Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 февраля 2020 PRO

Олена

Копірайтер, контент-менеджер, редактор, журналіст

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Удаленно, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Копірайтер, редактор, контент-менеджер

с 01.2018 по 09.2019 (1 год 8 месяцев)
Інтернет-магазин, Львів (Реалізація товарів для краси та здоров`я)

Копірайтер, рерайтер, редактор, контент-менеджер. Обов`язки: написання та редагування статей для інтернет-магазинів, торгових майданчиків, опис товарів, створення SEO-текстів, рекламно-інформаційних статей, інтерв'ю; розміщення інформації на сайтах і торгових порталах, підбір і обробка тематичних фотографій. Досягнення: унікальні та якісні тексти, оперативна робота з великими об’ємами інформації, здача матеріалів у чітко встановлені терміни.

Копірайтер, редактор. Часткова зайнятість, дистанційна робота

с 01.2017 по наст. время (7 лет 4 месяца)
Копірайтинг, Львов (Контент-менеджмент)

Створення та редагування текстів для сайтів українською та російською мовами. Досягнення: відсутність повернень статей на доопрацювання, висока оцінка редактора, велика база клієнтів.

Редактор стрічки новин, журналіст

с 01.2016 по 06.2017 (1 год 5 месяцев)
Сайт новин Joinfo.ua, Киев (ЗМІ, медіа)

Віддалена робота. Створення та рерайт новин, копірайт, аналітика, пошук інформації, вичитка та редагування статей, пошук та обробка тематичних фото. Досягнення: створення унікальних текстів, швидка робота з великими об'ємами інформації.

Журналіст, редактор

с 06.2015 по 09.2016 (1 год 3 месяца)
ТЗОВ "Вемес", Львов (ЗМІ, реклама)

Журналіст, в.о. головного редактора. Робота у газеті "Львівські оголошення" та на сайті Lvivski.in.ua. Обов'язки: комплексна підготовка видання до випуску (періодичність - щотижнева); наповнення інформаційного ресурсу Lvivski.in.ua матеріалами різножанрового характеру, а також копірайт та рерайт текстів. Написання статей, інтерв'ю. Досягнення: якісне виконання поставлених задач, робота з великими обсягами інформації, висока працездатність.

Редактор, журналіст відділу новин

с 01.2014 по 04.2014 (3 месяца)
Сайт новин Runews24.ru, Львов (ЗМІ, медіа)

Віддалена робота. Написання новин, пошук інформації, вичитка та редагування статей, пошук і обробка тематичних фото. Досягнення: висока унікальність текстів, вміння швидко і оперативно знаходити потрібну і актуальну інформацію, якісна вичитка та редагування текстів, робота з великими обсягами інформації.

Журналіст - сценарист, редактор

с 09.2013 по 09.2014 (1 год)
Телевізійний центр для дітей «Кадрики», Львов (Телевізійний продюсерський центр)

Пошук нових тем, написання сюжетів, інтерв'ю, вичитка та редагування готових текстів. Проведення зйомок, робота з ведучими та операторами. Досягнення: отримання навиків режисерської роботи, оперативність, дисциплінованість, вміння помічати деталі, відмінні результати, швидка пристосованість до будь-яких змін та умов роботи.

Копірайтер

с 01.2013 по 08.2015 (2 года 7 месяцев)
Kingsofcontent, Львов (Біржа копірайтингу)

Віддалена робота, часткова зайнятість. Обов'язки: написання статей на замовлення. Досягнення: якісне виконання поставлених завдань, дисциплінованість, здача роботи в чітко встановлені терміни, швидкий пошук та аналіз інформації, 100% унікальність текстів, наявність власної бази замовників, відсутність штрафів.

Freelance writer

с 01.2013 по 12.2014 (1 год 11 месяцев)
4writers.net, Львов (IT)

Віддалена робота, часткова зайнятість. Обов'язки: написання статей, соціологічних опитувань, рефератів, оглядів, рецензій, маркетингових досліджень, курсових робіт виключно англійською мовою. Досягнення: оцінка редактора (за рівнем цікавості і оригінальності текстів) - 100 із 100. Здача матеріалів у чітко вказані терміни, відсутність повернень на доопрацювання або переписування.

Агент з продажу нерухомості

с 06.2012 по 12.2012 (6 месяцев)
Бюро нерухомості "Маклер", Львов (Продаж та оренда нерухомості)

Купівля, продаж та оренда нерухомості, моніторинг та аналіз ринку.

Образование

Українська академія друкарства

Видавнича справа та редагування, редактор-журналіст, Львов
Высшее, с 2007 по 2012 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Редакційно-видавнича практика у видавництві "Край". Літературне редагування та написання текстів на історичну тематику.

2008 рік, 3 місяці

Практика у редакції журналу "Сто талантів". Написання матеріалів різножанрової тематики, відбір та редагування авторських робіт.

2009 рік, 3 місяці

Практика у відділі періодики при ЛНБ ім.В.Стефаника. Написання та редагування наукових статей.

2009 рік, 3 місяці

Практика. ТРК Львів. Допомога в організації ранкових ефірів і пошук гостей. Написання та редагування сюжетів, виїзд на зйомки.

2012 рік, 3 місяці

Знания и навыки

Користувач ПК Пользователь ПК Досвід спілкування з керівниками підприємств різних напрямків Написання інформаційних та аналітичних статей Написання рекламних і іміджевих матеріалів Великий досвід редагування текстів Досвід організації різноманітних заходів Досвід позаштатної роботи з журналами і газетами Опыт общения с руководителями предприятий разных направлений Написание информационных и аналитических статей Написание рекламных и продающих текстов Большой опыт редактирования текстов Опыт организации различных мероприятий Опыт внештатной работы с журналами и газетами

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Русский — свободно
  • Немецкий — начинающий
  • Французский — начинающий

Дополнительная информация

Особисті якості: відповідальність, аналітичні здібності, вміння креативно мислити, робота на результат, уважність, дисциплінованість, стресостійкість, вміння орієнтуватися в різних ситуаціях, швидко вникати в незнайомі раніше сфери.

Інтереси: політика, суспільство, сучасні технології, реклама, PR, модні тенденції, дизайн, спорт, hand-made.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: