Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 сентября 2022 PRO

Роман

Садівник, 18 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
32 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фахівець з озеленення

с 03.2014 по наст. время (10 лет 2 месяца)
ФОП , Замрій Роман Олександрович, М. Київ (Ландшафтний дизайн , сервісний догляд)

Досягнення в сфері озеленення розміщені в вигляді фото та відео матеріалів у групі Garden Helper на фейсбук. Також за посиланням на сайт можете дізнатися повний спектр робіт.

Образование

УНУС

Садово-паркове господарство, Умань
Высшее, с 2009 по 2014 (5 лет)

Маю повну вищу освіту за спеціальністью 7.09010303 садово-паркове господарство, та здобув кфаліфікацію Спеціаліст з садово-паркового господарства. Диплом європейського зразка.
Освітній заклад - Уманський Національний університет садівництва.

Знания и навыки

AutoCAD Adobe Photoshop КОМПАС Наш Сад Знаю агротехнику ухода за зелеными насаждениями, газоном. Цифрова грамотність Фітопатологія Дендрологія Захист рослин

Дополнительная информация

Працював на базі відпочинку площею 7 га, в мої обов'язки входив повний комплекс робіт по догляду за зеленими насадженнями. Звільнився в результаті відсутності подальшої перспективи розвитку на даному підприємстві.Надалі для покращення навиків в ландшафтній сфері став працювати на компанію біосфера, де займався формуванням і створенням топіарних форм, застрижкою як листяних так і хвойних порід. Також проводив діагностику рослин на вияви ознак захворюваннь як грибкових так і вірусних, визначав шкідників і підбирав препарати для обробки. Після певного терміну на посаді майстра по застрижці і формуванні топіарних форм в біосфера, перевели на посаду ландшафтного дизайнера на центральний офіс. Займався плануванням озеленення як державних об'єктів так і приватних, також давав рекомендації по догляду за газонами і зеленими насадженнями. Звільнився за власним бажанням для покращення фінансового доходу і покращення практичних навиків в даній сфері. Після роботи на компанію, працював в Козині на закритому приватному ділянці площею 3 га. Займався діагностикою рослин на наявність ознак захворювань і шкідників, підбором препаратів для боротьби зі збудниками хвороб і шкідників. Також в мої обов'язки входив комплекс робіт по догляду за зеленими насадженнями, стрижка рослин, підживлення, лікування та інші операції по агротехніці догляду рослин.Маю практичні навики і теоритичні знання по використанню репаратів по захисту рослин , стимуляторів росту , мікродобрив.
Уже 2 роки як працюю сам на себе, в цьому році зареєстрував ФОП 3 група

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: