Резюме від 2 травня 2024 PRO

Андрій

Зав. виробництвом, начальник цеху (дільниці), сировар-технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор з виробничої частини

з 09.2022 по нині (1 рік 8 місяців)
Органік фуд Україна, Тернопіль (Харчова промисловість)

Начальник приймально апаратної дільниці

з 05.2022 по 09.2022 (4 місяці)
Житомирський молочний завод, Житомир (Молочне виробництво)

Зав.виробництва сухих мол.продуктів

з 03.2004 по 09.2016 (12 років 6 місяців)
Бучацький сирзавод, Бучач (Харчова промисловість)

Управління виробництвом, запуск нано. Ультрафільтраційних установок. Виробництво сухого молока сухої демінералізованої сироватки,протеїну, лактози, концентрату сироваткових білків. Масла підсирного методом збивання. Виробництво сметани, кефіру йогурту, термостатним та резервуарним способами.
Є навики постановки технології виробництва крафтових сироварень по переробці козиного так і коров'ячого молока, запуск крафтового виробництва з "нуля", підбір обладнання, складання технологічних карт, відпрацювання технології італійських сирів, фонталь, фонтіно, качотта, таледжіо, прімо сале, фета, моцарела (кулька в россолі), для піци, кальята, сулугуні, скаморца, проволоне та інші, також легендарний пармезан, грюєр, монтазіо...
2017-2019р.р. -підприємницька діяльність.
З 2.04.2020 -18.05.2022рр"Технолог виробництва" ФГ "Дністрянські зорі" м. Бучач Тернопільська область.
За час роботи на даному підприємстві проведено запуск (введено в експлуатацію) міні.виробництва з переробки кизиного та коров'ячого молока на сир, з забезпеченням відповідною документацією (експлуатаційний дозвіл, технологічні інструкції та карти, ...), опрацьовано технологію та введено в виробництво сири різних груп, а саме м'які, та м'які розсільні (фета, бринза, моцарелля, сулугуні, косичка...), півтверді голландського типу, та тверді з дозрівання більше 3х місяців, загалом асортимент складає більше 25 одиниць.
24.05.2022-22.09.2022 Начальник приймально-апаратногї дільниці
"Житомирський молочний завод".
Організація виконання робіт по підвищенні рівня технологічної підготовки сировини, скорочення витрат сировини, матеріалів, трудових витрат, поліпшення якості продукції. Контроль за додержанням встановлених технологічних завдань, виявлення порушень технологічної дисципліни, та усунення їх. Ведення контролю звітності за підсумками роботи у відповідності до затверджених форм.
Від 26.09.2022- по цей час Директор з виробничої частини "Органік фуд Україна"
- Розробка технологiчної документацiї.
- Розробка карт технологiчних процесiв.
- Розробка та впровадження у виробництво нових видiв продукцii.
- Розрахунок витрат сировини.
- Контроль дотримання норм і стандартів виробництва, в тому числі гігієнічних.
- Контроль експлуатації виробничого устаткування.
- Впровадження нових методів та способів переробки молочних продуктів.
- Модернізація обладнання.

Освіта

Бучацький інститут менеджменту і аудиту. Львівський університет ветеринарної медицини

Менеджмент організації. Стандартизація сертифіксація управління якістю, Тернопіль
Вища, з 2000 по 2008 (7 років 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Школа сироваріння

2020. 14днів;2021.7днів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: