкриття ресторану переведено на посаду директора.
Офіціант
с 11.2001 по 07.2002
(8 месяцев)
Стейкхаус Маредо, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустріч та обслуговування гостей, знання меню та винної карти, знання етикету, робота з R-Keeper.
Адміністратор зали
с 05.2001 по 10.2001
(5 месяцев)
Таверна Пантагрюель (Остерія Пантагрюель), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустріч відвідувачів ресторану, спілкування з ними, розсадження у залі; Прийом замовлень, розробка планів проведення бенкетів, фуршетів та інших урочистих заходів; контроль роботи офіціантів за обслуговуванням гостей; Контролює якісну роботу кухні та бару.
Офіціант
с 05.1997 по 10.2001
(4 года 5 месяцев)
Таверна Пантагрюель (Остерія Пантагрюель), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустріч та обслуговування гостей, знання меню та винної карти, знання етикету, робота з R-Keeper. Досягнення: підвищення до старшого офіціанта, переведення на посаду адміністратора зали.
Образование
Школа ринкової економіки
Бухгалтер-економіст, Київ
Среднее специальное, с 2004 по 2005 (1 год)
Курс підвищення кваліфікації головних бухгалтерів за спеціальністю бухгалтер-економіст.
КНЭУ
Економічна інформатика та автоматизовані системи управління, Київ
Высшее, с 1990 по 1994 (4 года)
Кваліфікація: інженер-економіст
Одеський електротехнічний інститут зв'язку
Економічна інформатика та автоматизовані системи управління, Київ
Неоконченное высшее, с 1989 по 1990 (1 год)
Кваліфікація: інженер-економіст
Знания и навыки
- MS Excel
- MS Word
- 1С
- Користувач ПК
- Знання офісних програм
- R-Keeper
- Відповідальність
- TRIO
- Старанність
- Висока працездатність
- X-Door
- Мотивація та побудова ефективної команди
- Бюджетування, оптимізація витрат, фінансування
- Спілкування з контролюючими органами
- Управління змінами, гнучкість
Знание языков
- Русский — свободно
- Украинский — свободно
Дополнительная информация
У ресторанному бізнесі пройшла шлях від офіціанта до директора. Працювала: Таверна "Пантагрюель", Стейкхаус Маредо, Ресторан "Порто", Ресторан Казбек, Ресторан Реваз. Щоб дізнатися на практиці економіку підприємства, працювала зам.головного бухгалтера ресторану "Казбек". Брала участь у відкритті Ресторану "Порто", "Золотий берег" (філія "Порто"). З останнього місця роботи пішла сама через догляд за двійнятами. Зараз діти підросли, і я можу повернутися до своєї улюбленої роботи! " Якщо ти любиш свою справу, це - не робота, це захоплююче подорож до мрії "(Конфуцій).
Працювала бухгалтером в трьох ресторанах та на виробництві
Похожие кандидаты
-
Керуючий рестораном
55000 грн, Киев, Одесса, Удаленно -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Киев, Днепр , еще 7 городов -
Керуючий баром
40000 грн, Киев, Удаленно -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Киев, Днепр , еще 4 города -
Керівник готельного комплексу
55000 грн, Киев -
Заступник керівника
80000 грн, Киев, Кропивницкий