Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 апреля 2023 PRO

Марина

Менеджер з закупівель, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город проживания:
Дубно
Готов работать:
Дубно, Луцк, Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер постачання

с 12.2013 по 04.2023 (9 лет 4 месяца)
ПрАТ Дубномолоко, Дубно (Харчова промисловість)

Участь у розробці нових проектів, пошук нових інгредієнтів та матеріалів,участь у тестуванні,контроль погодження макетів, формування поточних платежів в 1С, контроль загальної дебіторської заборгованості постачальників, формування місячного бюджету,моніторинг цін, закупівля основних матеріалів та контроль за залишками на складах,організація вигрузки машин, робота з браком, поверненням, рішенням спірних питань з постачальниками, контроль за виконанням заявок, підготовка документації на тендер, погодження підписання угод та специфікацій.

Начальник відділу постачання

с 09.2009 по 07.2012 (2 года 10 месяцев)
ТзОВ "Ливарно-механічний завод", Дубно (Металургійна промисловість, металообробка)

закупівля основних та поточних матеріалів для виробництва, контроль залишків на складі, розрахунок норм витрат матеріалів, пошук вигідних пропозицій для закупівлі, проведення переговорів з потенційними постачальниками, моніторинг цін, підготовка документації для участі в тендерних закупівлях. Розширення кліентської бази для ринку збуту готової продукції, контроль дебіторської заборгованості по контрагентах.

Управитель

с 10.2008 по 09.2009 (11 месяцев)
ТзОВ"Букмекерська контора Марафон", Дубно (Готельно-ресторанний бізнес)

підбір персоналу (проведення співбесід з потенційними працівниками)пошук приміщення для бізнесу,оформлення угод з орендодавцями,організація та контроль за роботою каси,прогнозування, ведення звітної документації, оформлення звітності для податкової інспекції, організація та проведення реклами.

Менеджер з реалізації

с 10.2005 по 09.2008 (2 года 11 месяцев)
видавництво "Ранок", Дубно (друкована продукція)

реалізація друкованої продукції по шкільним закладам, вміння працювати з товаром(замовлення, прийом, переоблік, повернення),побудова ефективної системи продажів, планування маршруту для максимально зручної доставки,виконання плану продажів компанії,звітність,анілітика

Образование

РДГУ

Педагог, Рівне
Высшее, с 2005 по 2007 (1 год 9 месяцев)

Знания и навыки

1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік Розрахунок залишків матеріалів,проведення переговорів. Наявність водійського посвідчення категорії "В" Робота в системі ХАССП, аналітика показників, Вміння працювати з великою кількістю SKU

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Польский — начинающий
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

працюю в харчовій промисловості, відділ постачання.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: