Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 мая 2018

Светлана

Преподаватель математики, физики

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
62 года
Город проживания:
Ворзель
Готов работать:
Буча, Винница, Ирпень, Киев, Полтава, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Преподаватель математики

с 09.1988 по 04.2018 (29 лет 7 месяцев)
С 1988 года по настоящее время, Буча (Освіта, наука)

використовую при проведенні уроків сучасні інноваційні технології, уроки проводжу в більшості нестандартні, прийняла участь у Всеукраїнському конкурсі «Кейс-уроки як сучасний тренд в освіті» у 2017 році, зайняла 1 місце (http://konkurs.edufuture.biz/, освітня платформа 7W edufuture.biz, засновник конкурсу В.М.Співаковський). Портфоліо по звітах розміщено за посиланням https://www.slideshare.net/sveta7940/2017-77058415 . Маю сертифікат про проведення кейсів-уроків і зайняте перше місце.Застосовую онлайн навчання та інноваційні методи навчання.

Образование

Полтавский институт экономики и права Университета "Украина"

Правоведение, "Право", Полтава
Неоконченное высшее, с 2017 по 2019 (1 год 5 месяцев)

Получаю юридическое образование, сейчас на 5 курсе магистратуры (заочное обучение), защита магистерской-февраль 2019.

Полтавский педагогический университет им. Короленка

Физико-математический, Полтава
Высшее, с 1988 по 1992 (3 года 9 месяцев)

1988—1992 рр. —Полтавський державний педагогічний інститут ім.Короленка (спеціальність «Математика», кваліфікація «Вчитель математики», освітньо-кваліфікаційний рівень — магістр)

ХПИ

Машиностроение, обработка металлов давлением, Харьков
Неоконченное высшее, с 1984 по 1988 (3 года 9 месяцев)

Закончила 4 курса (вечернее обучение), перевелась в Полтавский педагогический университет

Дополнительное образование и сертификаты

Пройшла курси підвищення кваліфікації за категорією учитель математики та фізики у Полтавському обласному інституті ППО ім.М.В.О

3 місяці

Академія інноваційного розвитку освіти з курсів: “Упровадження ІКТ та інноваційних педагогічних технологій в освітній процес..."

30 год

Вебінар "Освітній проект "На Урок"": “Інтерактивні технології в освіті:залучаємо учнів ...за допомогою інтернет - сервісів "

2 акад.год.

Академія інноваційного розвитку освіти: “Google Classroom-онлайн клас для ефективного навчання"

6 год.

Академія інноваційного розвитку освіти: “Організація дистанційного навчання в школі"

6 год.

Академія інноваційного розвитку освіти: “Методика розробки дистанційних курсів"

6 год

Академія інноваційного розвитку освіти: “Google-форми в роботі вчителя"

6 год.

Вторая международная онлайн конференция о воспитании детей 10-18 лет (21-22 апреля 2018г.)

2 дня с 10:00 до 20:00

Много онлайн вебинаров о маркетинге, менеджменте, психологии, педагогике...

Постоянно занимаюсь самообучением

Знания и навыки

Креативність Смешанное обучение, перевернутый класс, дистанционное обучение Использование инновационных методик преподавания Индивидуальный подход,хорошо развитое чувство чувствовать других Самоосвіта

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ
Ім‘я, по батькові, прізвище: Костюк Світлана Анатоліївна
Дата й місце народження: 05 грудня 1961 року, с. Жданівка, Хмельницький район, Вінницька область
Домашня адреса: Ворзель
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Розлучена, маю двоє дорослих синів, у яких свої сім'ї.
Навчання:
1984—1988 рр. —Харківський політехнічний інститут, перевелася на продовження навчання до Полтавського державного педагогічного інституту ім..Короленка
1988—1992 рр. —Полтавський державний педагогічний інститут ім.Короленка (спеціальність «Математика», кваліфікація «Вчитель математики», освітньо-кваліфікаційний рівень — спеціаліст);
2017-по даний час-студентка юридичного факультету Полтавського інституту економіки і права Університету “Україна” (5 курс, магістратура, захист магістерської-лютий 2019р).
Досвід роботи:
27.07.1988—19.08.2003рр. — вчитель фізики та математики Котелевської ЗОШ №5 I-II ступеня, звільнення з посади згідно п.1 ст.40 КЗпПУ в зв'язку з реорганізацією школи.
14.11.2003-31.08.2007рр-вчитель математики Сидоряченської ЗОШ I-II ступеня, викладала також і фізику, звільнена звільнена згідно п.1 ст.36 КЗпПУ за угодою сторін;
01.09.2007-08.07.2014рр-викладач математики ПТУ № 543 смт Котельва, викладала також і фізику, звільнена у зв'язку з виходом на пенсію за вислугою років(ст38 КЗпПУ);
01.09.2016 рік-вчитель математики Ковалевського НВК «Казка» Котелевського району. Викладала також фізику, хімію, інформатику.
З 01.09.2017 року працювала в приватних школах - викладала математику 2-6 класи. На даний час працюю в державній школі-вчитель математики (7, 8, 11 класи) у Бучі.

Додаткові відомості:
Загальний педагогічний стаж — 30 років.

Пройшла курси підвищення кваліфікації за категорією учитель математики та фізики у Полтавському обласному інституті ППО ім.М.В.Остроградського 16.01-03.04.2017 року. Пройшла також навчання в Академії інноваційного розвитку освіти з курсів: “Упровадження ІКТ та інноваційних педагогічних технологій в освітній процес на засадах концепції “Нова українська школа”, “Google-форми в роботі вчителя”, “Методика розробки дистанційних курсів”, “Організація дистанційного навчання в школі”, “Google Classroom - онлайн клас для ефективного навчання”. Взяла участь у вебінарі “Інтерактивні технології в освіті: залучаємо учнів у процес навчання за допомогою інтернет-сервісів”.Отримала свідоцтва. Використовую в своїй професійній діяльності онлайн навчання-діти працюють в ЯКласі(Мій Клас), а також розробляю курси і працюємо в Google Classroom-https://classroom.google.com/. Вчитель 1 категорії, підлягаю черговій атестації у 2018-2019 н.
Люблю дітей, постійно вдосконалюю свій професійний рівень-займаюся самоосвітою, використовую при проведенні уроків сучасні інноваційні технології, уроки проводжу в більшості нестандартні, прийняла участь у Всеукраїнському конкурсі «Кейс-уроки як сучасний тренд в освіті» у 2017 році, зайняла 1 місце (http://konkurs.edufuture.biz/, освітня платформа 7W edufuture.biz, засновник конкурсу В.М.Співаковський). Портфоліо по звітах розміщено за посиланням https://www.slideshare.net/sveta7940/2017-77058415 . Маю сертифікат про проведення кейсів-уроків і зайняте перше місце. Всі матеріали про конкурс розміщені на сторінках у ФБ:
- [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
- [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
-[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
-[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») сторінка у ФБ
і на сайті http://konkurs.edufuture.biz/.
Мої сторінки на ФБ:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дуже велика оптимістка, не боюся труднощів, комунікабельна, спільну мову знаходжу з будь-якою людиною, люблю вчитися і постійно вчуся (самоосвіта), маю власну думку, вважаю, що один у полі воїн, проте одному важко робити зміни в освіті і свідомості людей. Вмію працювати в команді (віковий склад не має значення-я легко «вживаюся» в колектив). Цікавлюся психологією, філософією, ІКТ, сучасними досягненнями науки та техніки, мистецтвом, музикою, менеджментом, економікою і т.д.-маю різносторонні вподобання.Також є студенткою юридичного факультету (5 курс магістратура, захист магістерської роботи-лютий 2019 року-заочна форма навчання). В даний час також займаюся самовивченням англійської мови (маю базисний рівень, тому що не користувалася нею, хоча в школі та інституті вивчала). Пройшла безліч онлайн тренінгів, вебінарів і продовжую вчитися в режимі онлайн і надалі.Добре володію ПК, працювала в приватній школі STEM напрямку.
Розробляю курси математики в Google Classroom https://classroom.google.com/
"Владею знаниями по математике на высоком уровне. Объясняю самое сложное самыми простыми словами. Быстро нахожу общий язык как с учениками, так и с их родителями. Всегда с уважением отношусь к детям. Умею и люблю работать в команде. Всегда открыта к новому. Креативная, коммуникабельная, оптимистка."

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: