Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 ноября 2022

Сергій

Контролер ОТК

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Белая Церковь

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Инвалидность

Третья группа.

Дополнительная информация

Резюме
Рудько Сергій Вікторович
Дата народження: 18.04.1988р
Адреса: м. Біла Церква, пров. Залізничний, 5в, кв. 9
Телефон [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта вища: Національний Університет Харчових Технологій України 2005-2010 р.р.
спеціальність: інженер-технолог хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.

Досвід роботи:
04-06.2008, Національний Університет Харчових Технологій України,
лаборант кафедри хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів;

05.09-30.09.08, ДП «Київхліб» ВАТ«Хлібокомбінат№ 12», укладальник хлібобулочних виробів;

08.2009-12.2010, ТОВ «АПК Насташка», лаборант за сумісництвом охоронник,
Обов’язки: відбір аналізів при прийомі продукції, відбір та контроль продукції під час висушування та зберігання, контроль готової продукції;

12.2010-07.2011, ТОВ «Маревен Фуд Україна», оператор лінії виробництва харчової продукції,
Обов’язки: встановлення, налагодження і калібрування дільниці лінії безтарного зберігання борошна та введення в експлуатацію , впровадження системи якості за стандартами ISO;

07.2011-04.2012, ТОВ «Маревен Фуд Україна», майстер дільниці з виробництва харчової продукції.
Обов’язки: контроль якості за станом ISO, налагодження виробництва продукції на всіх етапах від напівфабрикату до готового виробу, організація та контроль роботи дільниць з продукування харчоконцентратів на лінії з виготовлення макаронних виробів, підбір та навчання персоналу, впровадження системи якості за стандартами НАССР, IFS FOOD;

11.2012-10.2013, магазин побутової техніки, продавець-консультант;

10.2013-09.2015, ТОВ «Маревен Фуд Україна», оператор лінії виробництва харчової продукції за сумісництвом в.о. майстра дільниці безтарного зберігання борошна та пальмової олії,
Обов’язки: контроль за роботою дільниць, прийом та зберігання напівфабрикатів і подача на виробництво, дотримання стандартів якості ISO, НАССР, IFS;

10.2015-06.2016, Приватне підприємство, спеціаліст зі встановлення, налагодження та запуску лінії з виробництва макаронних виробів;

07.2016-11.2017, американська фірма «Animex» торгова марка «Morliny», бригадир української групи
Обов’язки: організація, налагодження виробничого процесу та контроль за лініями виробництва ковбасної продукції, дотримання міжнародних стандартів якості.

12.2017-04.2018, американська фірма «Lear corporation», бригадир дільниці з виробництва автомобільних крісел,
Обов’язки: введення в експлуатацію нової дільниці та її вивчення, підбір та навчання персоналу, контроль за коректною роботою лінії

Професійні навики: водійські права категорії «В», вміння читати технологічні креслення, вміння працювати в команді, впевнений користувач ПК, Інтернет, Word, Exsel, 1C на базовому рівні.

Особисті якості: пунктуальність, комунікабельність, здібність до швидкого навчання, організаторські здібності, стресостійкість, володіння полькою і англійською мовами на розмовному рівні.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: