Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 января 2024 PRO

Тетяна

Менеджер зі збуту, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер зі збуту

с 01.2022 по наст. время (2 года 4 месяца)
ТОВ "Антас", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

• Основний функціонал: продаж та звірка дебеторскої заборгованості, пошук нових клієнтів серед зубних техніків, та нових каналів комуникації з ними (використовувала ресурси Facebook і Instagram).

• Досягнення—залучення 45 нових покупців, підвищення виторгів у січні-23, лютому-23 на третину, порівняно з аналогічними періодами 21 року, актуалізація зв’язків з неактивними клієнтами; организація розпродажу неходового товару, що осів на складі, створення і наповнення сторінки в Іnstagram.

Менеджер зі збуту

с 07.2018 по 07.2021 (3 года)
ТОВ «Медентіс - Україна», Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

• Основний функціонал: зустрічі з потенційними клієнтами, продаж і звірка дебеторскої заборгованості, участь в профільних виставках, переклад і адаптація каталогів, замовлення поліграфії, розробка промоматеріалів; організація з «0» теоретичних, теоретично-практичних курсів, запуск проекту «Кава з ICX», організація стуктури компанії, навчання і адаптація персоналу, розробка акційних пропозицій, створення каталогу інструментів «Сoricama», Запуск SMM-проекту – групи в Facebook, консультації керівників по запровадженню системи обліку товарів і фінансів, концепції роботи складу.

• Досягнення — залучення і супровід одного з ключових клієнтів компанії, реалізований SMM-проект с високим процентом конверсії - «замовлення з групи», регулярний набір курсів для лікарів-стоматологів, напрацювання власної клієнтської бази, позитивна динаміка оплат зі сторони клиентів і відсутність заборгованостей.

Менеджер зі збуту

с 08.2016 по 06.2018 (1 год 10 месяцев)
ПП «Укр-Медмаркет», Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

• Основний функціонал: З грудня 2017 – просування бренду «Еlectro Medical System», переклад інструкцій з експлуатації обладнання, освітніх матеріалів для філій, запуск SMM проекту, залучення нових клієнтів, набір слухачів курсу по терапії біоплівки, і майстер клас на моделі щелепи. Участь в виставках; повний цикл продажу – від холодного дзвінка до доставки і інструктажу; частково – вирішення питань сервісного обслуговування.
08.2016-11.2017 - залучення нових та робота з проблемними клієнтами, просування ТМ «INNO implant», моніторинг конкурентів, участь в профільних виставках і освітніх семінарах, доставка замовлень, інкасації, звірки і контроль дебеторскої заборгованості, допомога в обліку матеріальних цінностей на складі, переклад і адаптація освітньої літератури для лікарів, інструкцій, каталогів, створення текстів для SMM та розсилок.

• Досягнення — владнання декількох конфліктних ситуацій, що виникли між клієнтами і філіями ПП «Укр-Медмаркет», повернення неактивних клієнтів, популяризація і розповсюдження інформації про нову ТМ, зведення до мінімума дебеторскої заборгованості, здатність працювати в умовах жорсткого моббінгу.

Спеціаліст департаменту маркетингу і продажу послуг спонсорам

с 07.2015 по 07.2016 (1 год)
ФФУ Маркетинг, Киев (Маркетинг, реклама, PR)

• Проводила роботу по пошуку спонсорів і рекламодавців на матчі Національної збірної команди України по футболу, для Молодіжної, і Жіночої збірних команд

• Брала участь в розробці альтернативних шляхів рекламного співробітництва, популяризації Жіночої збірної команди.

Менеджер складу і продажів

с 05.2009 по 02.2011 (1 год 9 месяцев)
ТзОВ «U-impl» (виробництво стоматологічних імплантів), Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

•Починала в умовах зміни колективу і топ-менеджменту, в результаті чого стояла задача зберегти коректні відносини і пройти стажування у попередників.

•Контролювала наявність товарних запасів на складі, переобліки, формування заявок на поповнення, прогнозування відвантажень; вела клієнтську базу, опрацьовувала проблемну заборгованість, комуні кувала з регіональними дистрибьюторами.

•Досягнення – впровадження системи аналізу і обліку товару на складі, повернення більш ніж 1000 000 у.е. дебеторскої заборгованості.

Образование

КНУКІМ

Культурологія, Киев
Высшее, с 2000 по 2005 (5 лет)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: