Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 июля 2007

Світлана

Офіс-менеджер, секретар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook

Дополнительная информация


CURRICULUM VITAE кандидата
Ім’я кандидата: Демещенко Світлана Василівна
Дата народження: 12 червня 1981 року
Адреса: м. Львів, вул. Володимира Великого, 125, кв.66
Телефон: (8 032) 245 76 86, [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта


Червень, 2005 – Магістерська програм «Соціальна робота» при Національному університеті «Києво-Могилянська Академія» (НаУКМА). Спеціальність: соціальна робота. Спеціалізація: психологічне консультування. Ступінь магістра. Диплом магістра соціальної роботи.

Червень, 2003 –факультет гуманітарних наук при НаУКМА. Спеціальність: українська філології. Ступінь бакалавра. Диплом бакалавра української філології.




Досвід роботи
Серпень, 2005 – травень, 2006Координатор проекту “Розвиток мережі інноваційних служб для запобігання торгівлею людьми та допомоги потерпілим жінкам”. Координатор національної мережі консультативних центрів. Місце роботи: Київ, Львів (МБФ «Карітас України»).

Вересень, 2006 – травень, 2007
Координатор проекту «Розвиток інноваційних соціальних технологій та зв’язків з місцевими громадами». Місце роботи: Київ, БО «Соціальна служба «Віфанія».



Досвід у галузі тренінгів
Травень-червень, вересень 2004Участь у тренінгах «Навички роботи з сім’ями», з ініціативи БО «Приятелі дітей» (Україна-Італія).
Лютий, 2006Участь у тренінгу «Підготовка волонтерів для роботи з жінками, які потерпіли від торгівлі людьми», який було проведено Західноукраїнським жіночим центром та громадською організацією «Відродження нації», за підтримки представництва МОМ в Україні.



Досвід у розробці та проведенні тренінгів
•Тренер з питань домашнього насильства для працівників державних соціальних служб у проекті «Попередження домашнього насильства» за участю БО «соціальна служба «Віфанія» та канадської благодійної організації «Конвалія»: вересень 2004 – червень 2005.
•Розробка тренінгів «Попередження торгівлі людьми» для студентів вищих навчальних закладів: серпень, 2005 – квітень, 2006.
•Організація навчальних тренінгів для підвищення кваліфікації регіональних представників: листопад, 2005
•Тренер модульного курсу «Основи консультування та групової роботи» у проекті «Навчання інноваційних соціальних технологій», за підтримки Українського Фонду Соціальних Інвестицій: вересень, 2006 – травень, 2007.
•Проведення тренінгу з написання проектів та основ фандрейзингу для представників громадських організацій: травень, 2007



Тренерські навички

oУміння працювати з групою, викладати матеріал креативно і гнучко, відповідно до особливостей групи.
oУміння знаходити креатині рішення у кризових моментах роботи групи.
oУміння взаємодіяти з «проблемними учасниками» групи.
oПовага до кожного учасника і здатність помітити в ньому щось цікаве, незалежно від його соціального статусу, професії, особистісних якостей.
oЗдатність створити комфортний психологічний клімат в групі.
oМікро-навички: активне слухання, невербальне спілкування, пояснення, узагальнення, інтерпретація, постановка закритих та відкритих питань, постановка цілей, оцінка, зворотній зв’язок, моделювання бажаної поведінки, використання пауз.




Мови

•Українська - вільно
•Російська - вільно
•Англійська - вільно



Навички користування ПК:
Microsoft Word, Microsoft Excel, Power Point, Internet, Outlook


Особистісні риси

Креативність, комунікабельність, аналітичність, мобільність, гнучкість, уміння спілкуватися з різними людьми і вести переговори.


Примітка до резюме кандидата: можливість розпочати роботу з вересня 2007 року.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: