Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 декабря 2017

Оксана

Администратор (с проживанием), 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
38 лет
Город проживания:
Житомир
Готов работать:
Борисполь, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бібліотекар-бібліограф

с 04.2008 по 03.2011 (2 года 11 месяцев)
горбулівська селищна бібліотека, с.м.т.горбулев (відділ культури та мистецтв черняхівського району житомирської області)

маю стаж роботи.вмію спілкуватись з людьми.знайду підхід до конфліктних людей.люблю співати .читати .обожнюю чистоту.порядок.спокій і уют.маю врівноважений терплячий веселий характер.життя так склалось що в зв.язку зпереїздом втратила улюблену роботу якою жила.вкрай потребую роботи з проживанням .в 2015 році працювала вихователем табору..чайка..м.андрушівка житомирської області з дітьми які проживали в дитячих будинках.відловідально віднесусь до роботи та обов.язків покладених на мене.

Образование

житомирський коледж культури і мистецтв ім.огієнка

Культура.бібліотекар-бібліограф, Житомир
Среднее специальное, с 2003 по 2005 (1 год 11 месяцев)

вивчення документознавства.розміщення літератури на поличках бібліотеки по галузям знань .опис книг їх списання .прошивка та підшивка газет і журналів .заповнення формулярів читачів.організація та звіт масових заходів з дітьми та дорослими.

Дополнительное образование и сертификаты

магазин..смачний світ.. курси продавця

2011рік 1місяць

Дополнительная информация

додатково проходила курси продавців магазину..смачний світ..знанням касового апарату.швидко та якісно виконую покладені на мене завдання.працювала помічником кухаря магазину ..сільпо..та ресторану..мсаксфоксі..в вільний від роботи час люблю співати.спілкуватись.підіймати людям настрій.захоплююсь релігією.хожу до церкви.читаю біблію.

Другие резюме этого кандидата


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: