Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 октября 2023 PRO

Андрій

Учитель фізкультури, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Вчитель фізичної культури

с 09.2012 по 12.2020 (8 лет 3 месяца)
КЗО СЗШ 56, Дніпро (Освіта, наука)

Вчитель фізичної культури, перша категорія. Отримані сертифікати : "Курси підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури по 36 годинній програмі "Методика викладання футболу ", "Впровадження варіативного модуля " Баскетбол " в процес фізичного виховання освітніх навчальних закладів Дніпропетровщини", "Формування толерантного ставлення до ВІЛ - позитивних дітей у системі шкільної та дошкільної освіти", "Дитяча легка атлетика IAAF", "Методика впровадження інтерактивних технологій на уроках фізичної культури", "Методика викладання варіативного модулю "Волейбол", "Методика впровадження сучасних фітнес-технологій на уроках фізичної культури". З дівчатами 2005 р.н. зайняли 3 місце на міських змаганнях з баскетболу Шкільні ігри Дніпра. Часто входимо в трійку призерів на рівні районних змагань. В 2017 році потрапили до десятки найкращих команд міста на фінальних міських змаганнях військово-патріотичної спортивної гри "Сокіл" ("Джура"). Кожен рік приймаю участь в міських напівмарафонах : Interpipe Dnipro Half Marathon та ATB Dnipro Marathon.

Образование

Дніпропетровський державний інститут фізичної культури і спорту

Фізичне виховання, Дніпро
Высшее, с 2006 по 2011 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Моє кредо : завжди досягати поставленої мети, не зважаючи на життєві перешкоди. Моє педагогічне кредо : здоров'я дітей - багатство країни. Кожен рік приймаю участь в напівмарафоні. На своєму прикладі хочу показати учням, що спорт і фізична культура - це невід'ємна частина нашого життя.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: