Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 марта 2018

Ольга

Адміністратор

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Нетешин

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Меліщук Ольга Михайлівна
Домашня адреса: 30100, Хмельницька обл., м. Нетішин, проспект Миру 10, кВ. 95.
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронна пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження: 19 листопада 1990 року
Освіта:
2010 - 2012 р.р. Львівська комерційна академія. Спеціальність «Менеджмент», бакалавр.
2006-2010 р.р. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний коледж. Спеціальність «Організація обслуговування населення у сфері торгівлі і громадського харчування», молодший спеціаліст.
Додаткова освіта: 2008 р. курси підготовки з робітничої професії «Оператор комп’ютерного набору» та сертифікація з категорії : Сертифікований користувач програмного забезпечення « ПАРУС-МЕНЕДЖМЕНТ І МАРКЕТИНГ 7.40».
Професійний досвід:
2018 р. ФОП Лубко – Аміністратор .
Обов’язки: Приймання замовлень і складання планів щодо проведення й обслуговування; здійснення роботи з обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов; забезпечення контролю за збереженням матеріальних цінностей; консультування відвідувачів; вживання заходів щодо запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій; забезпечення чистоти і порядку; контролювання дотримання підлеглими працівниками трудової і виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці, вимог виробничої санітарії та гігієни.
2017 р. ТОВ «Хутір-Н» - Директор ресторану
Обов’язки: керування персоналом ; контроль за роботою підприємства, контроль за виробничими процесами; ведення документації, щомісячної фінансової звітності; проведення маркетингових досліджень для відстеження ринку; ведення переговорів з постачальниками; контролювання дотримання підлеглими працівниками трудової і виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці, вимог виробничої санітарії та гігієни; проводити формування цінової політики, меню, винної карти.
2010-2014 рр. ТОВ «Хутір-Н» - Адміністратор ресторану
Обов’язки: Створення з поваром меню та калькуляційних карт; забезпечення контролю за збереженням матеріальних цінностей; консультування відвідувачів; вживання заходів щодо запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій; забезпечення чистоти і порядку; забезпечення роботи з ефективного і культурного обслуговування відвідувачів.
Професійні вміння: досвід управління колективом, уміння делегувати повноваження, маю організаторські здібності, навички складання графіків роботи, навички роботи з постачальниками та клієнтами.
Особисті якості: цілеспрямована, комунікабельна та відповідальна людина, здатна до швидкого навчання, маю вміння знаходити спільну мову з людьми різного віку.
Додаткові відомості:
Сімейний стан: одружена, маю двох дітей 7 та 5років.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: