Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 27 июля 2022

Роман

ІТ-спеціаліст, менеджер, енергетик, 24 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
50 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

ДУ «Львівська Політехніка»

Факультет Автоматики, спеціальність: інженер-електрик., Львів
Высшее, с 1991 по 1997 (6 лет 3 месяца)

Знания и навыки

MS Office Користувач ПК MS Visio MS Project

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Английский — средний
  • Польский — средний
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Заяць Роман Леонідович
Особисті дані:вік - 47р.
Контактні дані:тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»),
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта: 1991-1997 - ДУ «Львівська Політехніка», факультет Автоматики, спеціальність інженер-електрик.
Досвід роботи:
•Практичний досвід технічного директора в проектуванні та впровадженні будівництва cонячної електростанції загальною потужністю 1,88МВт.
•Керівник по проектуванні та впровадженню СКС, СВС, СКД в проекті IT House (будівництво житла для ІТ-працівників);
•Керівник електротехнічного відділу по будівництву та обслуговуванню;
•Будівництво та обслуговування слабострумних мереж;
•Контроль встановлення та облуговування ДБЖ: Різні типи систем за функціонуванням (лінійно-інтерактивні, подвійного та дельта-перетворення), потужністю (від 1кВА до 80кВА), конфігурацією (байпас панелі, паралельні системи);
•Робота з підрядниками по встанорвленню ДГУ (до 160кВА), налаштування віддаленого моніторингу, узгодження з іншими критичними споживачами (ДБЖ, кондиціонери), створення бланків комутації, обслуговування систем АВР.
Додатково про досвід роботи:
1996-2001 - Інститут Підвищення Кваліфікації НУ «Львівська Політехніка», посада – інженер.
Досвід: викладач практичних занять з роботи на комп’ютері. Створення та підтримка СКС інституту, налагоджування та обслуговування парку техніки: комп’ютери, ксерокси, плоттери, різографи, мережеве обладнання.
2001-2017 - ТзОВ «Софт Серв», посада - керівник відділу (Facilities department).
Досвід: Оптимізація витрат на підтримку ІТ інфраструктури. Підготовка пропозицій щодо бюджетування. Налаштування, проектування та впровадження ДБЖ. Розвиток внутрішньої інфраструктури, яка забезпечує виробничий процес (технічні ІТ-приміщення - контроль доступу до тех. приміщень, відеонагляд за тех. приміщеннями, забезпечення гарантованим ел. живленням, станом середовища, системи автоматичного пожежогасіння). Створення технічних завдань, вибір підрядників, контроль процесу закупівлі (оплат та термінів поставки обладнання), нагляд за монтажем та прийом в експлуатацію, контроль проведення сервісних робіт (власними силами чи підрядними організаціями). Створення супутньої документації для супроводу інфраструктури.
2015-2017 - Проектування та впровадження СКС, СВС, СКД в проекті IT House (будівництво житла для ІТ-працівників).
Обов’язки: проектування електромереж та автоматизації, пошук та робота з підрядними організаціями по слабострумних та силових мережах, контроль кошторисної докуменації та виконання проектних та підрядних робіт, участь в налаштуванні та вводі в експлуатацію. Підготовка дозвільних документів.
2017-2018 – ТзОВ «Енергетична компанія «Сонячне поле»», посада – директор технічний. Будівництво сонячної електростанції загальною потужністю 1,88МВт.
Обов’язки: Котроль проведення досліджувальних та планувальних земляних робіт, пошук та робота з підрядними організаціями, заключення угод, контроль виконанням проектних та підрядних робіт, участь в налаштуванні та вводі в експлуатацію. Підготовка дозвільних документів.
2018-2019р– ТзОВ «Денова» - керівник відділу електриків. (будівництво)
Обов’язки: участь в проектуванні силових та слабкострумних мереж, контроль кошторисної документації, планування графіків робіт, робота з підрядними організаціями, заключення угод, контроль виконанням проектних та підрядних робіт, участь в налаштуванні, вводі в експлуатацію та здачі замовникам. Супровід об’єктів після вводу в експлуатацію.
2019-теперішній час ТЗоВ "НВП Мадек"
Досвід роботи:
•Практичний досвід в проектуванні та впровадженні будівництва СЕС 1,88МВт
•Проектування та впровадження СКС, СВС, СКД.
•Аналіз телефонного трафіку з метою оптимізації операційних витрат (стаціонарний та мобільний зв’язок). Підтримка корпорацій мобільного зв’язку. Робота з національними провайдерами мобільного зв’язку для впровадження спеціальних корпоративних планів.
•Створення інструкцій та планів дій при виникненні критичних ситуацій в роботі обладнання. Займавсь пошуком рішень для розв'язання нестандартних ситуацій при впровадженні систем ДГУ та ДБЖ (перевантаження ДГУ, системи часткового розвантаження ДГУ).
•Створення та підтримка системи оперативного радіозв'язку.
•Робота з провайдерами телефонії та Інтернету.
• Обслуговування різних виробників ДГС потужністю до 2МВт
• Монтаж та налаштування автоматики ДГС та ТП.
Інше: Відповідальний. Маю досвід керування підлеглими. Досвідчений користувач ПК. Працюю з програмами MS Office, MS Project, Visio, Autoсаd, та іншими... Маю водійське посвідчення категорії В, посвідчення електрика 4 кат, посвідчення пожежної безпеки та посвідчення з охорони праці.
Знання мов: українська- рідна, англійська розмовна – Pre-Intermediate, англійська технічна - Upper-Intermediate, польська.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: