Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 января 2024

Тетяна

Менеджер з розвитку, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер зі збуту

с 01.2022 по наст. время (2 года 4 месяца)
ТОВ «Антас», Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Основний функціонал: продаж та звірка дебеторскої заборгованості, пошук нових клієнтів серед зубних техніків, та нових каналів комуникації з ними (використовувала ресурси Facebook і Instagram).

• Досягнення—залучення 45 нових покупців, підвищення виторгів у січні-23, лютому-23 на третину, порівняно з аналогічними періодами 21 року, актуалізація зв’язків з неактивними клієнтами; организація розпродажу неходового товару, що осів на складі, створення і наповнення сторінки в Іnstagram.

Спеціаліст департаменту маркетингу і продажу послуг спонсорам

с 08.2015 по 08.2016 (1 год)
ФФУ Маркетинг, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Проводила роботу по пошуку спонсорів і рекламодавців на матчі Національної збірної команди України по футболу, для Молодіжної, і Жіночої збірних команд

• Брала участь в розробці альтернативних шляхів рекламного співробітництва, популяризації Жіночої збірної команди.

Менеджер з продажу

с 07.2014 по 07.2015 (1 год)
Marketing School BeFirst, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Починала з проходження тренінгу по холодним дзвінкам

• Основний функціонал – залучення студентів на курси по практичному маркетингу і PR, а також відвідувачів конференції Marketing R_evolution.

• Мала можливість прослуховувати курси для практикуючих маркетологів: Marketing Start, Growth, PR, Internet, Trade.

Менеджер комерційного відділу

с 09.2012 по 03.2014 (1 год 6 месяцев)
ТОВ «Компанія «ВПС», Київ (Маркетинг, реклама, PR)

•Приєдналась на етапі створення відділу і залучення сторонніх організацій як клієнтів, оскільки ВПС обслуговувала внутрішні потреби холдингу Симпатік групп (директ мейлінг, упаковка, предпоштова обробка).

•Основний функціонал – створення пакетів пропозицій, пошук партнерів, розрахунки рентабельності проектів, відстоювання інтересів клієнта і вигоди проекту для компанії перед директором. Представницькі функції – участь у виставках Поліграфія, REX, REMA DAYS, конференціях OWOX, DMDays; проведення екскурсій на виробництві і складі.
•Супровід ключового клієнта, що вимагав підвищеної уваги і особливого підходу; залучення 9 нових клієнтів.

Акаунт менеджер

с 01.2012 по 06.2012 (5 месяцев)
Рекламна Агенція «Promobox», Київ (Маркетинг, реклама, PR)

•Стартап – створення проекту з «0»
•Функціонал - створила клієнтську базу, підібрала персонал, писала та проводила тренінги, створювала концепції, підбирала маркетингові інструменти в залежності від цілей, які ставив замовник. Надавала декілька варіантів просування на вибір.
• Досягнення – підбір промо персоналу для ТЦ Promenada, Євробазар, проведення директ мейлінгу для SLS –мовної школи Шона, опитування для ТЦ Plazma, автор і виконавець проекту «Свято Райского шопінгу» В ТЦ Комод .

Адміністратор; Бухгалтер

с 08.2005 по 05.2009 (3 года 9 месяцев)
ТОВ “КОХАН – ТРЕЙД”, ТОВ «Українська Торгова Компанія», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Починала як адміністратор нічних клубів «Карамель», «Квартал»

• Керувала колективом з 20 осіб, додатково - контролювала службу безпеки, артистів. Щоденний збір та обробка звітів фінансової діяльності, прийом, видача, облік і зберігання коштів, інкасація, завідування господарською частиною, прйом відвідувачів – від 800 до 2000 осіб. Взаємодія з силовими, медичними, перевіряючими службами у випадку виникнення прецедентів.
На посаді бухгалтера - обробка первинної бухгалтерії, розрахунки з постачальниками; аудит некоректного обліку і списання товарів.

•Досягнення – нормалізація атмосфери в колективі, вдале вирішення конфліктів в екстремальних ситуаціях, суворий контроль фінансової виручки. Завдяки довірі, котру заслужила, була переведена на посаду бухгалтера, де провела аудит некоректного обліку і списання товарів, завдяки чому персонал припинив виплачувати неіснуючі недостачі.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: