Микола
Головний технолог м'ясо-ковбасного виробництва, м'ясокомбінату
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 36 лет
- Город проживания:
- Ровно
- Готов работать:
- Житомир, Киев, Луцк, Львов, Ровно, Тернополь, Хмельницкий
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4666295
Опыт работы
Технолог
с 05.2018 по 02.2022
(3 года 9 месяцев)
ТМ МізочПродукт, Рівне (Харчова промисловість)
Головний технолог
с 03.2016 по 03.2018
(2 года)
ТОВ "Соколівський мясокомбінат" "Українські ковбаси", Кропивницький (Харчова промисловість)
Головний технолог
с 06.2015 по 02.2016
(8 месяцев)
ПП ВКіК, Світловодськ (Харчова промисловість)
Головний технолог
с 09.2014 по 04.2015
(7 месяцев)
ПП Рикун, Хмельницький (Харчова промисловість)
Технолог, Головний технолог
с 01.2011 по 08.2014
(3 года 7 месяцев)
Виробники та імпортери харчових інгредієнтів, Київ (Харчова промисловість)
Образование
НУХТ
Технологія м'ясо-молочних виробництв. Спеціальність - технологія зберігання, консервування та переробка м'яса, Київ
Высшее, с 2005 по 2010 (5 лет)
Дополнительная информация
Професійні навики:
- Знання м'ясного виробництва та організація виробничих процесів;
- Координація поточних задач, оптимальний розподіл та використання ресурсів, оперативне управління виробництвом;
- Організація розробки та впровадження прогресивних технологічних процесів убоя і первинної переробки тварин, холодильної обробки, технологію виробництва всіх видів ковбасних виробів (варені, н/к, в/к, с/к, ліверні), делікатесних виробів та консервів;
- Розробка норм виходів готової продукції, аналіз відхилення норм виходів та оперативне усунення їх;
- Контроль над дотриманням технологічної дисципліни та санітарними нормами на виробничих ділянках;
- Контроль над вірною експлуатацією технологічного обладнання;
- Розрахунок навантаження виробничих потужностей;
- Складання технологічних умов, інструкцій та вимог до сировини, основних та допоміжних матеріалів;
- Розробка норм затрат праці, витрати енергоресурсів, сировини та матеріалів, заходи по випереджуванні і усунення браку;
- Знання складу комплексних харчових інгредієнтів;
- Розробка рецептур ковбасних, м'ясних та кулінарних виробів, ТУ і ТІ для нових та існуючих видів продукції;
- Знання термічних та технологічних режимів виготовлення ковбасних та м'ясних продуктів;
- Підбір оптимального обладнання та асортименту продукції для забезпечення максимальної рентабельності;
- Розробка та впровадження на підприємстві системи НАССР.
Цілеспрямований, працюю на результат, до роботи відношусь із максимальною самовіддачею.
Одружений, є дитина.
Другие резюме этого кандидата
Похожие кандидаты
Зав. виробництвом, начальник цеху (дільниці), сировар-технолог
Ивано-Франковск, Львов
,
еще 4 города
Керівник підприємства, головний інженер, гол. механік, начальник виробництва
Житомир, Киев, Коростень
Начальник виробництва, головний технолог
40000 грн, Киев
Поліграфіст, начальник виробництва, цеху, майстер, технолог
Киев
Начальник виробництва, головний технолог, фахівець R&D (молочна промисловість)
Киев