Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 января 2022

Оксана

Керівник відділення, менеджер, бухгалтер, економіст, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділення

с 08.2019 по наст. время (4 года 9 месяцев)
ТОВ "ІЗІ Кредит", Днепр (Фінанси, банки, страхування)

Організація та контроль за виконанням покладенних функцій на роботу віділення.
Операційний контроль роботи відділення: відкриття-закриття каси, відстеження погашення заборгованості, врегулювання проблемных питань щодо погашення боргу.
Пошук та залучення нових клієнтів, збільшення клієнтської бази відділення, продаж кредитного продукту фізичним особам, виконання планів.
Моніторинг ринку фінансових послуг.
Пошук та навчання персоналу.

Керівник групи кредитних консультантів Регіонального центру в м. Дніпро Дніпропетровського управління Департаменту продажів

с 05.2018 по 08.2019 (1 год 3 месяца)
ТОВ «Фінансова компанія «КРЕДІПЛЮС», Дніпро (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов'язки: залучення клієнтів, організація і проведення операцій з кредитування, проведення аналізу і оцінка потреб споживача про кредитний продукт, формування та супроводження всіх документів відносно кредитного продукту, контроль виконання функціональних обов’язків інших працівників групи.

Завідувач сектору супроводження операцій за платіжними картками відділу Бек-офісу

с 07.2008 по 11.2017 (9 лет 4 месяца)
Дніпропетровське обласне управління АТ «Ощадбанк», Дніпро (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов'язки: супроводження та контроль операцій за платіжними картками; перевірка повноти сформованого пакету документів юридичної справи за рахунками з використанням платіжних карток із встановленим кредитним лімітом; контроль відкриття, ведення і закриття рахунків з використанням платіжних карток та інших рахунків відкритих за відповідними договорами; підтвердження/зміна/блокування/розблокування лімітів кредитів та здійснення контролю за ними у ПЗ; зарахування коштів у межах зарплатних проектів, виплати пенсій, грошових допомог тощо; вивіряння та достовірність залишків за відповідними транзитними рахунками; розподіл доходів та витрат по операціям, здійснених з використанням платіжних карток у РУ, в тому числі вживання відповідних дій щодо продажу на МВРУ комісійних доходів в іноземній валюті; контроль проведених операцій з використанням платіжних карток в АТМ, ІПТ, РОS- терміналах; виконання постанов про арешт коштів/зняття арешту з коштів на рахунках клієнтів та платіжні вимоги на списання арештованих коштів з рахунків клієнтів; організація та контроль роботи працівників підрозділу.

Образование

Днепропетровский университет экономики и права им. Альфреда Нобеля

Юридический, правоведение, Днепр
Высшее, с 2008 по 2013 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Личные качества: Дисциплинированность, ответственность, пунктуальность, коммуникабельность, грамотная речь, способность легко и быстро учиться.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: