- PRO
Владимир
Управляющий кафе, шеф-повар, 45 000 грн
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 42 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4653872/
Опыт работы
Шеф-повар кухар і багато інших провесій))))
с 09.2021 по 12.2024
(3 года 3 месяца)
Миракл фуд, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкрили на двох с товаришем заклад. Навчились працювати без світла, вез води . Дуже успішний досвід в бесперебійності роботи любого закладу. Заклад успішно працюе.
Шеф-повар , Особистий повар
с 02.2018 по 02.2020
(2 года)
крупная IT-компания, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухаря корпоративного кафе
Під керівництвом 11 осіб
• Організація роботи кафе (також під час ремонту)
• Складання меню, введення сезонного меню.
• Організація нових напрямків роботи кафе (доставка, омлет бар, салат бар)
• Робота з постачальниками, пошук нових, контроль термінів постачання та якості товару
• Впровадження нових страв, опрацювання та оптимізація калькуляційних карт
• Контроль та проведення інвентаризацій
• Контроль персоналу, ведення табеля робочого годинника, складання посадових інструкцій.
• Збільшення кількості гостей
• Контроль якості роботи співробітників, мотивація працівників (штрафи та преміювання)
• За сумісництвом особистий кухар топ-менеджменту
•Проведення банкетів, корпоративних вечерь та обідів топ-менеджменту
•Виїзна робота додому до керівництва, проведення сімейних заходів
•Контроль якості закупівлі продуктів, обладнання
•Проведення корпоративу (День народження EvoPlay) на 800 осіб, залучення фрілансерів, складання меню, розробка концепту заходу
•Відрядження за кордон (Іспанія, Італія), приготування їжі, обслуговування на яхті
• Розробка та приготування ЗОШ страв (Середземноморська, європейська, тайська, українська)
Управляючий кафе, шеф-повар
с 09.2011 по 01.2018
(6 лет 4 месяца)
BelGusto, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
У підпорядкуванні 18 людей.
- Організація безперебійної роботи ресторану.
- Складання меню на кожен день, залежно від сезону та попиту споживачів, банкетного меню, калькуляційних та технологічних карт.
- опрацювання страв та доведення їх до стандарту закладу.
- проведення банкетів, робота в залі з гостями.
- Приготування страв та контроль якості продукції, що відпускається.
- Закупівля посуду, ведення та списання битої. Закупівля нового обладнання, контроль та ремонт старого.
- Робота з постачальниками, пошук нових, контроль термінів постачання та якості товару.
- контроль роботи персоналу, ведення табеля робочих годин, складання посадових інструкцій.
- Контроль якості роботи співробітників, мотивація співробітників (штрафи та преміювання)
- проведення інвентаризацій.
- Ведення внутрішньої документації
- Взаємодія з контролюючими органами та перевіряючими інстанціями
- Майстер-класи в залі (випікання млинців на Масляну, приготування страви разом з гостями, проведення майстер класів, проведення дегустацій)
-Виведення ресторану з мінусу, збільшення кількості чеків з 350 до 650
Шеф-повар
с 05.2011 по 09.2011
(4 месяца)
Літній ресторан Рандеву 20.05.2011-20.09.2011, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Складання меню, мангал меню, спеціальних пропозицій.
-Складання заявок, закупівля продуктів, робота в залі та на літньому майданчику.
-Складання меню на банкет, переговори з гостями.
-Організація та проведення заходів.
-Приготування страв будь-якої складності
Су-шеф
с 05.2010 по 04.2011
(11 месяцев)
Ресторан Аста, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв та десертів. Контроль зустрічок, делегування процесів, контроль часу відпустки страв. Складання заявок, часткова закупівля продукції.
Старший зміни
с 11.2003 по 05.2010
(6 лет 6 месяцев)
Пузата хата, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування великих обсягів продукції згідно з заявками. контроль та відпустка
готової продукції.
Образование
Києвський университет харчових технологій
Технологіі зберігання, консервування и переробки мяса, Київ
Высшее, с 2009 по 2015 (6 лет)
бакалавр-(харчових технології та инженерія)
Знания и навыки
- MS Excel
- MS Word
- Poster
Знание языков
- Украинский — свободно
- Английский — средний
- Иврит — начинающий
Дополнительная информация
Хоббі та захоплення: читання книг, столярничаю, гірські лижі, підводне полювання
Хочу знайти цікаву динамічну роботу керуючим, шеф-кухарем, я цілеспрямований, бажаючий працювати на результат
Похожие кандидаты
-
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Киев, Днепр , еще 7 городов -
Керуючий рестораном
55000 грн, Киев, Одесса, Удаленно -
Керуючий баром
40000 грн, Киев, Удаленно -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Киев, Днепр , еще 4 города -
Керівник готельного комплексу
55000 грн, Киев -
Заступник керівника
80000 грн, Киев, Кропивницкий