Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 апреля 2018

Іванна

Адміністратор, менеджер, асистент, помічник, 11 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
29 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Офіціант/адміністратор

с 09.2016 по наст. время (7 лет 8 месяцев)
ЗигЗаг, Киев (Обслуговування (Кафе бар))

Обслуговування клієнтів.
робота з програмою Aiko; реклама в соціальних мережах; підготовка зображення (фото) для соц.мереж; робота з касою; участь в розробці меню; аналіз ринку конкурентів; спілкування з клієнтами; вирішення конфліктних ситуацій; контроль закупок; робота в команді з понад 25 людьми; робота з баром; ведення замовлення на всіх його стадіях (формати заходів: сoffee break, коктейль, фуршет, банкет); консультація гостей по алкоголю (бар має широкий вибір алкогольних напоїв з різних країн і регіонів); переоблік запасів.

Образование

КНТЕУ

ФЕМП, "Фінанси підприємства", Киев
Высшее, с 2015 по 2017 (1 год 5 месяцев)

Дополнительная информация

Стресостійкість, толерантність, підвищена відповідальність , цілеспрямованість, самостійність. Маю аналітичний склад розуму, неконфліктна.
Що у мене добре виходить- пошук: людей, місць, інформації та інших ресурсів та їхній аналіз. Виявлення помилок, знаходження альтернативних вирішень різних завдань.
Чітко виконую необхідні завдання. Знаю як правильно побудувати робочий процес. Націлена на результ. Прагну гармонічної та насиченої роботи.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: