Олександр
Керуючий рестораном, 50 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 45 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Facebook.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4810513
Опыт работы
Управляющий баров,столовой и интернет магазина
с 11.2018 по 03.2022
(3 года 4 месяца)
Евро смарт пауер(БРСМ НАФТА), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Професійні навички:
1. Короткострокове та довгострокове планування бюджету, контроль доходно-витратної частини підприємства.
2. Оптимізація ресурсів для розвитку бізнесу, формування цінової політики та створення попиту.
3. Знання касових ресторанних систем.
4. Повний цикл роботи з персоналом: підбір, навчання, адаптація, мотивація, щоденна організація та контроль роботи
5. Контроль рівня сервісу та якості роботи кухні та бару
6. Планування та контроль проведення рекламних кампаній та заходів
Листопад 2018 по березень 2022 Керівник -Тoscana wine bar (два виннихбари), їдальня для офісних співробітників на 300 осіб та інтернет магазин.
https://toscana.wine/
[
ТОВ Євро смарт пауер, кампанія БРСМ НАФТА.
- оптові та роздрібні продажі вина
- запуск бару та їдальні з нуля
- Управління, аналіз, розвиток підприємства;
- підбір, організація та мотивація роботи персоналу;
- контроль якості обслуговування та аналіз результативності роботи персоналу;
- вдосконалення форм та методів обслуговування;
- Вибір постачальників, укладання договорів, контроль поставок;
- фінансовий та виробничий облік підприємства;
- проведення інвентаризації;
- формування асортименту меню та ціноутворення;
- Організація презентацій, банкетів, фуршетів, корпоративних заходів;
- робота з контролюючими органами;
- Проведення рекламних заходів, формування клієнтської бази;
- Складання бюджету, планування, оптимізація видатків;
- Побудова системи звітності та аналіз рентабельності підприємства.
Листопад 2012 – По жовтень 2018– ресторан VILLER, мережа «Будинок смаку», Керуючий рестораном (www.domvkusa.com.ua)
Січень 2008 – Жовтень 2012 – Ресторан Рестоград Імперія, Менеджер ресторанного комплексу (www.restograd.com.ua)
Січень 2006 – Січень 2008 – Клуб «Буква», Керуючий
Січень 2005 – Січень 2006 – Лісовий пивний клуб «Партизан», Менеджер ресторанного комплексу
Січень 2004 – Червень 2005 – Ресторан «Порто Мальтезе», Бармен
Січень 2002 – Січень 2004 – Клуб «Буква», Бармен
Професійні якості:
Стресостійкість, готовність до ненормованого робочого графіка, уміння працювати в команді, лідерство, уміння адаптуватися до нових умов та колективу
Знання мов:
Російська, українська – вільне володіння
Англійська – Можу проходити інтерв'ю
Професійний досвід:
Образование
2009Київський національний торговельно-економічний університет Факультет "Менеджмент організацій"
Факультет «Менеджмент организацій», Київ
Высшее, с 2009 по 2014 (5 лет)
Здатність до розробки та впровадження стандартів та нормативно-технологічної документації, що регламентує діяльність підприємств готельного та ресторанного бізнесу;
здатність до формування та просування готельного та ресторанного продукту відповідно до вимог споживачів;
здатність удосконалювати бізнес-процеси підприємства;
здатність формувати клієнтські бази та формувати програми лояльності споживачів;
готовність ставити цілі та вирішувати завдання діяльності з розвитку нових проектів у готельному та ресторанному бізнесі;
здатність прогнозувати розвиток готельного та ресторанного бізнесу;
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — средний
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
Дополнительная информация
Професійні навички:
1. Короткострокове та довгострокове планування бюджету, контроль доходно-витратної частини підприємства.
2. Оптимізація ресурсів для розвитку бізнесу, формування цінової політики та створення попиту.
3. Знання касових ресторанних систем.
4. Повний цикл роботи з персоналом: підбір, навчання, адаптація, мотивація, щоденна організація та контроль роботи
5. Контроль рівня сервісу та якості роботи кухні та бару
6. Планування та контроль проведення рекламних кампаній та заходів
Похожие кандидаты
Управляющий сетью ресторанов, бизнес-тренер, операционный директор
100000 грн, Киев, Винница
,
еще 6 городов
Директор ресторану
Киев
Керуючий кафе
Киев
Керівник ресторану
Киев
Керуючий рестораном
Киев
Директор ресторану
40000 грн, Киев