Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 июня 2021 PRO

Олександр

Менеджер проектів, керівник департаменту, директор, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
57 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер зі збуту

с 03.2021 по 06.2021 (3 месяца)
ТОВ "ЄВРОКЛІМАТ 2012" (в Мережі - "МАЙСТЕР КЛІМАТ"), Київ (надання послуг у сфері забезпечення кліматичних умов: вентиляція, кондиціонування, опалення)

Робота з клієнтами на стадії перемовин, підготовки комерційних пропозицій, укладання угод та координації дій в ході реалізації проектів. Забезпечення та контроль рентабельності проєктів.
Успішна реалізація проектів з надання комплексних послуг по забезпеченню необхідних кліматичних умов, збільшення обсягів продажу обладнання, ефективна координація роботи монтажних бригад, опанування навичок роботи в системі CRM (PLANFIX).

Менеджер проектів

с 01.2020 по наст. время (4 года 4 месяца)
ТОВ "Смерека+", Київ (інженерно-виробнична компанія з надання послуг у сфері металообробки, проектування, виготовлення, продажу та монтажу металоконструкцій)

Обов’язки:
•Реалізація та розвиток в рамках компанії нового напрямку діяльності (металеві огорожі, паркани, елементи ландшафтного дизайну) – маркетинг, реклама, робота з клієнтами (пошук, взаємодія у процесі реалізації проектів, проведення переговорів, укладання угод та подальший супровід); координація дій виконавчих підрозділів, постачальників та підрядників, налагодження бізнес-процесів, контроль якості у ході реалізації проектів.
Досягнення:
•Успішна реалізація проектів з виготовлення та монтажу металевих огорож.

Менеджер (управитель) з контролю проектів

с 03.2019 по 12.2019 (9 месяцев)
ТОВ "ІВК "ЛеоКон Груп", Київ (надання послуг у сфері виготовлення, продажу та монтажу «чистих приміщень», комплексного забезпечення необхідних кліматичних умов (вентиляція, кондиціонування), постачання медичного обладнання)

Обов’язки:
•Робота з клієнтами (взаємодія у процесі реалізації проектів, проведення переговорів, укладання угод та подальший супровід); координація дій всіх виконавчих служб, постачальників та підрядників, налагодження бізнес-процесів, контроль якості у ході реалізації проектів.
Досягнення:
•Успішна реалізація проектів з надання комплексних послуг по виготовленню «чистих приміщень» та забезпечення необхідних кліматичних умов (в тому числі для: фармацевтичної корпорації "ЮРіЯ-ФАРМ" (об’єкти у Києві та Черкасах) та інші).

Менеджер зі збуту

с 01.2018 по 02.2019 (1 год 1 месяц)
ТОВ "Кліматтех", Київ (гуртова торгівля кліматичним обладнанням (вентиляція, кондиціонування, опалення))

Обов’язки:
•Робота з клієнтами (прямі продажі, проведення переговорів, укладання угод та подальший супровід); взаємодія з постачальниками.
Досягнення:
•Успішний розвиток напрямку з реалізації продукції «Soler & Palau» (робота з постачальниками та покупцями, оптимізація бізнес-процесів, зростання обсягу продажів, мінімізація витрат).

Менеджер проектів

с 01.2011 по 12.2017 (6 лет 11 месяцев)
ТОВ "ТАЙРА", Київ (надання послуг у сфері забезпечення кліматичних умов: вентиляція, кондиціонування, опалення)

Робота з клієнтами на стадії пошуку, укладання угод та координації дій в ході реалізації проектів.
Успішна реалізація проектів з надання комплексних послуг по забезпеченню необхідних кліматичних умов (в тому числі для: ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ», Іноземне Підприємство «Євроголд Індестріз Лтд»; ТОВ «Діаліз Інновація Україна», ТОB «Енкi Кепiтaл» (група «ОЛІМП»), ТОВ «ФМ С Є Десна», ДП «ФМ ЛОЖІСТІК ДНІПРО», «FM Logistic», «NG concept», Посольство Туркменістану в Україні, ТОВ «Агрофарм», ТОВ «Натур+», ТОВ «РЕСТ МОН ГРУПП» (мережа ресторанів), ТОВ «КРЕАТІВБАУ УКРАЇНА», ЧАО «Технологічна Аграрна Компанія Об’єднана», мережа магазинів «FELLINI», ТОВ «Фарма Старт», мережа ресторанів «KFC», компанія «ГООЙООРД Б.В.», торгівельна мережа «BILLA»).

Директор

с 01.2009 по 04.2010 (1 год 3 месяца)
ТОВ "Нова-Хім", Київ (Виробництво та збут професійних технічних миючих засобів і товарів побутової хімії.)

Обов’язки: стандартні для директора.
Досягнення:
- планомірне покращення всіх основних показників фінансової та комерційної діяльності підприємства (в умовах економічної кризи) з перших місяців вступу на посаду директора (в т.ч. зростання обсягу грошових надходжень – більш ніж у двічі);
- успішне проходження перевірок контролюючих і сертифікаційних органів (охорона праці, пожежна безпека, атестація лабораторії, сертифікація виробництва та інше);
- ефективна кадрова, фінансова, маркетингова політика, внутрішня реорганізація, вдосконалення системи контролю якості, розширення мережі збуту, запровадження ефективних механізмів мотивації персоналу.

Начальник управління розвитку

с 07.2008 по 01.2009 (6 месяцев)
ТОВ "Інвестиційно-консалтинговий центр", Київ (Аудит і консалтинг групи підприємств (виробництво, надання послуг) неформального об’єднання за ознакою спільних власників.)

Обов’язки:
- стратегічне планування розвитку підприємств об’єднання (ТОВ «Нова-Хім», ТОВ «Проектно-інжиніринговий центр», ТОВ «Науково-технічний центр» та інші), консалтинг, контроль запровадження організаційних і технологічних вдосконалень, участь у підборі, навчанні та атестації персоналу, розробка і контроль документообороту.
Досягнення:
- розробка плану стратегічного розвитку для ТОВ «Нова-Хім» (в якості координатора спеціально створеної робочої групи); розробка і підготовка до запровадження схем оптимізації витрат підприємств об’єднання, вдосконалення документообороту, системи звітності та мотивації персоналу.

Заступник директора з виробництва

с 09.2006 по 01.2008 (1 год 4 месяца)
ТОВ "Сканді лтд", Київ (Виробництво та збут вентильованих фасадних систем «SCANROC», імпорт та дистрибуція широкого асортименту підлогових покриттів.)

Обов’язки:
- організація виробництва, контроль і вдосконалення процесів виробництва, технології, підбір, навчання та атестація персоналу, розробка і запровадження документообороту. За сумісництвом на етапах організації служб і підрозділів: обов’язки керівника ВТК й інженера з ОП, обов’язки інженера-енергетика, обов’язки керівника складського господарства.
Досягнення:
- значне підвищення рентабельності виробництва, збільшення продуктивності та обсягів випуску продукції більш ніж на 30%, успішне запровадження 3-змінного режиму праці внаслідок організаційних вдосконалень (розробка необхідного документообороту, оптимальної системи звітності та складського обліку), створення ефективної команди, гідних умов праці та побуту на підприємстві.

Керівник відділу збуту і маркетингу

с 09.2005 по 09.2006 (1 год)
ТОВ "Парфумерно-косметична фабрика "Ароза", Бориспіль (Виробництво та збут власної косметичної продукції – марки «Ароза», Lux’One)

Обов’язки:
- організація збуту, робота з VIP-клієнтами, маркетинг, підбір та навчання персоналу.
Досягнення:
- збільшення обсягів продажу, покращення показників дистрибуції, вивід на ринок нових позицій, створення ефективної структури збуту в умовах мінімального рекламного та маркетингового бюджету.

Комерційний директор

с 01.2003 по 02.2005 (2 года 1 месяц)
ТОВ “УНІКОД-технологія», Київ (Імпорт, дистрибуція косметичної продукції виробництва НВО «Біокон», фабрики «Свобода», ЗАТ «Новая Заря», ПКФ «Лінда», «Алые паруса» та інші)

Обов’язки:
- координація роботи філіалів в Україні, організація збуту, розвиток дилерської мережі, робота з постачальниками, VIP- клієнтами, підбір та навчання персоналу.
Досягнення:
- збільшення обсягів продажу, оптимізація структури підприємства, розвиток та підвищення рентабельності філіалів, розширення дилерської мережі на базі впровадження регіональних складів відповідального зберігання, досягнення лідерства в Україні за обсягами продажів сонцезахисної косметики (НВО «Біокон»), продукції фабрики «Свобода».

Комерційний директор

с 02.2001 по 01.2003 (1 год 11 месяцев)
СУА ТОВ «Вельта», Київ (Виробництво та збут власної косметичної продукції – марка JERDEN)

Обов’язки:
- організація збуту, робота з VIP-клієнтами, маркетинг, підбір та навчання персоналу.
Досягнення:
- збільшення обсягів продажу, покращення показників дистрибуції, розбудова ефективної структури збуту.

Комерційний директор

с 10.2000 по 01.2001 (3 месяца)
ТОВ «ЛІССА», Київ (Дистрибуція косметичної продукції)

Обов’язки:
- організація збуту, створення дилерської мережі, робота з постачальниками, VIP- клієнтами, підбір та навчання персоналу.
Досягнення:
- створення ефективної структури збуту.

Комерційний директор (до того: бренд-менеджер, менеджер з продажу)

с 02.1995 по 09.2000 (5 лет 7 месяцев)
ТОВ «Торговий дім ДАНІЯ-УКРАЇНА», ГФ (група фірм) «МЕЗОКРЕД», Київ (Імпорт, дистрибуція косметичної продукції: Gillette, Schwarzkopf & Henkel, Londa, Forte Sweden, Fleur de Sante та інші.)

Обов’язки:
- робота з постачальниками, VIP- клієнтами, організація збуту, логістики, підбір та навчання персоналу.
Досягнення:
- здобуття знань та практичних навичок у побудові мережі дистрибуції товарів масового вжитку, швидкий кар’єрний ріст (торговий представник, менеджер з продажів, бренд-менеджер, комерційний директор провідної в групі фірм дистрибуторської компанії);
- на посаді бренд-менеджера: успішний розвиток парфумерно-косметичного напрямку в групі фірм;
- на посаді ком. директора: досягнення лідерства в Україні за обсягами продажів продукції Gillette, Schwarzkopf & Henkel, Londa; успішне запровадження системи van-selling.

Інженер-конструктор 2-ї категорії

с 08.1990 по 03.2004 (13 лет 7 месяцев)
НДІ «Оріон» (науково-дослідний інститут оборонного значення), Київ (розробка і виробництво спецтехніки)

Обов’язки:
- конструювання та розробка спецтехніки (НВЧ-електроніка).
Досягнення:
- успішна участь у розвитку прикладного використання спецтехніки (медицина, безпека, зв’язок).

Образование

Європейський університет фінансів, інформаційних систем, менеджменту і бізнесу (заочне відділення)

Факультет: економіка та менеджмент. Спеціальність: організація виробництва., Київ
Неоконченное высшее, с 1998 по 2000 (1 год 4 месяца)

Київський державний університет ім. Т.Г. Шевченка

Радіофізичний, радіофізика та електроніка (нелінійна оптика), Київ
Высшее, с 1983 по 1990 (6 лет 8 месяцев)

1984-86 рр.- вимушена перерва: служба в армії.

Дополнительное образование и сертификаты

Курс інтенсивного навчання за програмою «Ділова англійська мова» (квітень-червень 2008р., Інститут післядипломної освіти НАУ, св

2008, 3 місяці

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Outlook Internet Explorer

Знание языков

  • Английский — средний
  • Французский — начинающий

Дополнительная информация

Працював на посадах: директор підприємства (виробництво, торгівля), комерційний директор, заступник директора з виробництва, керівник відділу збуту та маркетингу, менеджер з продажу, інженер-конструктор та інші.
Інша освіта та навички:
1998-2000 рр.Європейский університет фінансів, інформаційних систем, менеджменту і бізнесу (заочне відділення).
Факультет: економіка та менеджмент. Спеціальність: організація виробництва.
Тренінги, курси: Курс навчання за програмою семінару «Секрети успеху в торговому бізнесі» (листопад 1997р.) – організований Київським Маркетинговим Клубом при Інституті міжнародних відносин КНУ ім. Т.Г.Шевченка.
Курс інтенсивного навчання за програмою «Ділова англійська мова» (квітень-червень 2008р., Інститут післядипломної освіти НАУ, свідоцтво про підвищення кваліфікації 12СПК 545581).
Комп’ютерні навички:Досвідчений користувач. Основні програми: Excel, Word, 1C, Explorer, Outlook. AutoCAD (базовий рівень).
Знання мов:Українська, російська – досконало. Англійська, французька – базовий та середній рівень.
Посвідчення водія:Категорії «В», «С». Досвід – більш як 15 років. Маю власне авто.
Особисті якості:Порядність, послідовність, комунікабельність, ініціативність, допитливість, цілеспрямованість, вміння переконувати, аргументовано і конструктивно відстоювати свою точку зору.
Хобі, інша діяльність:Спорт (волейбол (участь та організація змагань), футбол, настільний хокей STIGA), музика (гра на гітарі), активна громадська позиція.
Родина: дружина, двоє дітей (2001 і 2003 р.н.).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: