Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 августа 2018

Константин

Сотрудник для любой работы

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

экономист финансово-экономического отдела

с 04.2011 по 08.2012 (1 год 4 месяца)
ТОВ "Нейл", Хмельницкий (производство и реализация крепежной продукции (гвоздей))

взаимодействие с банковскими учереждениями

Образование

Хмельницкий национальный университет

Инженерно-экономический, бухгалтерский учет и аудит, Хмельницкий
Высшее, с 2000 по 2005 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

П.І.Б.: Процак Костянтин Васильович

Особиста інформація:
Дата народження: 23 серпня 1982 року;
Місце народження: м. Хмельницький, Україна;
Сімейний стан: не одружений;
Кримінальна та адміністративна відповідальність: не притягався;
Шкідливі звички: не маю.

Освіта: вища економічна (3 2000 по 2005 рр. навчався у Хмельницькому національному університеті, у 2004 році отримав диплом бакалавра (з відзнакою) за напрямком/спеціальністю: «Економіка та підприємництво», у 2005 році отримав диплом магістра (з відзнакою) за напрямком/спеціальністю: «Економіка та підприємництво/Облік та аудит»).

Досвід роботи:

1. з лютого 2006 по березень (включно) 2007 року обіймав посаду економіста у Хмельницькій міській поліклініці №1.
Посадові обов`язки: розробка кошторисів, розрахунок калькуляцій, складання тарифікаційних списків, поточний та узагальнюючий фінансово-економічний аналіз руху коштів на банківському рахунку, контроль та аналіз споживання енергоносіїв, оформлення договорів оренди, складання фінансово-статистичної звітності.
Причини звільнення: низькій рівень заробітної плати.

2. з квітня по листопад 2007 року обіймав посаду бухгалтера на ТОВ «Корвет» (торгівля канцтоварами).
Посадові обов`язки: контроль автопарку, облік матеріальних цінностей, пального, виставлення рахунків за оренду, аналіз списань товарів на власні потреби.
Причини звільнення: одноманітний характер роботи, низькій рівень заробітної плати.

3. з березня по липень (включно) 2008 року обіймав посаду менеджера з логістики на ТОВ «Екопласт» (виробництво та реалізація продукції з поліетилену).
Посадові обов`язки: організація автоперевезень, контроль доставок та відправок, ведення бази даних та внутрішнього документообігу в програмі «АБ Офіс» та “Excel”, організація логістичних процесів: склад, транспорт, замовлення.
Причини звільнення: не відповідність між умовами, на яких мене було прийнято на вищевказану посаду та фактично виконуваною роботою.

4. з жовтня 2008 року по серпень 2010 року (включно) обіймав посаду економіста на ТОВ «АМВ» (торгівля автохімією та автоаксесуарами).
Посадові обов`язки: поточний контроль ведення бази 1 С (адміністратор бази), планування та аналіз затрат по підрозділам, нарахування заробітної плати працівникам та ведення відомостей по зарплаті, ведення взаєморозрахунків із центральним філіалом, складання щомісячної фінансово-економічної звітності за результатами діяльності філіалу, контроль за проведенням інвентаризацій, поточна фінансово-економічна робота.
Причини звільнення: внаслідок погіршення фінансового становища на фірмі а також зміни фінансового керівництва центрального філіалу.

5. з квітня 2011 року по серпень 2012 року (включно) працював економістом з фінансової роботи на ТОВ «Нейл» (виробництво та реалізація метизів (цвяхів)).
Посадові обов`язки: підготовка платіжних документів на всі види платежів по зобов’язанням підприємства (в державний бюджет, банки та іншим кредиторам (по Україні та за кордон)) та контроль усіх витрат і надходжень коштів, складання та подання внутрішньої фінансової звітності до банківських установ, визначення розмірів надходжень і відрахувань коштів, кредитні взаємовідносини, складання касових планів і кредитних заявок.

6. з 2013 року (включно) періодично виїздив на заробітки за кордон.

Особисті якості: порядність, відповідальність, ретельність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам