Дмитро
Пиццайоло, бренд-шеф (пицца), 45 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 27 лет
- Город проживания:
- Киев
- Готов работать:
- Киев, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4544912
Опыт работы
Піца-Шеф
с 01.2021 по 02.2022
(1 год 1 месяц)
Ghost, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття піцерії. Створення меню для піци, калькуляційних, технологічних карт. Проробка салатів, бургерів, піци. Навчання персоналу для роботи з дров'яною піччю.
Попрацюйте меню з Вами для Вашого закладу.
Food phoo з детальним опрацюванням.
[
Пицца-Мастер
с 10.2019 по 01.2020
(3 месяца)
Queen, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу.
Навчання, піца акробатики!
Групові заняття.
Pizza show. Для вашого закладу!
Розпалювання, печі. Italy
[
Шеф-Пиццайоло
с 04.2019 по наст. время
(5 лет)
MarioRestaurant, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
.Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу, майстер класи для дітей.
Навчання, піца акробатики!
Групові заняття.
Pizza show
[
Судья, Pizza Fest 2018
с 11.2018 по наст. время
(5 лет 5 месяцев)
Турнир Пиццайоло, Львів (Второй открытый, чемпионат Украины по Пицце! Pizza Fest 2018)
Тренер. Приватні уроки Піца акробатики
Піца акробатика.Навчання фрістайлу з тестом!
Проводити шоу програми для дітей та дорослих.
Проводжу виїзне навчання піцайоло
Працівники навчаються без відриву від основного місця роботи
Консультанційний супровід після навчання персоналу
Допомога у підборі професійного обладнання, інвентарю, посуду тощо.
Складання меню піци
Розробка унікальних рецептур (фірмової піци, під стилістику закладу)
Складання калькуляційних та технологічних карт для піци
Показова робота в ресторані як реклама закладу
Допомога у проектуванні піцерії
Метою професійного проектування є зробити зону відділу піци максимально зручною для роботи піцайоло.
Участник. CAMPIONATO MONDIALE DELLA PIZZA. PIZZA WORLD CHAMPIONSHIP 2018
с 04.2018 по 04.2018
(меньше месяца)
Категорії виступів “Індивідуальний фрістайл” "Неаполітанська Піцца", Italia. Parma (CAMPIONATO MONDIALE DELLA PIZZA. PIZZA WORLD CHAMPIONSHIP 2018)
Pizza Fest 2017, Львов
с 10.2017 по наст. время
(6 лет 6 месяцев)
Финалист турнира. Pizza Fest 2017 Украини, Львов (Первый открытый, чемпионат Украины по Пицце! (Турнир Пиццейола Украины))
Тренер. Приватні уроки Піца акробатики
Піца акробатика.Навчання фрістайлу з тестом!
Проводити шоу програми для дітей та дорослих відкриття ресторанів та піцерій!
Попрацюйте меню з Вами для Вашого закладу.
Food phoo з детальним опрацюванням.
Приватна практика для дому та сім'ї.
Групові заняття.
Pizza show Для вашого закладу, відкриття, або Гастро вечора!
Бренд шеф
с 08.2017 по наст. время
(6 лет 8 месяцев)
MIRO CAFE, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття піцерії.
Пиццайолло
с 02.2017 по 06.2019
(2 года 4 месяца)
Vino e Cucino, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу, майстер класи для дітей.
Навчання, піца акробатики!
Групові заняття.
Pizza show. Для Вашого закладу.
Проводжу виїзне навчання піцайоло, піца-акробатика.
Працівники навчаються без відриву від основного місця роботи
Консультанційний супровід після навчання персоналу
Допомога у підборі професійного обладнання, інвентарю, посуду тощо.
Складання меню піци
Розробка унікальних рецептур (фірмової піци, під стилістику закладу)
Складання калькуляційних та технологічних карт для піци
Показова робота в ресторані як реклама закладу
Допомога у проектуванні піцерії
Метою професійного проектування є зробити зону відділу піци максимально зручною для роботи піцайоло.
[
Призер Pizza Fest 2016
с 11.2016 по наст. время
(7 лет 5 месяцев)
Турнир Пиццейола Украины, Киев (Pizza Fesst 2016)
Тренер. Навчання фрістайлу з тестом! Проводити шоу програми для дітей та дорослих відкриття ресторанів та піцерій
Старший Пиццайолло
с 01.2016 по 12.2016
(11 месяцев)
Celentano RISTORANTE, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу, майстер класи для дітей.
Пицайоло
с 06.2015 по 12.2015
(6 месяцев)
Celentano RISTORANTE, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Заявки, проведення майстер класів із дітьми.
Pizza Show!
Проводжу виїзне навчання піцайоло Піца акробатика!
Працівники навчаються без відриву від основного місця роботи
Консультанційний супровід після навчання персоналу
Допомога у підборі професійного обладнання, інвентарю, посуду тощо.
Складання меню піци
Розробка унікальних рецептур (фірмової піци, під стилістику закладу)
Складання калькуляційних та технологічних карт для піци
Показова робота в ресторані як реклама закладу
Допомога у проектуванні піцерії
Метою професійного проектування є зробити зону відділу піци максимально зручною для роботи піцайоло.
Образование
ВКУ КНТЕУ
Гостинично-ресторанный бизнес), Киев
Среднее специальное, с 2011 по 2014 (3 года)
Кухар, 5 розряд
Дополнительное образование и сертификаты
Italian Pizza School... Pasqualino Barbasso
2016, 2 месяца
Nazioale Italiana Acrobati Pizzaioli.. residente Danilo Pagano
2018. 4 месяца
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Английский — начинающий
Дополнительная информация
До того як Я став Pizza Master Я працював на гарячому цеху ресторану. Але мені завжди хотілося більше спілкування з людьми і я почав думати, як професію кухаря можна поєднати зі спілкуванням. Коли Я побачив Pizza Masters - зрозумів, що це ідеальний синтез Моїх захоплень. У той період якраз в Києві мали відкрити Celentano Ristorante і шукали Pizza Master. “Коли мені сказали, що я підходжу і мене запрошують на безкоштовне навчання у Львів, я подумав, що це вже точно не може бути реальністю. - Але вже через деякий час я дійсно потрапив на обіцяне навчання. Пам'ятаю ресторан на площі Ринок, там місце Pizza Master якраз біля вікна, ти як в акваріумі або на сцені. Тут я відчув себе у своїй тарілці, став не просто кухарем, а шоуменом.”
Зараз Я працюю в ресторані Vino e Cucina. Так як Я вже 3 роки у цій справі - то вже почав передавати свій досвід. Тепер налагоджую процеси в нових ресторанах, навчаю піцайол, прививаю їм любов до цієї справи. “Коли я бачу, що ті хлопці, яких я навчав, зараз мають гарний результат та встигають видавати по 300 піц за день - я щасливий.”
А мрія ресторанчик на колесах, з яким буду мандрувати фестивалями.
Целеустремлённость ,стрессоустойчивость,пунктуальность.
Могу наладить процес пицца,проработки новых блюд,составление калькуляционных карт.Обучение нового персонала,провождение мастер классов и фристайлинга,работа с дровяной печью.
Есть опыт работы с итальянским Пиццайолло
- Pasqualino Barbasso.
[
Danilo Pagano
.
[
Riccardo Scaioli
[
Похожие кандидаты
Кухар піци, помічник кухаря (сендвіч-маркет), вантажник, комплектувальник
Киев
Бренд шеф-повар (замена меню)
Киев, Винница
,
еще 8 городов
Шеф-кухар, сушеф
Киев
Бренд шеф-кухар, технолог
Киев, Ивано-Франковск
,
еще 8 городов
Шеф-повар, су-шеф
Киев