Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 ноября 2019

Ірина

Вчитель початкових класів, викладач, вихователь

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Надворная

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ
Черпак Ірина Ярославівна
Домашня адреса:

Телефон:
Електронна пошта (e-mail):
Дата народження:
Сімейний стан:

78452, Івано – Франківська область, Надвірнянський район, с.Верхній Майдан, вул. Берегова,67
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
28.09.1994р.
заміжня

ОСВІТА:
•У 2010 році закінчила Верхньомайданську середню загальноосвітню школу Надвірнянського району Івано – Франківської області.
•У 2014 році завершила навчання в Ржищівському гуманітарному коледжі за спеціальністю “Вчитель початкових класів, вчитель англійської мови в початкових класах ”.
•У 2016 році отримала диплом бакалавра в Переяслав - Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди за спеціальністю “Вчитель української мови та літератури ”.
•У 2018 році здобувала ступінь магістра в Переяслав - Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди за спеціальністю “Українська мова і література”. Присвоєно кваліфікацію викладач української мови і літератури, вчитель української мови і літератури, зарубіжної літератури, англійської мови.
ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
•У 2015-2017 pp. працювала у НВК “Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5” м. Обухова Київської області на посаді вчителя початкових класів.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
•Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити, дисциплінована. Шкідливих звичок не маю.
СПЕЦІАЛЬНІ ЗНАННЯ ТА НАВИКИ:
•ПК – MS Office, Інтернет – як упевнений користувач (Word, Exсel, Power Point, Outlook), навички роботи з (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera та ін.).
ЗНАННЯ МОВ:
•Українська – рідна; російська – вільно, англійська мова – базова.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: