Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 июня 2021

Володимир

Керівник виробництва

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город проживания:
Калуш
Готов работать:
Ивано-Франковск, Калуш

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Лабатій Володимир Миколайович

тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)


Місце реєстрації: Івано-Франківська область, м. Калуш
Сімейний стан; Одружений
Дата народження: 05.02.1977 р.
Національність: Українець

Освіта : Вища

1996 рік закінчив Калуський хіміко-технологічний технікум за спеціальнвстю «Технічне обслуговування» і ремонт обладнання підприємств хімічної і нафтогазопереробної промисловості” та здобув кваліфікацію техніка-механіка.

2008 рік закінчив навчання в Державному вищому навчальному закладі “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника” і отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Облік і аудит” та здобув кваліфікацію економіста-бухгалтера.

Трудовий стаж:
з липня 2017 року по теперішній час виконуючий обов’язки начальника Івано-Франківської бази ДП «Укрнафтогазкомплект» Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».
з травня 2013 року по липень 2017 рік підприємницька діяльність
з травня 2011 року призначений на посаду заступника директора із загальних питань Мостищенської філії ТзОВ “Трі-Ленд” в місті Калуші Івано-Франківської області. На даній посаді працював до травня 2013 року.
з серпня 2006 року по квітень 2010 року – майстер цеху з армування ТзОВ “3 Бетони” в місті Калуші Івано-Франківської області.
з квітня 2005 року по липень 2006 року – механік цеху обезводнення ЗАТ “Магній” в місті Калуші Івано-Франківської області.
з липня 2004 року по квітень 2005 року – майстер з ремонту апаратурного устаткування хлормагнієвої збагачувальної фабрики ЗАТ “Магній” в місті Калуші Івано-Франківської області.
з травня 2002 року по серпень 2003 року – інженер першої категорії з нагляду за технічним станом та безпечною екслуатацією вантажопідіймальних машин та посудин, що працюють під тиском, служби головного механіка управління ДП “Калійний завод” ВАТ “Оріана” в місті Калуші Івано-Франківської області.
з червня 1998 року року по травень 2002 року – слюсар-ремонтник з ремонту апаратурного устаткування п'ятого розряду дільниці по ремонту устаткування та обслуговуванню сульфатної збагачувальної фабрики ремонтно-механічного цеху виробництва мінеральних добрив ДП “Калійний завод” ВАТ “Оріана” в місті Калуші Івано-Франківської області.
Примітка: Англійська мова – базовий курс, права водія категорії «В», «С». Володіння комп’ютером – вільно.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: