Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 марта 2018

Любов

Адміністратор, 7 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Продавець-консультант

с 12.2016 по 06.2017 (6 месяцев)
"Сонячна панда", Ужгород (Продажа позитивних подарунків)

Обов'язки: комунікабельність, пунктуальність, толерантність, приємний зовнішній вигляд, грамотне мовлення та вміння переконувати.
Досягнення: збільшення бази клієнтів, фінансова ревальвація, та маркетинговий досвід.

Образование

УжНУ

Факультет іноземних мов, Ужгород
Неоконченное высшее, с 2014 по 2018 (3 года 9 месяцев)

ФІФ( факультет іноземних мов) денна форма навчання, спеціальність французька мова та література, друга мова -англійська, диплом надає змогу викладати французьку, англійську та зарубіжну літературу. Прекрасний факультет, не лише через його престижність, але й за перспективи, які постають перед студентом у мовному діапазоні світу.

Дополнительная информация

Студентка УжНУ, яка знає не лише мови по професії, але й за її межами, вільне володіння словацькою та російською мовами, досвід роботи у різних сферах обслуговування: офіціант, готель "Закарпаття", адміністратор, готель "Унгварський", продавець продовольчих товарів, мережа магазинів "Зіна", продавець-консультант позитивних подарунків, магазин "Сонячна Панда", досвід роботи за кордоном, а саме в Словакії, я толерантна, педантична, відповідальна, пунктуальна, комунікабельна, стресостійка, активна та розважлива, кмітлива та весела, легко адаптуюсь в різних ситуаціях, та вірю в те, що з посмішкою легше вирішити проблему, адже нема проблеми, яку не можна вирішити, вони просто двох видів: легко та важко вирішувані.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: