Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 июня 2024 PRO

Олена

Головний бухгалтер, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
56 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний бухгалтер

с 11.2019 по наст. время (4 года 7 месяцев)
"ІNFINSTY" засновник та директор аутсорсингової компанії, Киев (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Мене звати Литвин Олена і я бухгалтер. Вже понад 30 років для мене це не просто професія, а стан душі.
Я веду сторінку в [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») та
У Facebook «Бухгалтерський клуб INFININY» де кожного дня намагаюсь поділитися зі своїми підписками актуальною інформацією в сфері податкового та бухгалтерського обліку.
Трішки про себе:
Можливо, для когось це й дивно, але я обожнюю цифри і отримую справжнє задоволення, коли всі звіти заповнені вірно, податки сплачено, а документи розкладено в належному стані.
Моя історія, як бухгалтера розпочалася в далекому 1992 році. Я потрапила на роботу у досить відомий банк і присвятила банківській сфері більш ніж 20 років свого життя. В банку мене навчили працювати бухгалтером і з того моменту я обожнюю бухгалтерію. В банку я пройшла шлях від провідного спеціаліста до керівника.
Але сталася криза і наші Українські банки стали розвалюватися начебто карткові будиночки.
Мені прийшлося навчатися вести бухгалтерію підприємств. Але по життю я не звикла здаватися так, як з дитинства займалась спортом маю розряд майстра спорту зі спортивної гімнастики.
Маючи життєвий девіз «Бачу ціль не бачу перешкод» , я закінчила безліч різник курсів, тренінгів, за ради того щоб бути кваліфікованим спеціалістом, і мати право працювати в фінансових компаніях по МСБО. Я маю два міжнародних сертифікати і постійно намагаюсь підвищувати свій кваліфікаційний рівень.
🔸 Останні п’ять років я працювала з фінансовими компаніями ломбардами і обслуговувала підприємства дистанційно з будь-якою формою власності (ТОВ, ПП, фінансові компанії, ФОП різних груп);
🔸 Глибоко знаю, як правильно застосувати НСБУ и МСБУ, в чому різниця обліку, як правильно перейти на МСБУ. Працюю по ним з 2008 року; Можу на законному рівні скоригувати ваш податок. Допомогти підібрати ту форму власності на якій ви будете платити менші податки при цьому не порушуючи законодавство.
Я дуже багато років мріяла відкрити свій бізнес і от стався карантин і це стало поштовхом до того , що ось прийшов час для відкриття свого бізнесу. Всіх перевели на дистанційну роботу. І сидячі вечором за келихом чаю мої діти мені запропонували відкрити сімейний бізнес.
Бізнес ми відкрили дуже швидко онлайн через портал «ДІЯ», і робота закипіла. Так як в мене дуже великий досвід роботи я вирішила ділитися своїми знаннями з молодими колегами бухгалтерами, надаю приватні уроки з бухгалтерського та податкового обліку, пишу покрокові інструкції на актуальні теми для ФОП та для молодих бухгалтерів. Також наша фірма надає послуги по обслуговуванню ТОВ та підприємств різної форми власності. В мене на обслуговуванні багато ФОП.
Більш детальніше на сайті
lytvynbuh.com

🔸 І в кінці кінців, я просто професіонал своєї справи😃 Я обожнюю свою роботу і всіх(навіть не простих) клієнтів та роблю все з максимальною віддачею;

🔸 Моя головна ціль - подбати про ваші

Образование

КНЕУ имю В. Гетьмана

Банковское дело, экономист, Киев
Высшее, с 1999 по 2002 (2 года 6 месяцев)

Освіта:
•2000 – 2002 р.р. – Київський національний економічний університет. Спеціальність: банківська справа.
•1986 – 1992 р.р. – Київський технологічний інститут харчової промисловості.
Спеціальність: технологія м’яса і м’ясних продуктів.
Свідоцтво про складання екзамену на відповідність знань професійним вимогам за програмою підвищення кваліфікації головних бухгалтерів фінансових компаній (Нацкомфінпослуг від 13.12.2018р. 72 години.)
Свідоцтво про складання екзамену на відповідність знань професійним вимогам за програмою підвищення кваліфікації головних бухгалтерів ломбардів (Нацкомфінпослуг від 02.03.2017р. 72 години.)

Свідотство про підвищення кваліфікації –«Аудит фінансово-господарської діяльності по міжнародним стандартам» ( 2-х місячні курси в грудні 2015р.)

Знания и навыки

Пользователь 1С MS Excel Обучаемость Внутренний аудит Умение анализировать Инвентаризация MS Office Бухгалтерский аудит Аудит финансовой отчетности M.E.Doc Клиент-Банк Знание МСФО ЛИГА:ЗАКОН Скрупулезность Аудит Оптимизация затрат

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: