Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 мая 2024 PRO

Вікторія

Главный бухгалтер, заместитель главного бухгалтера, 60 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
49 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний бухгалтер

с 10.2020 по наст. время (3 года 7 месяцев)
ТОВ "Клейнод Трейд", Київ (Роздрібна торгівля)

Споріднена компанія ТОВ "Київський годинниковий завод", займається продажем в роздріб годинників через шоу-рум та інтернет-торгівлю, 7 працівників, мікро-підприємство, платник ПДВ, ПРРО.
Весь бухгалтерський, податковий облік та звітність.

Головний бухгалтер

с 12.2019 по наст. время (4 года 5 месяцев)
ТОВ "Київський годинниковий завод"", Київ (Легка промисловість)

Компанія займається виробництвом наручних годинників з імпортних комплектуючих, виготовлених на замовлення за власним дизайном (розробкою), оптовий та роздрібний продаж годинників по Україні та за її межами.
Обіймаю посаду головного бухгалтера (єдиного бухгалтера), мале підприємство на загальній системі оподаткування, платник ПДВ. Ведення всіх ділянок бухгалтерії (банк, каса, зарплата 30 чол., облік виробництва, реалізація готової продукції оптом та в роздріб (ПРРО), імпорт ТМЦ, експорт готової продукції, облік ПДВ, облік розрахунків з постачальниками та підрядниками, відрядження, облік розрахунків з підзвітними особами), підготовка та подача всієї необхідної податкової, бухгалтерської, статистичної звітності. Також звітність КІК. Робота за державними замовниками через тендерні закупівлі.

Головний бухгалтер

с 07.2017 по 01.2023 (5 лет 6 месяцев)
ТОВ "Алльгруп-Украина", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Підприємство займається оптовою торгівлею імпортним насосним обладнанням Allweiler, Lutz та комплектуючих до них. Головний бухгалтер (єдиний), вела весь бухгалтерський та податковий облік, мале підприємство, 5 осіб. Прийняла бухгалтерію у занедбаному стані, відновлювала все у 1С Підприємство 8 з 2016 року та привела всю документацію до ладу.

Заступник головного бухгалтера

с 02.1997 по 12.2019 (22 года 10 месяцев)
ТОВ "ЗН УА" (ІАТ "Дзеркало тижня.Україна"), Київ (ЗМІ, медіа)

Початок трудової діяльності на посаді бухгалтера з лютого 1997 року. Поступова автоматизація власними силами через Excel (поки не з'явилися бухгалтерські ПЗ). Зростання - до заст. головного бухгалтера (по сьогодні) і головного бухгалтера (за сумісництвом в інших компаніях). Усі ділянки бухгалтерії (Редакція газети "Дзеркало тижня" в паперовому та електронному варіантах, реалізація ) від первинки до звітності (каса, банк, зарплата, валюта, перевірки, аудит, спілкування з податківцями) та ін..

Образование

Міжрегіональная академія управління персоналом

Економічний, Облік та аудит, Київ
Высшее, с 1998 по 1999 (1 год)

Звання "Магістр", Заочно, Бухоблік та аудит

1.Київський політехнічний інститут

Тепло-енергетичний факультет, інженер-систематехнік автоматизованих систем, Київ
Высшее, с 1991 по 1997 (6 лет)

У КПІ 6 років навчання на стаціонарі на інженера-систематехніка до рівня "Спеціаліст"

Дополнительное образование и сертификаты

Курс ЗЕД від Мар`яни Кавин

2022,2023, 6 міс

Знания и навыки

MS Excel MS Word Электронный кабинет плательщика налогов M.E.Doc Пользователь Internet Клиент-Банк 1С:Бухгалтерия 1С:Предприятие MS Outlook Email Бухгалтерский учет 1С УТП Outlook Express Арт-Звит Вчасно BAS Налоговый учет Начисление зарплаты Ведение отчетности Кассовые операции The Bat! BAS Бухгалтерия Банковские программы Ведение документации FREDO Mozilla Thunderbird Express Налоговая и финансовая отчетность Ведение налогового и бухгалтерского учета Импорт, опт, валюта Производство, учет ТМЦ Стресостійкість Постановка бухгалтерського обліку Облік операцій зовнішньоекономічної діяльності Оптимізація обліку Реєстрація ФОП Постановка податкового обліку Облік розрахунків із підзвітними особами Розблокування податкових накладних Кадрове діловодство Облік ПДВ

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Притаманні такі особисті якості: відповідальність, комунікабельність, посидючість, уважність, пунктуальність, старанність, обов'язковість, чуйність, легка навченість, завжди за впровадження чогось нового та сучасного, допитливість.
Знання англійської мови на рівні Pre-Intermediate.
Сімейний стан: одружена, діти.
Стаж водія 23 років.
Є особисте авто.
Люблю подорожувати, (хобі фітнес, плавання, водні та гірські лижі)
Місце роботи: бажано правий берег, не проти працювати віддалено

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: