Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 апреля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/4336857

Юрист, адвокат, 60 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Запорожье
Готов работать:
Запорожье, Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Юрисконсульт в адвокатском объединении

с 01.2018 по наст. время (6 лет 3 месяца)
Юриспруденція

Адвокатське об'єднання, Запоріжжя (Юриспруденція)
Ведення цивільних (семейних, земельн., житлов, кредитних, спадкових та ін.), справ від аналізу та консультацій до повного супроводу від подання позову, відкликання, апеляції, касації до отримання рішення, виконавчого листа/судового наказу та супровід його виконання, оскарження дій виконавців. супровід відкриття кримінальних проваджень та контроьл за його веденням, оскарження арешту майна, розшуку та інше. Супровід господарської діяльності юридичних осіб, претензійно-позовна, договірна робота, повний супровід судових спорів юридичних та фізичних осіб в адміністративних справах,(заборгованості, податкова, митниця, Мін'юст(скарги на дії державних та приватних реєстраторів, нотаріусів, судове оскарження наказів Мін'юсту),цивільні й госп.суди всіх інстанцій, двс.

Зам начальника юротдела

с 11.2016 по 01.2018 (1 год 2 месяца)
ЗДП, Запорожье (Машинобудування)

Договірна, претензійно-позовна робота, супровід виконавчого провадження (подання документів, контроль виконання, оскарження дій ДВЗ (відкриття/закриття ІП, штрафи). Складання, аналіз, погодження договорів, протоколів розбіжностей (постачання, купівля-продаж тощо) , супровід перевірок контролюючими органами (оскарження результатів перевірок, штрафів ФСС, ДФС тощо), робота з ВП НПУ, погодження кадрових питань підприємства

Юрисконсульт/зам директора по коммерческим вопросам

с 02.2016 по 05.2016 (3 месяца)
КП, Запорожье (Державні організації)

Ведення госп діяльності КП, включаючи госп. та ін.сфери (труд.договірна, земельна, оренда, тендера і т.д.).

Юрисконсульт

с 08.2015 по 01.2016 (5 месяцев)
ТОВ, Запорожье (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Контроль за правильністю ведення господарської діяльності; аналіз, укладання договорів; претензійно-позовна робота; підготовка процесуальних документів; аналіз документації та її підготовка для участі у процедурах держзакупівель.
Розробка статуту ГО, реєстрація ГО та подальше управління нею на посаді керівника (розробка та планування діяльності, напрямків роботи)

Юрисконсульт

с 12.2012 по 12.2013 (1 год)
пп, Запорожье (Юриспруденція)

Ведення господарських, цивільних (семейн., Земельн., Житл. та ін), справ від аналізу та консультацій до повного супроводу від подання позову, відгуку, апеляції, касації до отримання рішення, ісп.листа, наказу та супровід його виконання. Також аналіз договорів, претензійна робота, складання процесуальних документів (відгуків, пояснень, клопотань, заяв). Категорії від розлучень, заборгованостей до земельних, житлових суперечок, усиновлень, тендерів тощо. Представництво клієнта на госп. та гражд. судах від першої до касаційної інстанції, консультування та робота з державними виконавчими службами (підготовка документів на відкриття ІП, складання скарг на дії та бездейт. державних виконавців та ін.) підготовка та складання скарг на АМК України, а також прийняття участі у їх розгляді.

Юрисконсульт

с 09.2008 по 09.2011 (3 года)
ТОВ Бизнесс-центр Запорожья, Запорожье (Юриспруденція)

Успішне ведення господарських, цивільних (семейн.,земельн., податок., жител.і ін.), адміністративних справ від аналізу та консультацій до повного супроводу від подання позову, апеляції, касації до отримання рішення, виконавчого листа, наказу та супровід його виконання. Також аналіз договорів, претензійна робота, складання процесуальних документів (відгуків, пояснень, клопотань, заяв). Категорії від розлучень, заборгованостей до земельних, житлових суперечок, усиновлень, тендерів тощо. Представництво клієнта у господарських та цивільних судах від першої до касаційної інстанції, консультування та робота з державними виконавчими службами (підготовка документів на відкриття ВП, складання скарг на дії та бездейт. державних виконавців та ін.). надання послуг зі складання скарг до ЄС та Антимонопольного комітету України.

Юрисконсульт

с 10.2006 по 12.2020 (14 лет 2 месяца)
ЧП частная практика, Запорожье (Продажи, поставки, сфера гос. закупок)

Претензійно – позовна робота, представництво інтересів у госп. судах, представництво інтересів сторони у конфлікті з контролюючими органами (перевірки), а також складання скарг на Антимонопольний комітет та представництво інтересів під час їх розгляду (аналіз торгів на Prozoro з метою визначення вимог та можливості брати участь; визначення наявності/відсутності дискримінаційних умов, подання запитів) на роз'яснення; оскарження документації), претензійно-позовна робота за договорами вантажоперевезень, аналіз та розробка договорів вантажоперевезень (експедиція), претензійно-позовна робота з нерезидентами, аналіз договірних відносин з контрагентами та підготовка документів для подання до Міжнародного комерційного арбітражного суду (МКАС) за нерезидентами

Образование

ЗНУ

Юридический, правоведение, Запорожье
Высшее, с 2002 по 2007 (4 года 10 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel Користувач ПК MS Word ЛІГА:ЗАКОН НАУ Державні реєстри Пошукові системи АСВП ДРРП

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Цікавить дистанційна робота, або часткова чи неповна зайнятість, рівень оплати залежно від обсягу завдань та відповідності обсягу завдань фінансового забезпечення. Повна зайнятість можлива лише за умови відповідності фінансового забезпечення належного рівня.
1) 2009 рік – семінар «Вступ до права європейської конвенції з прав людини» (організатор: Американська асоціація юристів « Ініціатив)
2) є досвід з аналітики та написання статей із заданих питань (ресурс Судова правда: https://m.facebook.com
3)Св-во на адв.діяльність
На цей час також додатково надаю правову допомогу на волонтерських засадах у ЮрШтабі(@ua_law_help_bot).
Окрім інших клієнтів, надаю допомогу військовослужбовцям, ВПО.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: