Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 октября 2020

Ruslan

Шеф-повар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник директора

с 05.2019 по наст. время (5 лет)
ТОВ Мясний Маркет, Київ (ХОРЕКА Ритейл)

Шеф кухар

с 11.2018 по 05.2019 (6 месяцев)
Італійський ресторан Пеміум класу, Kiev (Сфера обслуговування)

Бренд Шеф

с 05.2018 по 11.2018 (6 месяцев)
Бабушкин Сад, Kiev (Ресторанно гостининый бизнес)

Составление и внедрение нового меню согласно копцепции заведения. Наем и обучения персонала. Внедрение новых технологий приготовления пищи. Контроль качества продукции и учета товара.

Шеф повар

с 06.2017 по 09.2017 (3 месяца)
TREND, V 22, UFA (Ресторанно гостининый бизнес)

Организация работы разноконцептуального (пиццерия, стейк хаус, кухня Башкирии, банкетный зал с Европейской кухней) рестораного комплекся на 500 посадочных мест в сжатый срок (16 дней)
Набор персонала, обучение, контроль выполнения задач согласно утсновленным стандартам.
Работа с поставщиками, контроль себестоимости, составление КК.
Разработка, внедрение и обновление меню согласно ежемесечным отчетам.

Шеф повар

с 06.2010 по 06.2017 (7 лет)
Президент Отель, Киев (Гостипреимство)

Шеф-кухар готель 4*, Київ

Очолював команду з понад 50 працівників забезпечуючи високий рівень наданих послуг.

Оновлення усіх меню готельного комплексу:

-меню ресторану,

-конференц меню,

-банкеткне меню,

-меню рум сервіс,

-кейтеринг меню,

-сезонні пропозиції.

Переформатування виробничих процесів згідно сучасним тендеціям та виробничим процесам. Реновація кухні, відкриття нових підрозділів, проєктування та супроводження перепланування виробничих приміщень.

Робота з підвищення кваліфікації працівників кухні.

Контроль якості продукціі та санітарної безпеки на виробництві.

Исполнительный Су шеф, банкетинг

с 09.2008 по 06.2010 (1 год 9 месяцев)
Hyatt Regency Kiev, Киев (Гостипреимство)

Заступник головного шеф-кухаря по банкетному відділу в готелі 5*

Керував банкетним відділом кухні у готелі відомої міжнародної сітки Хаят. Під час роботи виконував такі функції:

розробка меню спільно з головним шеф кухарем готелю,
приготування страв на банкети, конференції весілля, фуршети та особливі випадки,
складання графіку підрозділу,
проведення роботи по розвитку підлеглих працівників,
контроль якості продукції,
забезпечення санітарної безпеки на ввіреному підрозділі.

Су шеф

с 04.2007 по 09.2007 (5 месяцев)
Hyatt Regency Kiev, Киев (Гостипреимство)

Су-шеф ресторану Гриль Азія



Разом з міжнародною командою спеціалістів із Італії, Німеччини, Англії та Індонезії підготував відкриття Готелю, та організував запуск виробничих процесів кухні.

Під час роботи на данній позиції виконував такі функії:

-набір персоналу,

-проведення тренінгів,

-впровадження стандартів міжнародного бренду в виробництво,

-запуск ресторану з відкритою кухнею,

-приготуваня страв Европейскої кухні та Стейків

-організація та безпосередня участь в приготуванні страв на сніданок шведський стіл, по меню рум сервіс, та по меню А ля Карт,

-контроль персоналу, стандартів зовнішнього вигляду, та санітарної безпеки.

Образование

Emirates Academy

Dubai
Среднее, с 2008 по 2008 (1 месяц)

Restaurant management

НУХТ

Економика, Киев
Высшее, с 2002 по 2008 (5 лет 4 месяца)

Знания и навыки

MS Word MS Excel MS Office MS PowerPoint iiko IikoOffice Scala

Знание языков

Английский — продвинутый

Дополнительная информация

Відкриття закладів з нуля

Розробка меню

Складання технологічних та калькуляційних карт

Набір персоналу

Проведення тренінгів

Проведення презентацій

Проведення дегустацій

Санітарний контроль

Контроль запасів та обороту продукції

Введення нових способів обробки продукції

Перепланування виробничих приміщень згідно санітарних норм та поставлених задач

Конференц обслуговування та кейтеринг

Сезонні та тематичні пропозиції

Похожие кандидаты

Шеф-кухар
Киев

Су-шеф
20000 грн, Киев

Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Киев, Ивано-Франковск , еще 8 городов

Шеф-повар, сушеф
45000 грн, Киев

Шеф-кухар
Киев

Шеф-повар
Киев

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: