Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 сентября 2018 PRO

Інна

Няня-гувернантка

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
25 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Вихователь

с 03.2018 по 06.2018 (3 месяца)
Дошкільний навчальний заклад, Київ (Освіта, наука)

Образование

БГК ім. І.С Нечуя-Левицького

Дошкільна освіта, Богуслав
Среднее специальное, с 2015 по 2018 (2 года 10 месяцев)

Навчалася на спеціальності дошкільна освіта англійська мова, за час навчання проходила практику в різних вікових групах, як на посаді вихователя так і на посаді вчителя англійської мови, також вивчала методики по роботі з дітьми дошкільного віку, психологію дошкільного віку. Під час практики та роботи виявила, що без проблем знаходжу індивідуальний підхід до дітей.

Дополнительная информация

Працювала вихователем в дитячому садочку м. Києва. Спеціальність обрала через велику любов до дітей. Активна, позитивна та весела, намагаюсь постійно поновлювати свої знання актуальними методами роботи з дітьми. Ігри, розваги, за потреби і заняття планую тільки після знайомства з дитиною, так як повинна знати що для дитини цікаво та чим вона любить займатися. За потреби можу викладати англійську мову(за домовленістю). Найкраще на розвиток дитини впливає ігрова діяльність, тому намагаюсь вільний час дитини урізноманітнити веселими іграми, як дидактичними так і рухливими, читанням казок. Намагаюсь не відходити від того, що подобається дитині, адже дитина - це особистість у якої свої потреби та вподобання.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: