Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 июля 2007

Юлия

Асистент аудитора, помошник главного бухгалтера

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

м. Львів ,вул. Б.Меретина 8 кв.7
тел [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)


Жужа Юлія Володимирівна

Народилась 06.03.1984 р.
Мета : Посада за спеціальністю
Кваліфікація:
Дипломований магістр економіст з бухгалтерського обліку і фінансів.
Досвід роботи:
З 19 вересня 2006 р. по 5.03.2007 р. працювала на ТзОВ «КарДен» менеджером з бухгалтерських питань та по роботі з покупцями.Заключала договора з покупцями займалась перевіркою цін в документах від постачальників та цін відпуску покупцям.Слідкувала за розрахунками покупців, вела банк ,а також формувала акти звірок взаємних розрахунків з покупцями.
19.04.2004р. Працювала рахівником в експерементальному цеху ЗАО «ВОЗКО» здавла звіти «Про рух матеріальних цінностей» до бухгалтенії. В зв'язку з реформацією цеху в підприємство Українська шкірпереробна компанія була переведена Керівником складу готової продукції.Керівником складу працювала з 31.08.2005р. по 28.12.2005 р.Займалась розрахунками з покупцями , складала Журнал-Ордер № 11, Журнал-Ордер № 8 також виписувала товаротранспортні наклкдні
З 01.12.2003 р. працювала бухгалтером на ПП «Ріко» по 14.04.2004 р. Складала всю первинну документацію заповнювала форми бухгалтерської звітності й здавала звітність до органів податкової , статистики та фондів соціального страхування.
Освіта
З 28.08.2001-26.06.2003р. Вознесенський державний аграрний технікум отримала диплом з відзнакою.
Фах: Бухгалтерський облік та аудит
Кваліфікація: бухгалтер
2003-2007р Миколаївський державний аграрний університет і отримала повну вищу освіту за спеціаьністю «Облік і аудит» та здобула кваліфікацію магістра економіста з бухгалтерського обліку і фінансів, диплом з відзнакою
Додаткові навички:
Знання бухгалтерської програми 1С: Підприємство версія комплексна 7.7 .Знання комп'ютерних програм MS Office, Word, Excel, Internet.Закінчила комп'ютерні курси маю сертифікат.Англійською читаю,перекладаю та розмовляю досить вільно.
Особисті якості:
Уміння працювати з великими обсягами інформації, аккуратність, кмітливість, швидко вчусь новій справі.Знаю виробничі процеси : шкірпереробки, швейного цеху, виробництво піску та щебня, торгівля, а також сільське господарство.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: