Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 сентября 2023

Анастасія

Актор, викладач акторської майстерності, сценічної мови та пластики

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
34 года
Город проживания:
Белая Церковь
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Event-manager, помічник голови

с 02.2018 по 10.2020 (2 года 8 месяцев)
Секретаріат Громадської ради при Мінрегіоні, Киев (Ділові заходи)

Організація та підготовка ділових заходів - засідання робочих органів, круглі столи, конференції, громадські обговорення тощо. Підготовка та розміщення анонсів, складання планів, робота з учасниками та спікерами, підготовка матеріалів, технічного обладнання та приміщення, проведення заходів. Ведення звітності, забезпечення фотозвіту. Публікація новин на сторінці в Facebook, адміністрування сайту. Робота в офісі - документообіг, забезпечення діяльності секретаріату, співпраця з членами Громадської ради, експертами та спеціалістами міністерства.

Event-manager

с 02.2018 по 10.2020 (2 года 8 месяцев)
Центр бізнес-освіти у будівництві та ЖКГ, Киев (Освітні та бізнесові заходи)

Організація та підготовка освітніх заходів - конференції, вебінари, семінари, засідання за круглим столом. Попередня робота: складання планів, бюджетів та смет, робота з підрядниками, робота з базою клієнтів, робота із спікерами, підготовка поліграфії та роздаткового матеріалу. За умови проведення заходу в регіонах України, або залучення спікерів з інших міст, - розміщення в готелі та забезпечення усіх необхідних умов для проживання спікерів, забезпечення трансферу. Робота на локації: проведення заходів, організація харчування під час заходу (кава-брейк, обід), організація роботи спікерів, забезпечення таймінгу, забезпечення фото репортажу. Робота по завершенню заходу: організація зворотнього зв'язку, ведення фінансової звітності, публікація інформації про подію на сайті та в мережі Facebook, обробка та публікація фото репортажу.

Івент-менеджер

с 11.2017 по 01.2018 (2 месяца)
РА "Mega Image", Киев (Маркетинг, реклама, PR)

Організація та підготовка івентів та btl-акцій. Підготовка презентацій, складання планів, бюджетів та смет, пошук підрядників, робота з підрядниками, робота з базою клієнтів, підготовка комерційних пропозицій, організація роботи на локації, контроль підрядників, забезпечення проведення всіх активностей тощо. А також складання звітної документації та фотозвітів.

Адміністратор прийому замовлень (Адміністратор банкетів)

с 03.2017 по 06.2017 (3 месяца)
ДРК "Fly park", Киев (Дозвіллєва діяльність)

Прийом замовлень на дитячі свята:
Робота з клієнтами (в телефонному режимі і особисто); оформлення замовлень; надання клієнтам докладної інформації про послуги, ціни і творчі можливості; робота з клієнтською базою; забезпечення роботи всіх складових структур в організації заходу; зворотній зв'язок з клієнтами.

Викладач акторської майстерності, сценічної мови, сценічного руху і пластики

с 08.2016 по 01.2017 (5 месяцев)
Abstar vision, Киев (Шоу-бізнес, школа акторської майстерності)

Проведення занять з групами різних вікових категорій, підготовка навчальних програм та матеріалів. Робота з групами та індивідуально. Підготовка учнів до виступів на сцені та кінозйомок.

PR-менеджер, організатор

с 12.2015 по 03.2017 (1 год 3 месяца)
Редакція журналу "Модное рукоделие", Киев (Організація Міжнародних виставок)

Організація і проведення Міжнародних виставок рукоділля та авторських ляльок.
Пошук нових учасників, робота з майстрами та компаніями-виробниками. Робота з інформаційними партнерами. Управління сайтом, розміщення реклами, розповсюдження рекламної інформації серед потенційних учасників та відвідувачів. Організація робочого процесу на виставковому майданчику. Організація подіумних показів, робота з моделями. Складання пост-релізів та фотозвітів.

Адміністратор, культуролог

с 06.2015 по 11.2015 (5 месяцев)
Видавництво "Емма", Киев (Видавництво, поліграфія)

Забезпечення роботи офісу видавництва, ведення документообігу. Робота над видавничими проектами: збір, аналіз та редагування інформації, підготовка матеріалів до друку.

Керівник Народного театру малих форм, організатор івентів

с 10.2011 по 11.2012 (1 год 1 месяц)
Олександрійський районний будинок культури, Александрия (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Робота з театральним колективом, проведення тренінгів та навчальних занять. Підготовка вистав та концертних номерів, робота з ведучими масових заходів. Написання сценаріїв та їх втілення, згідно календарних планів. Збір та обробка звітної документації району. Участь у заходах міського, районного, обласного та Всеукраїського масштабу. Працюючи в будинку культури, брала участь у виставах Народного театру РБК, організовувала та проводила дитячі новорічні ранки (підготовка сценарію, пошук замовників, робота з клієнтами, підготовка програми, репетиції з акторами, проведення ранку, виконання ролі за сценарієм, складання звітної документації, фотозвіт). Під час роботи в будинку культури виступала солісткою хореографічного колективу "Авантюрин".

Педагог-організатор

с 11.2009 по 03.2010 (4 месяца)
Дитячий клуб "Іскорка", Александрия (Освіта, наука)

Проведення творчих занять (малювання, ляльковий театр, акторська майстерність, сценічна мова, хореографія, бісероплетіння) з дітьми різних вікових категорій (від 3 до 16 років). Організація та проведення свят та урочистих подій в закладі: написання сценаріїв, репетиції з дітьми та працівниками клубу, підготовка художнього та музичного оформлення, проведення заходу, складання пост-релізу). Підготовка дітей до участі у конкурсах художнього слова.

Івент-менеджер, організатор дозвіллєвої діяльності, аніматор, керівник проектів, адміністратор

с 08.2009 по 08.2011 (2 года)
Концертна агенція "Фіолетовий Жираф", Александрия (Дозвілля, культура)

Організація роботи офісу, організація роботи аніматорів, робота з клієнтами (надання інформації, прийом замовлень, вирішення спірних питань, зворотній зв'язок), складання планів та смет, підбір матеріалів, написання сценаріїв разом із творчою командою, підготовка реквізиту та костюмів, проведення репетицій та тренінгів з аніматорами, виготовлення поліграфії (підготовка проектів, робота з типографіями), зв'язок із ЗМІ, підготовка рекламних кампаній, проведення заходів різного масштабу та напрямку (дні народження та ювілеї, весілля, новорічні свята та корпоративи, презентації, конкурси, концерти, масові свята міського та районного масштабу, семінари та тренінги, майстер-класи, екскурсії, виставки тощо), монтаж і ретуш фото та відеоматеріалів.

Фотограф, оператор відео-монтажу, дизайнер

с 07.2009 по 08.2011 (2 года 1 месяц)
Studio-Jusion, Александрия (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Проведення фотозйомок - репортажні, постановочні, предметні зйомки. Підготовка фото матеріалів для замовника. Розробка та виготовлення рекламної та брендованої продукції. Монтаж відео матеріалів. Виготовлення дисків з матеріалами для замовника. Робота з клієнтами, прийом замовлень, обробка матеріалів.

Ведуча телепередач, диктор

с 04.2009 по 10.2009 (6 месяцев)
ЛТД "Контакт", Олександрія (Медіа, ЗМІ)

Робота в студії. Редагування текстів новин, студійний запис телепередач (новини, вітання, ток-шоу). Запис новинного контенту, синоптичних випусків та рекламних текстів для радіо ефіру.

Диктор

с 05.2008 по 08.2009 (1 год 3 месяца)
Радіо великих доріг, Олександрія (Медіа, ЗМІ)

Студійні записи рекламних роликів, щоденних та щотижневих радіопередач (гороскоп, погода, новини культури), дикторського тексту тощо.

Образование

Київський національний університет культури і мистецтв

Факультет режисури і шоу-бізнесу, Режисура драматичного театру, Киев
Высшее, с 2012 по 2016 (3 года 10 месяцев)

Навчалась на курсі Народного артиста України Богдана Бенюка. Протягом навчання плідно співпрацювала з викладачами та студентами Київського національного університету театру,кіно і телебачення. Під час навчання у студентських показах зіграла ролі Люба ("Блакитна троянда" Л.Українка), Уля ("Мина Мазайло" М.Куліш), Годувальниця ("Ромео та Джульетта" У.Шекспір), Раїса Гурмижська ("Ліс" М.Островський), Катріна (інсценізація оповідання К.Воннегута "Довга прогулянка - назавжди"), Жінка (інсценізація оповідання Л.Українки "Вороги"), Наталя (інсценізація оповідання А.Аверченко "Зайчик на стіні"), Уляна ("Сватання на Гончарівці" Г.Квітка-Основ'яненко). На базі Олександрійського вищого училища культури проходила професійну практику, де поставила виставу "Біла хвороба" за п'єсою К.Чапека. В народному театрі "Ми" міста Конотоп поставила дипломну виставу "Усі миші люблять сир" за п'єсою Д.Урбан.

Київський національний університет культури і мистецтв

Культурологія, Киев
Высшее, с 2011 по 2015 (3 года 11 месяцев)

Під час навчання організовувала різноманітні заходи від лекцій, екскурсій та семінарів до концертів, конкурсів та корпоративів. На відмінно захистила магістерську роботу по темі "Українська театральна школа:історія та сучасність". Під час навчання виконувала обов'язки режисера-організатора масових заходів, зокрема концертів, літературно-музичних композицій, ігрових, розважальних та шоу-програм тощо. Виступала у ролі ведучої заходів, виконувала хореографічні номери, малі форми естради та номери художнього слова.

Олександрійське вище училище культури

Народна художня творчість, Видовищно-театралізовані заходи, Александрия
Среднее специальное, с 2005 по 2009 (3 года 11 месяцев)

Отримала кваліфікацію Режисер масових заходів, організатор дозвілля та викладач фахових дисциплін. Професійну практику з режисури та культурно-дозвіллєвої діяльності проходила у Кілійському районному будинку культури Одеської області. Під час навчання виступала в ролі ведучої масових заходів, а також виконувала ролі у драматичних виставах студентського театру (Льока Чекіна у виставі "Слідство" М.Воронова, Варя у виставі "18-й верблюд" С.Альошина, Надя Правик у літературно-музичній композиції "Листи про кохання", Ія Аркадіївна Басланова в інсценізації повісті Л.Чарської "Заради сім'ї").

Знания и навыки

MS Excel MS Office Користувач ПК Користувач Internet MS PowerPoint Adobe Photoshop CRM CorelDRAW MacOS Edius Procreate Ініціативність Уміння аналізувати Уміння працювати в режимі багатозадачності Пунктуальність Уважність Орієнтація на результат

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

Відповідальність, увага до деталей, пунктуальність та вміння працювати в колективі.
Досвід в організації та проведенні масових дозвіллєвих заходів різного масштабу більше 8 років. Досвід спілкування з клієнтами, спонсорами і партнерами, ведення переговорів.
Уміння працювати в команді, організовувати роботу команди. Навички роботи з графічними програмами і програмами для монтажу відео.
Досвід роботи на сцені, а також із театральним колективом. Досвід роботи з дітьми.
В шкільні роки займалась у зразковому театрі танцю "Вуличний балет", а також закінчила Олександрійську дитячу художню школу.
Протягом 2011-2015 рр. займалась у аматорському хореографічному колективі "Авантюрин", де виконувала сольні, парні та масові номери. З колективом брала участь у фестивалях хореографічної творчості в Україні та за кордоном, на яких отримувала дипломи 3, 2 та 1 ступенів у різних категоріях (соло, дуети, тріо, групи) та напрямах хореографії (сучасна, народна хореографія та народна стилізація).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: