Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 июня 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/4436514

Перекладач, викладач польської мови, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Тернополь
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Викладач польської мови

с 10.2011 по наст. время (12 лет 8 месяцев)
Освіта, наука

Корпоративні лекції з польської мови, для молоді, дорослих та працівників фірм. Заняття польської мови ОНЛАЙН. Консультації та Підготовка до вступу у польський ВУЗ.

Образование

UMCS

Filologia Polska z uprawnieniami tłumacza polsko-ukraińskiego, Lublin
Высшее, с 2012 по 2017 (5 лет)

Викладач/Перекладач польської мови

Дополнительное образование и сертификаты

Panstwowy Certyfikat Znajomosci Jezyka Polskigo jako Obcego

2015 B1

Panstwowy Certyfikat Znajomosci Jezyka Polskigo jako Obcego

2017 B2

Panstwowy Certyfikat Znajomosci Jezyka Polskigo jako Obcego

2019 C2

Знания и навыки

Онлайн-викладання Репетиторство Проведення індивідуальних занять Творчий підхід Проведення групових занять MS Office MS Word Користувач ПК Google Meet Грамотна усна та письмова мова Організаторські здібності Доброзичливість Впевненість Ініціативність Проведення зустрічей в Zoom MS PowerPoint Користувач Internet Інтерактивний метод навчання Дисциплінованість MS Excel Усний переклад Письмовий переклад Комунікабельність Trados SmartCAT CAT tools MemoQ WordPress Технічний переклад Синхронний переклад Послідовний переклад Уважність Ведення CRM Паралельний переклад Пунктуальність Художній переклад Неконфліктність Переклад проєктної документації

Знание языков

  • Польский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Маю багаторічний досвід, як усний та письмовий перекладач з польської на українську, з української на польську. Переклад (семінарів, виставок, бізнес зустрічей), також(сммконтект, інетсайти, каталоги). Досвід у викладанні польської мови, для молоді, та дорослих. Проведення корпоративних лекції для працівників фірм. Заняття польської мови ОНЛАЙН. Підготовка до вступу у польський ВУЗ. Консультації по ВНЖ в Польщу. По відкритті, релокації, розвитку бизнесу в Польші. Маю досвід як акаунт менеджер зі знаням польської! Є досвід розвитку та співпрації з маркет плейсами Allegro, Empik, мережами DIY, Castorama, OBI, PSB Mrówka. Співпраця тільки ОНЛАЙН! Розгляну пропозиції співпраці, ТІЛЬКИ з адекватною, а бажано еуропейською ЗП. В продажах, досвіду нема!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: