Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 мая 2023 PRO

Андрій

Зав. виробництвом, начальник цеху (дільниці), сировар-технолог

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Тернополь
Готов работать:
Ивано-Франковск, Львов, Тернополь, Удаленно, Хмельницкий, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор з виробничої частини

с 09.2022 по наст. время (1 год 7 месяцев)
Органік фуд Україна, Тернопіль (Молочне виробництво)

Начальник приймально апаратної дільниці

с 05.2022 по 09.2022 (4 месяца)
Житомирський молочний завод, Житомир (Молочне виробництво)

Зав.виробництва сухих молочних продуктів, майстер прийомно-апаратного цеху, цеху лактози, ЦМЦ, сир цех, сировар...

с 03.2004 по 09.2016 (12 лет 6 месяцев)
Бучацький сирзавод, Бучач (Молочне виробництво)

Управління виробництвом, запуск нано. Ультрафільтраційних установок. Виробництво сухого молока сухої демінералізованої сироватки,протеїну, лактози, концентрату сироваткових білків. Масла підсирного методом збивання. Виробництво сметани, кефіру йогурту, термостатним та резервуарним способами.
Є навики постановки технології виробництва крафтових сироварень по переробці козиного так і коров'ячого молока, запуск крафтового виробництва з "нуля", підбір обладнання, складання технологічних карт, відпрацювання технології італійських сирів, фонталь, фонтіно, качотта, таледжіо, прімо сале, фета, моцарела (кулька в россолі), для піци, кальята, сулугуні, скаморца, проволоне та інші, також легендарний пармезан, грюєр, монтазіо...
2017-2019р.р. -підприємницька діяльність.
З 2.04.2020 -18.05.2022рр"Технолог виробництва" ФГ "Дністрянські зорі" м. Бучач Тернопільська область.
За час роботи на даному підприємстві проведено запуск (введено в експлуатацію) міні.виробництва з переробки кизиного та коров'ячого молока на сир, з забезпеченням відповідною документацією (експлуатаційний дозвіл, технологічні інструкції та карти, ...), опрацьовано технологію та введено в виробництво сири різних груп, а саме м'які, та м'які розсільні (фета, бринза, моцарелля, сулугуні, косичка...), півтверді голландського типу, та тверді з дозрівання більше 3х місяців, загалом асортимент складає більше 25 одиниць.
24.05.2022-22.09.2022 Начальник приймально-апаратногї дільниці
"Житомирський молочний завод".
Організація виконання робіт по підвищенні рівня технологічної підготовки сировини, скорочення витрат сировини, матеріалів, трудових витрат, поліпшення якості продукції. Контроль за додержанням встановлених технологічних завдань, виявлення порушень технологічної дисципліни, та усунення їх. Ведення контролю звітності за підсумками роботи у відповідності до затверджених форм.
Від 26.09.2022- по цей час Директор з виробничої частини "Органік фуд Україна"

Образование

Бучацький інститут менеджменту і аудиту. Львівський університет ветеринарної медицини

Менеджмент організації. Стандартизація сертифіксація управління якістю, Тернопіль
Высшее, с 2000 по 2008 (7 лет 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Школа сироваріння

2020. 14днів;2021.7днів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: