Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 февраля 2018

Юля

Мерчендайзер, 4 200 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
24 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Екологічний коледж ЛНАУ

Львів
Среднее, с 2015 по 2019 (3 года 4 месяца)

Зелене будівництво і садово-паркове господарство у цій спеціальності техніки дизайну – займаються розробкою проектів озеленення присадибних ділянок, міських територій, квітників, підбором асортименту дерево-чагарникових та квіткових рослин, рлзробкою проектів озеленення інтерєрів громадських та житлових приміщень, розробляють проекти озеленення офісів та зимових садів з їх реальним вровадженням.

Дополнительная информация

Закінчила також художню школу, де навчалась 6 років і прицьому вигравала конкурсу, доказом цього є багато дипломів і грамот, які маю і свідоцтво про закінчення художньої школи на відмінно.Люблю малювати графікою тому, що люблю чіткість, а іменно чіткість в лініях.Дуже добре знаходжу спільну мову з малими дітьми, також мала іти на вчительку але так як закінчила художню школу хотіла продовжити в цьому ж напрямку.Цілеспрямована, швидко навчаюсь, відповідальна, чистолюбна, стресостійка.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: