Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 июня 2018

Олена

Швачка, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Киев, Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Вчитель трудового навчання (швейна справа)

с 09.2002 по наст. время (21 год 9 месяцев)
«Великомежиріцька школа-інтернат», Ровно (Заклад з цілодобовим перебуванням дітей, створений з метою їх проживання, розвитку, виховання, освіти, професійної орієнтації, підготовки до самостійного життя.)

Проведення навчання учнів відповідно до навчального плану, власного поурочного плану і розкладу занять. Здійснення календарного, тематичного, поурочного планування викладання предмету.
-Забезпечення виконання навчальної програми з трудового навчання, підготовки учнів на рівні вимог державного освітнього стандарту.
-Застосування у практичній педагогічній діяльності сучасні інформаційно-комунікаційні технології, запровадження найбільш ефективні форм, прийомів і методів навчання з використанням новітніх технологій і технічних засобів.
-Організація роботи гуртків, проведення позакласної роботи з учнями.
- Визначення завданнь і зміст занять з урахуванням віку, підготовленості, індивідуальних, психофізичних особливостей учнів.
-Створення умов для дотримання законних прав і свобод учнів, захисту їх життя і здоров’я. Контроль дотримання учнями правил і норм техніки безпеки, протипожежної безпеки, правил безпечної поведінки.
-Турбування про збереження та поповнення навчально-матеріальної бази для викладання трудового навчання (швейної справи), обладнання та інвентарю, прийнятого на відповідальне зберігання згідно з відповідними документами.
-Ведення в установленому порядку класної документації, здійснення поточного контролю за відвідуванням і успішністю учнів за прийнятою вшколі системою.
-Систематичне підвищення своєї професійної кваліфікації.

Образование

Рівненський державний гуманітарний університет

«Педагогіка і методика середньої освіти. Трудове навчання», Ровно
Высшее, с 2004 по 2009 (4 года 9 месяцев)

Професійне-технічне училище № 4 смт. Березне, Рівненської обл.

Березно
Среднее, с 1993 по 1996 (2 года 8 месяцев)

Дополнительная информация

1. Професійне-технічне училище № 4 смт. Березне, Рівненської обл. Професія (кравець на базі повної загальної середньої освіти). Кваліфікація (кравець п’ятого розряду).
2. Професійне-технічне училище № 4 смт. Березне, Рівненської обл. Професія (закрійник).
Кваліфікація (закрійник шостого розряду).
3. Рівненський державний гуманітаргий університет у м. Рівне. Базова вища освіта за напрямом підготовки «Педагогічна освіта». Кваліфікація (бакалавр педагогічної освіти, вчитель трудового навчання).
4. Рівненський державний гуманітарний університет у м. Рівне. Повна вища освіта за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Трудове навчання» Кваліфікація (вчитель трудового навчання (обслуговуюча праця), основи підприємництва, креслення та безпека життєдіяльності).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: