Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 19 апреля 2024 PRO

Дмитро

Пиццайоло, бренд-шеф (пицца), 45 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
27 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Піца-Шеф

с 01.2021 по 02.2022 (1 год 1 месяц)
Ghost, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття піцерії. Створення меню для піци, калькуляційних, технологічних карт. Проробка салатів, бургерів, піци. Навчання персоналу для роботи з дров'яною піччю.
Попрацюйте меню з Вами для Вашого закладу.
Food phoo з детальним опрацюванням.

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Пицца-Мастер

с 10.2019 по 01.2020 (3 месяца)
Queen, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу.
Навчання, піца акробатики!
Групові заняття.
Pizza show. Для вашого закладу!
Розпалювання, печі. Italy
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Шеф-Пиццайоло

с 04.2019 по наст. время (5 лет)
MarioRestaurant, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

.Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу, майстер класи для дітей.
Навчання, піца акробатики!
Групові заняття.
Pizza show

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Судья, Pizza Fest 2018

с 11.2018 по наст. время (5 лет 5 месяцев)
Турнир Пиццайоло, Львів (Второй открытый, чемпионат Украины по Пицце! Pizza Fest 2018)

Тренер. Приватні уроки Піца акробатики
Піца акробатика.Навчання фрістайлу з тестом!
Проводити шоу програми для дітей та дорослих.
Проводжу виїзне навчання піцайоло
Працівники навчаються без відриву від основного місця роботи
Консультанційний супровід після навчання персоналу
Допомога у підборі професійного обладнання, інвентарю, посуду тощо.
Складання меню піци
Розробка унікальних рецептур (фірмової піци, під стилістику закладу)
Складання калькуляційних та технологічних карт для піци
Показова робота в ресторані як реклама закладу
Допомога у проектуванні піцерії
Метою професійного проектування є зробити зону відділу піци максимально зручною для роботи піцайоло.

Участник. CAMPIONATO MONDIALE DELLA PIZZA. PIZZA WORLD CHAMPIONSHIP 2018

с 04.2018 по 04.2018 (меньше месяца)
Категорії виступів “Індивідуальний фрістайл” "Неаполітанська Піцца", Italia. Parma (CAMPIONATO MONDIALE DELLA PIZZA. PIZZA WORLD CHAMPIONSHIP 2018)

Pizza Fest 2017, Львов

с 10.2017 по наст. время (6 лет 6 месяцев)
Финалист турнира. Pizza Fest 2017 Украини, Львов (Первый открытый, чемпионат Украины по Пицце! (Турнир Пиццейола Украины))

Тренер. Приватні уроки Піца акробатики
Піца акробатика.Навчання фрістайлу з тестом!
Проводити шоу програми для дітей та дорослих відкриття ресторанів та піцерій!
Попрацюйте меню з Вами для Вашого закладу.
Food phoo з детальним опрацюванням.
Приватна практика для дому та сім'ї.
Групові заняття.
Pizza show Для вашого закладу, відкриття, або Гастро вечора!

Бренд шеф

с 08.2017 по наст. время (6 лет 8 месяцев)
MIRO CAFE, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття піцерії.

Пиццайолло

с 02.2017 по 06.2019 (2 года 4 месяца)
Vino e Cucino, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу, майстер класи для дітей.
Навчання, піца акробатики!
Групові заняття.
Pizza show. Для Вашого закладу.

Проводжу виїзне навчання піцайоло, піца-акробатика.
Працівники навчаються без відриву від основного місця роботи
Консультанційний супровід після навчання персоналу
Допомога у підборі професійного обладнання, інвентарю, посуду тощо.
Складання меню піци
Розробка унікальних рецептур (фірмової піци, під стилістику закладу)
Складання калькуляційних та технологічних карт для піци
Показова робота в ресторані як реклама закладу
Допомога у проектуванні піцерії
Метою професійного проектування є зробити зону відділу піци максимально зручною для роботи піцайоло.
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Призер Pizza Fest 2016

с 11.2016 по наст. время (7 лет 5 месяцев)
Турнир Пиццейола Украины, Киев (Pizza Fesst 2016)

Тренер. Навчання фрістайлу з тестом! Проводити шоу програми для дітей та дорослих відкриття ресторанів та піцерій

Старший Пиццайолло

с 01.2016 по 12.2016 (11 месяцев)
Celentano RISTORANTE, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу, майстер класи для дітей.

Пицайоло

с 06.2015 по 12.2015 (6 месяцев)
Celentano RISTORANTE, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Заявки, проведення майстер класів із дітьми.
Pizza Show!
Проводжу виїзне навчання піцайоло Піца акробатика!
Працівники навчаються без відриву від основного місця роботи
Консультанційний супровід після навчання персоналу
Допомога у підборі професійного обладнання, інвентарю, посуду тощо.
Складання меню піци
Розробка унікальних рецептур (фірмової піци, під стилістику закладу)
Складання калькуляційних та технологічних карт для піци
Показова робота в ресторані як реклама закладу
Допомога у проектуванні піцерії
Метою професійного проектування є зробити зону відділу піци максимально зручною для роботи піцайоло.

Образование

ВКУ КНТЕУ

Гостинично-ресторанный бизнес), Киев
Среднее специальное, с 2011 по 2014 (3 года)

Кухар, 5 розряд

Дополнительное образование и сертификаты

Italian Pizza School... Pasqualino Barbasso

2016, 2 месяца

Nazioale Italiana Acrobati Pizzaioli.. residente Danilo Pagano

2018. 4 месяца

Знания и навыки

Pizza Acrobatica Trainer

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

До того як Я став Pizza Master Я працював на гарячому цеху ресторану. Але мені завжди хотілося більше спілкування з людьми і я почав думати, як професію кухаря можна поєднати зі спілкуванням. Коли Я побачив Pizza Masters - зрозумів, що це ідеальний синтез Моїх захоплень. У той період якраз в Києві мали відкрити Celentano Ristorante і шукали Pizza Master. “Коли мені сказали, що я підходжу і мене запрошують на безкоштовне навчання у Львів, я подумав, що це вже точно не може бути реальністю. - Але вже через деякий час я дійсно потрапив на обіцяне навчання. Пам'ятаю ресторан на площі Ринок, там місце Pizza Master якраз біля вікна, ти як в акваріумі або на сцені. Тут я відчув себе у своїй тарілці, став не просто кухарем, а шоуменом.”

Зараз Я працюю в ресторані Vino e Cucina. Так як Я вже 3 роки у цій справі - то вже почав передавати свій досвід. Тепер налагоджую процеси в нових ресторанах, навчаю піцайол, прививаю їм любов до цієї справи. “Коли я бачу, що ті хлопці, яких я навчав, зараз мають гарний результат та встигають видавати по 300 піц за день - я щасливий.”
А мрія ресторанчик на колесах, з яким буду мандрувати фестивалями.


Целеустремлённость ,стрессоустойчивость,пунктуальность.
Могу наладить процес пицца,проработки новых блюд,составление калькуляционных карт.Обучение нового персонала,провождение мастер классов и фристайлинга,работа с дровяной печью.

Есть опыт работы с итальянским Пиццайолло
- Pasqualino Barbasso.
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Danilo Pagano
.
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)


Riccardo Scaioli
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: