Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 мая 2020 PRO

Світлана

Фахівець з питань зайнятості, спеціаліст державної служби, фінансист, аналітик, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
52 года
Город проживания:
Звягель
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями

с 09.1994 по наст. время (29 лет 8 месяцев)
Новоград -Волинський міський центр зайнятості, Новоград-Волинський (Послуги для населення та бізнесу)

Анализ ринку праці, пошук вакансій та потенційних претендентів, надання послуг роботодавцям, як в межах Законів України "Про зайнятість населення", "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття", так і в більш широкому спектрі (кадрове діловодство, нарахування заробітної плати та соціальних виплат, робота з державними реєстрами)
Ведення ділової переписки , аналіз та правильне застосування в роботі законодавчої бази (юридичний аспект, бухгалтерський), аналіз статистичних показників, динаміки подій, робота з великими масивами інформації, складання звітності, кошторисів, перспективних програм, бюджетних програм. Досвід ведення переговорів та співбесід з різними категоріями клієнтів. Кар'єра - від спеціаліста відділу статистики, програм зайнятості до заступника начальника відділу взаємодії з роботодавцями

Образование

Дніпропетровський державний університет

Єкономічний факультет, Дніпро
Высшее, с 1989 по 1993 (3 года 8 месяцев)

Спеціальність - економіка та соціологія праці

Дополнительное образование и сертификаты

Проект USAID "Навчальні програми професійного зростання"

2017, стажування в Боснії та Герцеговині

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Користувач ПК Email Робота з оргтехнікою Уважність Ведення документації Вміння чітко планувати та розподілити робочий час Аналізувати події, статистичні дані, робити висновки, прогноз Вміння працювати як в команді, так і самостійно Ділове листування

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

До роботи ставлюся дуже відповідально, пунктуальна, позитивна. Маю великий досвід роботи з клієнтами, володію хорошою пам'яттю, готова до відряджень (у тому числі довгострокових)
Прагну до вдосконалення, люблю відвідувати тренінги, курси, лекції, цікавлюся новинами політики, економіки, законодавства. Планую в найближчому майбутньому вдосконалити початковий рівень англійської мови. Швидко засвоюю нові знання. Добре орієнтуюся в інтернет-ресурсах.
Люблю подорожувати, прихильник здорового способу життя. Сповнена сил і надій! Відкрита для пропозицій в різних сферах діяльності.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: